Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624040 views

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 179

📖 Pagination options
  • clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Oameni inconstienti, ar cumpara si un rahat daca e impachetat frumos, iar din cate stiu eu, acel ansamblu rezidential are probleme grave la fundatie, ba chiar a fost si reconsolidat pe la subsol in urma cu cativa ani. Tot in aceeasi zona, gaseau un teren de 200 mp ieftin si isi faceau o casa de toata frumusetea, pentru ca multi au cumparat/rezervat in Rasarit de Soare in perioada boom-ului imobiliar cand preturile depaseau 100.000 euro lejer.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Termenul asta "reconsolidat" ma bulverseaza total. Este un fel de "reinviere". Adica a murit, a inviat, a murit iar si din nou a inviat, adica a reinviat.
O constructie/cladire nu se poate consolida decat o (1) data pe durata viatii ei, de la ridicare la demolare. Nu exista REconsolidare si nu exista consolidare pe bucati. O consolidezi pe toata sau n-ai consolidat nimic. Toata structura este predispusa pericolului, este un MONOLIT, nu doar un numar de x nivele din total.
Cat despre cine a cumparat ce si in care conditii nu prea ne intereseaza. Majoritatea au sperat banuiesc eu la o noua apocalipsa bancara ca aia de prin anii 2000, in ideea ca nu vor mai plati niciodata nimic.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

133 313 wrote:
Termenul asta "reconsolidat" ma bulverseaza total. Este un fel de "reinviere". Adica a murit, a inviat, a murit iar si din nou a inviat, adica a reinviat.
O constructie/cladire nu se poate consolida decat o (1) data pe durata viatii ei, de la ridicare la demolare. Nu exista REconsolidare si nu exista consolidare pe bucati. O consolidezi pe toata sau n-ai consolidat nimic. Toata structura este predispusa pericolului, este un MONOLIT, nu doar un numar de x nivele din total.

Imi cer scuze, termenul corect ar fi ca au carpit ceva la fundatie/subsol.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Cel mai probabil au scobit pe langa ea sa o hidroizoleze, avand probleme cu infiltratiile. N-ar fi primii, am mai vazut.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Poate putini stiu dar pe locul unde s-au construit blocurile si vilele a fost o balta numita Momearca, care a fost umpluta cu moloz de la cladirile cazute la cutremurul din 1977.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

serbanandrei wrote:
Poate putini stiu dar pe locul unde s-au construit blocurile si vilele a fost o balta numita Momearca, care a fost umpluta cu moloz de la cladirile cazute la cutremurul din 1977.

Inclusiv zona fostei betoniere? Parca balta era numai in spatele actualului parc titanel si spre Billa...

...pe vremuri gaseam cranii pe acolo daca sapam destul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Si eu stiu de spatele parcului Titanii dar limitele sunt atat de neclare. Sa speram ca cei ce au ridicat blocurile au facut studiu geo pe bune.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

S-au mai inregistrat ceva progrese aici ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Deocamdata nu sunt progrese extraordinare. Zilele trecute puneau niste nisip intre linii la Titan. In rest nu am mai vazut altceva. Probabil ca in urmatoarea perioada vor reincepe sa lucreze la parcarile nefinalizate, in intersectie la Titan vor asfalta si cu putin noroc poate se vor apuca de lucru si dupa Barajul Dunarii. Asteptam deocamdata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Balta incepea exact de langa blocuri si tinea cat fostul parculet pe care acum sunt vile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Patronu' parca e priponit nu? Deci de aia lucrează la relanti zic eu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

Stiti cum va arata zona fostei betoniere cand lucrarile vor fi gata (plan zonal) ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Pe la 8 jumate la Barajul Dunarii se pregateau sa descarce jucaria din imagine si o alta surata de-a ei. La 11 deja erau in actiune, intindeau cablurile de sustinere a retelei de tramvai in dreptul semaforului de la Lidl.
2015-03-09 20.56.16 (2).jpg (510.64 KB; downloaded 3430 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Nu vad la ce bun.... Ar trebui odata sa se atace ultimul tronson  :oops:

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”