Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 614320 views
📖 Pagination options
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Nightwolf
Intre Chisinau si Fundeni scot cauciucurile de fff mult timp ... organizarea de santier e la mine la Electroaparataj si nu e NICIO MISCARE!!
Intre Chisinau si Fundeni scot cauciucurile de fff mult timp ... organizarea de santier e la mine la Electroaparataj si nu e NICIO MISCARE!!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
La Delfinului, spre Fundeni a aparut un TELEMAC. se pare ca nu e gluma si incep sa lucreze.
La Delfinului, spre Fundeni a aparut un TELEMAC. se pare ca nu e gluma si incep sa lucreze.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Se lucreaza ACUM pe Iancului la intersectie cu PTM ... se monteaza sinele ... aprox. 15-20 muncitori din ce am putut sa vad ...
Se lucreaza ACUM pe Iancului la intersectie cu PTM ... se monteaza sinele ... aprox. 15-20 muncitori din ce am putut sa vad ...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
S-a ridicat organizarea de santier din intersectie ... probabil se va ataca intersectia dupa ce trece vremea rea ...
S-a ridicat organizarea de santier din intersectie ... probabil se va ataca intersectia dupa ce trece vremea rea ...
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Este sigur. Azi intre Fundeni si Chisinau baieti scoteau sina veche. Deci a aparut ceva activitate si pe aici.
Este sigur. Azi intre Fundeni si Chisinau baieti scoteau sina veche. Deci a aparut ceva activitate si pe aici.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: POZE LUCRARI: Sos. Iancului
Nightwolf
Am uitat sa va zic noutatile!! Noutatile ESTEEE... ca nu E noutati!
)) Iar a murit santierul... in schimb la Mall am avut interventie sapt trecuta mare accident de munca ... acu au adus o Takraff, se lucreaza in dracii aia mari ...
Am uitat sa va zic noutatile!! Noutatile ESTEEE... ca nu E noutati!
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Daaaaa. Sunt curios cum va fi traficul la Mall cand se va lucra la metrou.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Pe Vatra Luminoasa
Florinds wrote:
Pe Vatra Luminoasa
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Care metrou? Ala care se face acum pana la Eroilor si gata. Restu eu zic ca sunt vise umede.Macar sa fie dat in folosință mai repede ca doar cu asta ne alegem.
Care metrou? Ala care se face acum pana la Eroilor si gata. Restu eu zic ca sunt vise umede.Macar sa fie dat in folosință mai repede ca doar cu asta ne alegem.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Nu cred, ca ne da nana UE...
realistul wrote:
Nu cred, ca ne da nana UE...
- realistul
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Lucrarea asta este suspendata (neoficial desigur) pe termen nedefinit. Azi in fostul rond al tramvaielor si viitor intermodal cu parcare subterana era totul incremenit in timp si spatiu.
Lucrarea asta este suspendata (neoficial desigur) pe termen nedefinit. Azi in fostul rond al tramvaielor si viitor intermodal cu parcare subterana era totul incremenit in timp si spatiu.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Daca e suspendata lucrarea, atunci cine lucreaza la amenajarea parcarilor laterale?
Vad ca se misca ceva-ceva.
Daca e suspendata lucrarea, atunci cine lucreaza la amenajarea parcarilor laterale?
Vad ca se misca ceva-ceva.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ce, mutilarile alea de trotuare? Era vorba de niste parcari subterane, supraterane... Nistre tramvai... Astea lucrari, nu mutat bordura mai la stanga/dreapta.
Ce, mutilarile alea de trotuare? Era vorba de niste parcari subterane, supraterane... Nistre tramvai... Astea lucrari, nu mutat bordura mai la stanga/dreapta.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination