Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098743 views

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Mesajele au fost mutate la locul lor, unde puteti continua teoria compresoarelor si a reflectoarelor in voie.

Aici ramane asa: se vede un compresor, langa care sunt reflectoare pe un suport oarecare. Acest suport poate fi unul dedicat, mobil (pe roti) sau fix (trepied etc). Nu cred ca proiectoarele sa fie prinse de compresor datorita vibratiilor produse de acest utilaj, care reduc drastic durata de viata a reflectoarelor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Am trecut dimineața si special m-am uitat. Erau doua compresoare din care unul avea in dreptul proțapului făcut un suport pe care erau prinse PATRU proiectoare. Si acest utilaj a mai fost si la podul M.B. Cine nu crede sa meargă sa vadă si sa facă o poza utilajului la fata locului in șantierul Vacaresti- Castani. Este acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Pacat ca nu ai facut ceva foto de detaliu ... Este posibil sa fie prins acel suport de compresor, dar nu cred ca vor rezista becurile mult de la vibratiile compresorului. Oricum, progresul lucrarii nu sta in acest compresor.

Nu mai sunt compresoarele alea cu motor de tractor românesc care vibreaza. Le stiu că reparam la ele la Energomontaj pe vremuri. Astea sint silențioase si nu mai vibrează așa tare. De poze, le am in telefon si când îcerc sa încarc spune ca e prea mare rezoluția , bla ,bla. De mult incerc sa postez si nu reușesc sa trimit poze așa cum le face Nexus. Asta e. Circul mult prin oraș si as pune mereu poze dar as vrea sa postez așa cum le are telefonul. De ce nu se poate?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@ realistul
Incarci pozele mai intii pe un site ptr hosting de poze, un exempl bun ar fi: imgur.com, trebuie sa-ti faci cont.
Aici poti prelucra poze cu resize, crop sau alte "unelte". Dupa ce ai prelucrat, link-ul gata pregatit pentru postare pe forum (copy-paste)

Daca vrei sa fat totul din telefon, ai si imgur in play store: https://play.google.com/store/apps/deta...gur.mobile
Daca vrei sa fie mai usoara prelucrarea pe telefon poti folosi:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iudesk.android.photo.editor

succes!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Dacă ştiam că e asa important compresorul ăla, îi făceam 3 poze, să îi fac epura !... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Voda

Salut. Am inteles ca e obligatoriu ca acest pasaj sa se finalizeze pana la sfarsitul anului, altfel se pierd banii europeni. Credeti ca il termina? Sunt sanse?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

In ritmul de acum, da, se termina la sfarsitul anului... viitor.

Daca baga viteza, ar fi posibil sa termine la sfarsitul acestui an, dar eu, personal, nu inteleg de ce lucrarile sunt asa lente aici.

Multumim, misterr !

Si pozele tale arate ca pasajul pietonal de la Agip este cel mai avansat...
Cam slabut... Chiar incep sa ma tem ca s-ar putea sa pierdem banii europeni...
De ce naiba nu s-or misca ca la pasajul Mihai Bravu-Vacaresti ?!.... Acolo de ce s-a putut ?...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

La  Mihai Bravu-Vacaresti a fost totul suprateran, aici totul e in sapatura. E o maaare diferenta.
Cand se va ataca centru intersectie, sau cel putin 1/2 din ea (pe directia Oltenitei) trebuie ca "lateralele" sa fie la gata.

Devierile de circulatie sunt mai dificil de realizat, comparativ cu pasajul de la PPL. Acolo ai "spatiu de manevra" mai mare decat aici.
Nici nu ai strazi laterale pentru devieri temporare.

Evident că este mai complicat...
Dar la pasaj mişunau muncitorii tot timpul...

În pozele făcute de misterr pustiu...
Cea mai populată este a doua: unul sprijină celebrul motocompresor, altul îşi leagă șireturile pe acelaşi utilaj, iar 3 sunt la ghereta paznicului si se holbează la fotograf....

Şi asta ziua, in mijlocul săptămânii, nu in weekend !
Ţi se pare OK ?.....

La coltul Big Berceni acum se vede si motocompresorul din profil cu celebrele proiectoare. Am avut dreptate? Sr freaca țiparul la greu in șantierul asta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

O intrebare, pasajele pietonale 3 si 4 fac parte tot din acest film? Adica se vor comnstui tot acum sau se vor licita in viitor?

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”