Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614320 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Intre Chisinau si Fundeni scot cauciucurile de fff mult timp ... organizarea de santier e la mine la Electroaparataj si nu e NICIO MISCARE!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

La Delfinului, spre Fundeni a aparut un TELEMAC. se pare ca nu e gluma si incep sa lucreze.

Se lucreaza ACUM pe Iancului la intersectie cu PTM ... se monteaza sinele ... aprox. 15-20 muncitori din ce am putut sa vad ...

S-a ridicat organizarea de santier din intersectie ... probabil se va ataca intersectia dupa ce trece vremea rea ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Chev Celios

Este sigur. Azi intre Fundeni si Chisinau baieti scoteau sina veche. Deci a aparut ceva activitate si pe aici.

Re: POZE LUCRARI: Sos. Iancului Nightwolf

Am uitat sa va zic noutatile!! Noutatile ESTEEE... ca nu E noutati! :))) Iar a murit santierul... in schimb la Mall am avut interventie sapt trecuta mare accident de munca ... acu au adus o Takraff, se lucreaza in dracii aia mari ...

Re: POZE LUCRARI: Sos. Iancului Florinds

Daaaaa. Sunt curios cum va fi traficul la Mall cand se va lucra la metrou. :D

Re: POZE LUCRARI: Sos. Iancului zapacitu

Florinds wrote:
Daaaaa. Sunt curios cum va fi traficul la Mall cand se va lucra la metrou. :D

Pe Vatra Luminoasa :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Care metrou? Ala care se face acum pana la Eroilor si gata. Restu eu zic ca sunt vise umede.Macar sa fie dat in folosință mai repede ca doar cu asta ne alegem.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

realistul wrote:
Care metrou? Ala care se face acum pana la Eroilor si gata. Restu eu zic ca sunt vise umede.Macar sa fie dat in folosință mai repede ca doar cu asta ne alegem.

Nu cred, ca ne da nana UE...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Mor de frica UE guvernanții.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Lucrarea asta este suspendata (neoficial desigur) pe termen nedefinit. Azi in fostul rond al tramvaielor si viitor intermodal cu parcare subterana era totul incremenit in timp si spatiu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Daca e suspendata lucrarea, atunci cine lucreaza la amenajarea parcarilor laterale?

Vad ca se misca ceva-ceva.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ce, mutilarile alea de trotuare? Era vorba de niste parcari subterane, supraterane... Nistre tramvai... Astea lucrari, nu mutat bordura mai la stanga/dreapta.

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”