Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694864 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Fura si camerele cu tot cu stâlpi. Sa ai niste drone poate.
Fura si camerele cu tot cu stâlpi. Sa ai niste drone poate.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Sa mai notam cateva noutati la acest santier:
- pe malul sudic al Dambovitei au aparut armaturi pentru coloanele forate. Terenul este pregatit.
- la pilele de pe malul nordic s-a cofrat si partea superioara a celor 3 pile, deci cat de curand betonare, decofrare si .... instalare de grinzi (parca le-am vazut ca exista)
- una din cele doua macarale Takraf a fost demontata, probabil va fi mutata pe malul sudic pentru manevrat armaturile.
- pe malul sudic al Dambovitei au aparut armaturi pentru coloanele forate. Terenul este pregatit.
- la pilele de pe malul nordic s-a cofrat si partea superioara a celor 3 pile, deci cat de curand betonare, decofrare si .... instalare de grinzi (parca le-am vazut ca exista)
- una din cele doua macarale Takraf a fost demontata, probabil va fi mutata pe malul sudic pentru manevrat armaturile.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Danutzu, uită-te la pozele postarea de mine luni...
Ultimele 2 poze sunt cu armaturile de pe malul sudic, in pozele anterioare găseşti pildele cofrate....
danutzu_2910 wrote:
Danutzu, uită-te la pozele postarea de mine luni...
Ultimele 2 poze sunt cu armaturile de pe malul sudic, in pozele anterioare găseşti pildele cofrate....
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
^^
Eu ziceam despre partea superioara a pilelor ca a fost cofrata., sau ca sa fiu mai exact "traversa" care uneste cele trei pile.
Cat despre armatura, este mai multa decat ai pozat tu.
Relatarea aste de azi (ieri) ora 18.30
^^
Eu ziceam despre partea superioara a pilelor ca a fost cofrata., sau ca sa fiu mai exact "traversa" care uneste cele trei pile.
Cat despre armatura, este mai multa decat ai pozat tu.
Relatarea aste de azi (ieri) ora 18.30
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cool....
Poate chiar vedem pasajul in vara asta...
Cool....
Poate chiar vedem pasajul in vara asta...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pasajul fara drumul de pe partea cealalta ( adica pana la sos Oltenitei ) e cam vax...
Pasajul fara drumul de pe partea cealalta ( adica pana la sos Oltenitei ) e cam vax...
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Pasajul da, dar podul ar fi bine venit.
Iar daca din anumite motive nedorite nu s-ar termina in timp continuarea spre Oltenitei, ar putea sa dea drumul traficului pe jos, tot ar ajuta.
Pasajul da, dar podul ar fi bine venit.
Iar daca din anumite motive nedorite nu s-ar termina in timp continuarea spre Oltenitei, ar putea sa dea drumul traficului pe jos, tot ar ajuta.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Partea proasta e ca momentan doar la pasaj au lucrat. Podurile laterale... cam pauza. E vreun rationamenet tehnic, oare?
Partea proasta e ca momentan doar la pasaj au lucrat. Podurile laterale... cam pauza. E vreun rationamenet tehnic, oare?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ce te face sa crezi ca nu s-a lucrat la podurile laterale?
La pachet cu cele 3 pile de pe malul nordic s-au realizat si culeele pentru podurile laterale. Se vede clar in poze.
Azi, pe malul sudic erau pregatite pentru montaj doua macatale Takraf.
La culeea podului central, partea de nord au aparut ceva schele, probabil incepe armarea intre grinzi si culee. Sau doar intre grinzi, ptr ca trebuie sa avem "flexibilitate"
Pana la sfarsitul anului e destul timp si o sa vedem destule construite.
Ce te face sa crezi ca nu s-a lucrat la podurile laterale?
La pachet cu cele 3 pile de pe malul nordic s-au realizat si culeele pentru podurile laterale. Se vede clar in poze.
Azi, pe malul sudic erau pregatite pentru montaj doua macatale Takraf.
La culeea podului central, partea de nord au aparut ceva schele, probabil incepe armarea intre grinzi si culee. Sau doar intre grinzi, ptr ca trebuie sa avem "flexibilitate"
Pana la sfarsitul anului e destul timp si o sa vedem destule construite.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Absolut corect, danutzu_2910...
Sa speram ca nu intervin iar probleme de finantare de la Primarie...
Absolut corect, danutzu_2910...
Sa speram ca nu intervin iar probleme de finantare de la Primarie...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Da, just. Am revazut pozele din Martie si intr-adevar e ceva pregatit si pentru podurile laterale. Eu ramasesm cu imaginea din toamna cand nu erau "vizibili" decat pilonii pentru pasarela
Sa aiba spor baietii!
Da, just. Am revazut pozele din Martie si intr-adevar e ceva pregatit si pentru podurile laterale. Eu ramasesm cu imaginea din toamna cand nu erau "vizibili" decat pilonii pentru pasarela
Sa aiba spor baietii!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
^^ pozele se pun la sectiunea de ... poze, aici doar comentarii.
Am observat ca s-a decofrat pila de pe malul nordic (stang) deci cat de curand vom avea "asezare" de grinzi.
Nu inteleg ce-i impiedica sa se ocupe de rampa de pe malul drept!! Au inceput peretii de sprijin dar i-au lasat balta. Idem si cu grinzile pentru culee si prima pila de pe malul drept.
^^ pozele se pun la sectiunea de ... poze, aici doar comentarii.
Am observat ca s-a decofrat pila de pe malul nordic (stang) deci cat de curand vom avea "asezare" de grinzi.
Nu inteleg ce-i impiedica sa se ocupe de rampa de pe malul drept!! Au inceput peretii de sprijin dar i-au lasat balta. Idem si cu grinzile pentru culee si prima pila de pe malul drept.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Update de azi ora 18:
Malul stang, o macara Takraf este pozitionata langa setul de pile de pe mal, de parca asteapta sa ridice grinzi pentru a fi pozitionate. Nu am vazut foarte bine dar parca a inceput armarea capetelor grinzilor din zona culeei.
Malul drept, au fost ridicate primele grinzi pe culee si primul set de pile. A mai aparut si o instalatie de forat.
Update de azi ora 18:
Malul stang, o macara Takraf este pozitionata langa setul de pile de pe mal, de parca asteapta sa ridice grinzi pentru a fi pozitionate. Nu am vazut foarte bine dar parca a inceput armarea capetelor grinzilor din zona culeei.
Malul drept, au fost ridicate primele grinzi pe culee si primul set de pile. A mai aparut si o instalatie de forat.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Si totusi, de zona Hateganu cand se apuca ? Degeaba facem pod peste garla care sa ne scoata-n camp
Si totusi, de zona Hateganu cand se apuca ? Degeaba facem pod peste garla care sa ne scoata-n camp
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination