Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 401548 views

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului massimiliano

Pai pe cine intereseaza intersectia de la Grozavesti daca Vasile Milea e inchis si nu poti ajunge spre militari, iar bretelele de pe Titulescu sunt aproape inutile fara podul hobonat. Singurele portiuni utile sunt intersectia de la Bricostore si Carreofur, in care oricum o sa se lucreze la liniile de tramvai si accesul la Gara Basarab si IDM. Oricum, suntem mult prea optimisti cu termenul 1 februarie pentru ca sigur o sa fie iarna (iarna calendaristica stiu eu ca e 1 decembrie - 28 februarie) si iarna ninge de obicei si temperaturile ajung noaptea si la -20 de grade deci nu o sa poata turna asfalt si alte chestii pe podul hobonat. Deci inca cel putin jumatate de an asteptam sa ajungem de la Titulescu la Apaca in doar 5 minute (noaptea).

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Tom

...suntem mult prea optimisti cu termenul 1 februarie...
Eu sunt pesimist si spun ca termenul este de "Ziua Cainelui" (19 Aprilie) :twisted:
Asta vine intr'o marti, ar putea fi atunci duminica 17 sau 24 :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Se poate turna si la temperaturi de -5 grade din ce stiu.  Totul este sa nu avem o iarna ca cea trecuta, daca ar fi o iarna ca 2007/2008 sau 2008/2009 atunci clar ne plimbam pe pasaj in februarie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

plouis wrote:
am prins cateva vorbe pe film. pe Dr Felix se va face doar drapta, asta inseamna ca nu se mai poate intra in pasaj. si pentru banu manta si titulescu urmeaza sa dea pmb o lege ceva sa se interzica stationarea masinilor pe drum. corect?

Deci se taie virajul stanga pe toate relatiile in intersectia Titulescu Dr. Felix ... asta e un lucru bun ca se poate desfiinta un ciclu semaforic ... dar ce facem cu tramvaiele gen 45? Ele fac stanga pe Dr. Felix spre Mihalache in interesectie.

2. Maltopol se inverseaza?? Adica dispare relatia spre Gara?? Pai si toata lumea ce o sa faca o sa faca stanga pe Titulescu si stanga pe Cuza si dreapta spre gara?? E ceva suspect aici...

3. Localele se subinteleg ca vor fi cu sensuri unice DAR taind relatia maltopol inseamna ca jmecherii vor face stanga pe sub pasaj la intersectia localei Titulescu cu C. Grivitei...

Marian, ne lamuresti??

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Ajuta intersectia Grozavesti ca te duci la stanga pe bulevardul Grozavesti si ajungi la Leu(ca daca ocolesti Ciurel atunci Apaca sau Leu cam tot aia e), si e bine si ca faci dreapta pe Splai si mergi la Poli(doar ca o sa fie ditai coada pe Splai la trecerea de la Podul Max).
Iar iarna nu ar trebuii sa fie asa mare problema pentru hobanat, ca au placile alea de beton pe care le-au facut anul trecut, deci e in principal asamblare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului eviltruth

In imaginea IMG_0319.JPG - panorama... mi se pare mie sau dupa prelungirea spre dreapta se ingusteaza foarte mult pasajul urmand ca apoi sa se largeasca spre podul Grozavesti ?
Din ce vad eu, acolo ar fi cam o banda si jumatate ....
Sau e gandit altfel: prima banda obligatoriu dreapta, banda 2 obligatoriu inainte ? In cazul asta e ok, dar fluidizarea va avea de asteptat.

Sunt curios daca va fi mai tranzitat decat podul Grant :)

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

eviltruth wrote:
In imaginea IMG_0319.JPG - panorama... mi se pare mie sau dupa prelungirea spre dreapta se ingusteaza foarte mult pasajul urmand ca apoi sa se largeasca spre podul Grozavesti ?
Din ce vad eu, acolo ar fi cam o banda si jumatate ....
Sau e gandit altfel: prima banda obligatoriu dreapta, banda 2 obligatoriu inainte ? In cazul asta e ok, dar fluidizarea va avea de asteptat.

