MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 595130 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 127

📖 Pagination options
  • GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei GGD

L-am vazut si eu. Poate o sa avem 3 utilaje si la fel o sa se lucreze ca si pana acum. Incet sau deloc  :evil:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei laur_visan

Nu cumva confundati statiile?Utilajul Kelly se afla la Raul Doamnei in zona statiei,mai exact in capatul dinspre str.Prelungirea Ghencea.Pe la Parc am trecut in urma cu o ora si din masina nu mi-a sarit in ochi al treilea Kelly.

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei GGD

Nu confund.
In fiecare dimineata vad atat minunata statie cat si parcul "mall" care este tot in lucru

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei URANUS

Am trecut acum 30 de minute prin zona si nu am vazut decat cele 2 utilaje care bineinteles ca nu lucrau desi a fost adusa foarte multa armatura de PM.

Rectific...in urma verificarii...in zona statiei Raul Doamnei...nu se afla un utilaj Kelly,ci unul asemanator celor folosite pe interstatia A.M.-Eroilor 2,cele folosite de Soldata.

Aici alta situatie interesanta...2 utilaje Kelly,plus pt vointa.Dar pacat ca lucreaza doar una.Cealalta este la expozitie,ar trebui sa mai aducem 2-3,dar de alte culori si sa le impodobim ca pe brad cu beculete sa fie frumoase noaptea.Vai cata bataie de joc si nesimtire.Motive avem cu carul sa nu lucram,dar nu a iesit nimeni din mai marii nostri sa spuna motivul adevarat.Dar o dam ca stire peste tot ca in 2016 circulam cu metroul.2016 care,dupa care calendar,maias?Ai sa mai adaugam de acum 3 ani ca sa fie bine.

P.S. Gata am terminat,mi-am varsat naduful,imi cer scuze,dar cand vezi ce se intampla la un moment dat nu mai poti.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei 133 313

Hai nu te supara ca vine banu'! Sare Astalrom pe accesuri acusica.   :twisted:
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Econo...i+europeni

Am ajuns s-o spun si pe-asta: Bine ca macar una lucreaza!

Se pare ca au terminat cu baretele. Spun asta pentru ca nu am mai vazut in santier panouri de armatura imbracate in lemn. Pe la 18 nu lucra nici un utilaj Kelly dar se betona un panou.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Atal

A aparut un excavator. Or incepe sa sape in capatul dinspre Romancierilor?

Aici mai e de lucru la PM minim o luna. La Raul Doamnei cred ca si mai mult.
Nu stiu daca se mai face vreo amorsa pentru inelara.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

Atal wrote:
A aparut un excavator. Or incepe sa sape in capatul dinspre Romancierilor?

Da

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

URANUS wrote:
Aici mai e de lucru la PM minim o luna. La Raul Doamnei cred ca si mai mult.
Nu stiu daca se mai face vreo amorsa pentru inelara.

Se

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei 133 313

Aici a inceput sa se observe in lung directia sirului de panouri PM pe partea parcului si m-as fi uitat mai mult sa vad ce si cum cu amorsa, dar era o adunare a suparatilor prin zona (ceva legat de parc) si era zarva si trafic si n-am mai stat.

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”