MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont

773 posts, 253988 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 56

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont t530

Miracol
Au inceput sa puna pamant peste statie, de dimineata o masinarie nivela un strat de pamant!

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont satanistu

Eu tot nu inteleg cum o sa faca accesele, daca pana acum nu au fost facute, sparg peretii statiei ?

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont andrei11

Da, e simplu. Probabil ca acolo unde trebuie sa fie accesele nici nu e beton adevarat, e unul asa, "de joaca", sa nu intre acum praful in statie. Asa cum a fost armat si betonul de fronton pe unde au patruns TBM - urile in statie.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont icee

Intrebarea  e cum se construiesc?

Perete mulat, coloane forate, prefabricate ?

LE: cel putin la Orizont presupun ca vor sa mute traficul pe deasupra statiei si apoi vor face accesurile.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont andrei11

Eu pot sa va spun cum au fost facute accesele la statia Costin Georgian ( Muncii ). Au facut statia fara accese si dupa aceea au spart pur si simplu peretii laterali in locul cu pricina. Atunci am vazut ca acolo  nu era beton de beton ci ceva care s-a spart extrem de usor. Cat priveste structura de rezistenta a acceselor, pur si simplu groapa, pereti, blablabla. Cel putin asa au facut accesul in Piata Iancului ca l-am vazut pe viu cand a fost realizat.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont URANUS

La Valea Argesului accesul la care au lucrat pana acum 2 saptamani l-au facut cu coloane forate (incinta) și așa va fi la toate cred.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont danutzu_2910

Se vor face asa cum se fac si la cele doua stati de pe M4: coloane forate.
Sunt poze disponibile.

Si centralele de ventilatie tot cu coloane forate.

O sa fie interesant când se vor demonta bolţarii :)

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Atal

Ca tot se discuta pe undeva despre pamantul folosit la umplutura. Aici mi se pare ca nu s-a astupat cu pamant, ci doar cu nisip. Ca si la galeria din zona curbei, intersectia DT cu Valea Ialomitei.

E posibil să se așeze un strat de nisip pt drenaj.

Aici au avansat bine cu "astupajul". Idem galerie romancierilor - zona curbei.

Aici in curand se va putea trece la refacerea carosabilului. Sper sa nu faca si aici ca la Favorit  :evil:

Până la urmă ce scop au castelele astea? Nu era vorba că nu se fac deschideri la suprafață pt că adăpost ISU?
2015-03-22 14.58.52.png (459.43 KB; downloaded 2027 times)

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 56

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”