Sunt curios daca va fi mai tranzitat decat podul Grant :)

S-a mai discutat, s-a mai explicat, s-a mai desenat ... e vb de unghiul din care e facuta fotografia...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului catalinm

Orice pas catre finalizarea lucrarii este important; toata lumea plangea acum un an cand se blocau pe rand titulescu, grozavesti, orhideelor, iar acum, cand procesul se desfasoara in sens invers, avem pretentia absurda a se finaliza totul deodata ca altfel ne deranjeaza.

mobilizarea este maxima pe santier (pt confirmare intrebati-l pe Andrei sau vorbiti cu sefii de lucrari); de ex azi, duminica, la ora 19,oo se lucra la tramvai la giulesti/plevnei (!) ; lucrurile se schimba de la o zi la alta si, in ciuda problemelor si complexitatii lucrarilor, termenele anuntate - septembrie pt circulatie la sol si februarie-martie pt tot podul -sunt absolut fezabile; diferenta intre acum un an si astazi este suntem mult mai aproape de final (de la 40 la 90% e o distanta mare) si lucrarile ramase de facut sunt mult mai usor de comensurat si sunt mai putine variabile in joc; calculul anuntat de catre shoppy cu intarzierea de 1 luna la 3 lucrate e superficial: e vorba, asa cum se spunea mai devreme, de 3 luni de iarna grea plus 3 saptamani dupa povestea cu accidentul pe podul hobanat- e simplu...cu siguranta ca exista intotdeauna marje de timp de luat in calcul, dar sper sa fie totul in regula pana la finalizarea lucrarilor spre ciuda unor comentatori :)

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Chiar se lucra? Azi ,duminica,ora 19?Pai se lucreaza non -stop la zonele de la sol? Au nocturne sau cum ori lucra? :o

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

gabynet wrote:
Chiar se lucra? Azi ,duminica,ora 19?Pai se lucreaza non -stop la zonele de la sol? Au nocturne sau cum ori lucra? :o

Toate utilajele sunt echipate cu reflectoare, pe langa reflectoare de genul celor utilizate noaptea la lansari.
Se lucreaza in 3 schimburi permanent, singurele ore de pauza sunt pe la 4-6 dimineata.
Pe data de 14-15 se inaugureaza zonele de la sol.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Goldmund

Acum am vazut si Panorama din 28 august....ei bine,abia acum seamana a ceva frumos realizat pt. bucuresteni,putem vedea maretia acestui proiect,ca o mica autostrada de oras-ceea ce mi-am dorit atat de mult pt. Bucuresti inca de la sfarsitul anilor 60.
Acum avem anul 2010 si imi aduc aminte cum psd-istii au blocat acest proiect timp de trei-patru ani-inadmisibil!Videanu si apoi "doctorul"au dat drumul la lucruri...Bravo lor!L-am vazut si pe PM Boc la Biblioteca Nationala,un alt proiect importnat pt. Bucuresti,amanat atata timp,acum cu un plan clar de predare in 2011.Incet,incet Bucurestiul isi reface ranile lasate de comunisti ,dar si de cei care i-au urmat si au lasat Bucurestiul ca pe un oras parasit de ...oameni gospodari.Se pare ca de data asta bucurestenii au mai mult noroc.Acum se termina proiecte mari(pentru oricare capitala europeana)La mai mare!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Foarte buna ideea cu obligatoriu la dreapta pe DR Felix. Sa vedem ce vor face cu toate masinile parcate pe titulescu . chiar sunt curios. Mi-au placut ochelarii lu oprescu :D :D  :D  :D

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Tom

Mi se pare absurd ca de pe Dr.Felix sa nu poti face stanga, mai ales ca exista si linie de tramvai spre pasaj. Asta nu va face decat sa ingroase numarul celor care vor intoarce la semaforul urmator dinspre dreapta.

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”