Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Refacerea infrastructurii pietonale între Unirii - Victoriei

686 posts, 260702 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 49

📖 Pagination options
Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Serban

Nu la tine ma refer...la cei care tot insista cu spatiul verde betonat

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei George

Este corect, s-a betonat foarte mult spatiu verde - asta este o realitate, ca nu-ti place sa o auzi, e treaba ta!

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Metamorph

Problema e ca acel spatiu "verde" nu a fost niciodata verde in adevaratul sens al cuvantului,De 20 de ani trec prin acea zona si in afara de boscheti si de noroaie nu am vazut altceva.Era deprimant si dezolant pentru orice capitala europeana,nu mai vorbim si de faptul ca este o zona centrala.Ok, s-ar fi putut amenaja ca sa arate ca si spatiu verde,aici sunt de acord,cu gazon si tot ce trebuie,dar asta inseamna ca in nici un caz nu s-a betonat nici un spatiu verde ci un spatiu cu potential de a fi asa.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei 133 313

Da, noi ca si tara avem inca o mare problema cu amenajarea spatiilor verzi. Este o reminiscenta. Le avem cu betoanele si mortarele iar pamantul... arat gata pentru agricultura.  :D

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei George

Metamorph wrote:
Problema e ca acel spatiu "verde" nu a fost niciodata verde in adevaratul sens al cuvantului,De 20 de ani trec prin acea zona si in afara de boscheti si de noroaie nu am vazut altceva.Era deprimant si dezolant pentru orice capitala europeana,nu mai vorbim si de faptul ca este o zona centrala.Ok, s-ar fi putut amenaja ca sa arate ca si spatiu verde,aici sunt de acord,cu gazon si tot ce trebuie,dar asta inseamna ca in nici un caz nu s-a betonat nici un spatiu verde ci un spatiu cu potential de a fi asa.

Te inseli, intre Unirii si Tribunalul Bucuresti se amenajase gazon cu 2 - 3 ani in urma, intre trotuar si strada, se plantasera si pomi, arata foarte frumos, va rog mult, oameni buni, vorbiti in cunostinta de cauza! E adevarat ca erau si multe locuri cvasi-virane, dar puteau fi usor amenajate prin plantarea de gazon, nu prin placarile indoielnice pe care Robert Negoita le face la suprapret.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei ByOnu

Vreau si eu placari din acestea la suprapret in zona mea. Eu nu inteleg ce au facut primarii de sector in toti acesti ani, ca pana sa vina Negoita si Piedone chiar n-am vazut nicio miscare la nivel de sectoare. Ce fac aceste primarii nu stiu, ca nu se vede nimic.

Intr-adevar, se putea alege o alta configuratie a trotuarului de pe malul Dambovitei, dar in rest lucrarea arata extraordinar.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Au reabilitat blocuri... maybe?  :)
Aoleu, mi-ai adus aminte de Piedone si de brazda lui de primavara. Se sapa iar dupa carbune printre blocuri.  :) Doar sa iasa locatarii sa puna rosiile si arpagicul.
De nenorocirea aia de intermodala Pieptanari nu se indura nimeni lua-i-ar  :twisted:
Impermeabilizati cat mai mult, sa-i innecati pe aia din Vacaresti-Unirii in hazna.  :twisted: Dar vedeti cat de mult sa nu innecati si metroul!

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Serban

George, daca tie iti placea mai mult inainte, e parerea ta.

Dupa parerea mea, daca toate reabilitarile de trotuare din Bucuresti s-ar fi facut asa, acum eram departe. Din 2 cvasi trotuare pline de masini si noroi, a iesit un trotuar superb si s-a rezolvat si problema masinilor intr un mod elegant. Spatiul verde nici nu se compara cu ce era inainte, iar calitatea lucrarilor este f buna (asta vom vedea mai exact in timp).

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Budy187

Si mie mi se pare ca a iesit o lucrare de calitate. Daca nu ar fi existat pergolele acelea si zona cu pietre funerare Stonehenge, era si mai frumos. Pacat ca dureaza o vesnicie terminarea lucrarilor.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei ByOnu

Update: astazi au fost aduse materiale (paleti cu placi) si un excavator pe Magheru. Desigur, pentru cei 150m pe care i-au spart acum jumatate de an. Deci, treptat treptat il fac.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Nightwolf

Se sparge pe Magheru in Draci. De la OTV din fata pana la Scala. Au nenorocit traficu` de tot acolo ca au luat banda 1 din ambele sensuri. Se schimba bordurile si se refac trotuarele ...

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei realistul

Cablurile au fost înlocuite? Apa Nova a schimbat conductele. GDF la fel? Nu de alta dar iar vor sparge.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Nightwolf

Care cabluri? Care conducte? Axa P. VIctoriei -- P. Unirii e o bomba cu ceas dpdv al retelei de gaze ...

• 133 313
  • Posted:
  •  

3 cadre.
PU2.jpg (116.18 KB; downloaded 3027 times)
PU3.jpg (135.2 KB; downloaded 3028 times)
PU4.jpg (152.91 KB; downloaded 3029 times)

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 49

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”