Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Refacerea infrastructurii pietonale între Unirii - Victoriei

686 posts, 260858 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 49

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei 133 313

Un singular de azi.
PICT850.jpg (151.66 KB; downloaded 4252 times)

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei andrei11

Poza asta merge pusa si la Concursul foto lunar,si asa e in scadere de popularitate sectiunea  :!:
PS : N-am inteles prea bine ce e pegârlă  :?:  :roll:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu ma pretind a fi fotograf profesionist si camera este departe de una profesionala.  :)  Iar compozitia cu lucrarea asta fara aprobari...
Eu nu tin neaparat la capitolul aspect cat la continut. Sa fie tehnic sau/si informativ.
Nici eu nu stiu ce vrea sa fie treaba din apa.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei ByOnu

Nu inteleg de ce nu au finalizat trotuarul de la Romana, acesta se opreste in fata KFC. Problema este ca partea veche de trotuar nu este protejata cu stalpisori si masinile au invadat la propriu trotuarul nou, masinile intra pe trecerea de pietoni de la Take Ionescu. Surpriza: o bila cu piciorul inglobat in ciment a zburat deja.

Unde se mai reabiliteaza un bulevard in n-spe etape. Acum trei ani s-a reabilitat o parte din trotuarul de pe stanga (venind de la Universitate), iar acum doi ani s-a reabilitat o portiune aiurea la Romana (fara a se avea in vedere ca acolo vor scormoni pentru pasajul pietonal). Eu nu pricep, de cate contracte si licitatii este nevoie pentru a se reabilita un trotuar pe ambele laterale pe un bulevard amarat de 1 km? :evil: Proiectul nu este unitar, la Romana avem bile, la Eva avem stalpisori cilindrici iar pe Balcescu avem niste stalpisori abstracti. Serios? Pe acelasi bulevard 3 (TREI) tipuri diferite de obstacole?

Nu mai spun de trotuarul decopertat acum jumatate de an. Bataia de joc este peste orice limita. Oprescu asta chiar nu are de gand sa faca nimic in orasul asta? Trotuarul de la Unirii NU este gata nici acum, cred ca este a treia iarna consecutiva cand inca este santier. Mereu se avanseaza cate putin si doar iarna. Pai spuneti ce vreti voi dar Negoita merita tot respectul meu pentru consecventa de modernizare a Bd. Unirii. ASA se reabiliteaza un bulevard. Ai un proiect unitar cap-coada facut continuu. Nu mai vorbesc de uniformitatea si CALITATEA lucrarilor.

In alta ordine de idei, sper sa apara un scuar / trotuar aici intrucat trecerea aceasta de pietoni este mereu parcare.
Magheru_trecere.png (610.67 KB; downloaded 3930 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Avem noutati aici. S-a instalat in premiera iluminat pietonal pentru trotuarul de pa malul Dambovitei intre Unirii si Marasesti. S-au demontat ruginiturile de conducte din fantanile dintre Junior/Tribunal si Unirii si se carpesc incintele (destul de neindemanatic si pe frigul asta...). "Zidul Unirii" a primit placare partiala si ligheanul de langa el o parte din sistemul hidraulic. A avansat si trotuarul dintre Biblioteca si Piata Unirii.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Gabi23

Întradevăr, când am trecut prin zonă, pe la prânz erau vreo 5 muncitori băgați în canalele de lângă fântâni, în rest nimic nici o mișcare, totul părea părasit. Totul arată haotic și mizerabil pentru că s-au apucat de multe și le-au lăsat ”în aer”. În zona bibliotecii, era aruncate anapoda mai multe semne indicatoare care cândva nu foarte de mult au fost puse pe stâlpi. Bani tocați aiurea, pentru că mai mult ca sigur nu vor mai fi repuse la loc, dacă nu vor fi furate...

Bd. Unirii - 19.02.2015 (1).JPG (150.4 KB; downloaded 3646 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (2).JPG (143.33 KB; downloaded 3648 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (3).JPG (187.26 KB; downloaded 3648 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (4).JPG (144.3 KB; downloaded 3650 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (5).JPG (158.91 KB; downloaded 3648 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (6).JPG (178.7 KB; downloaded 3649 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (7).JPG (151.68 KB; downloaded 3643 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (9).JPG (201.13 KB; downloaded 3646 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (8).JPG (79.19 KB; downloaded 3657 times)

Bd. Unirii - 19.02.2015 (10).JPG (146.63 KB; downloaded 3647 times)

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei George

Betonare la greu...cataclism...ma doare sufletul cand vad ce au facut acolo! Ce trotuar ok era, lat pentru pietoni, cu pista de bicicleta...iar alaturi gazonul acela frumos, copacii pusi tot de ei acum cativa ani...pacat ca se sifoneaza banii publici asa, pacat ca primarul poate sa faca ce-i trece prin cap, fara sa-i zica nimeni nimic...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Majorarea suprafetelor pavate cu 70% va ajuta foarte mult caseta colectoare sa inunde zona mai des. Deocamdata standardul este 1-2 ori pe an.  :twisted:
Nu vreau sa ma gandesc ce cantitati de pamant, ciment si nisip au ajuns deja in ea.

• 133 313
  • Posted:
  •  

O mentiune: iluminatul nou pe care l-am mentionat mai sus este pe malul celalalt al Dambovitei, pe partea cu Romavia, spre Pasajul Marasesti.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Budy187

Dar cu fantanile ce se intampla ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Se carpesc in mod jenant... deocamdata.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei realistul

Panarama asta de primar pe care nu stiu cum nimeni nu-l oprește din betonare,cimenteaza tot că la măsa când era mic avea WC in fundul curții si a rămas traumatizat acest sechelat. La Piața Miniș a pavat tot ce era pamant cu spatiu verde a pus piatra cu un fel de lac sau ce o fi si după ce a sărit lumea a oprit lucrările si plângi cum a rămas. A atins Dorel un cablu de alimentarea zonei cu electricitate la stâlpii de iluminat si din Noiembrie zona sta in bezna. Am sunat de n. ori la Luxten care spune ca știe ca în zona e o defecțiune si ca primăria e de vina sa sun la primărie.E vorba de zona din jurul fostului restaurant Miniș actual Carrefour. Umbla tot timpul acest papagal prin zona cică sa vadă ce se face si daca cineva se apropie sa spună ce nu-i convine, apar doi trei ceafa lată minte- neam care sunt gorilele omului si- ti zic sa circuli.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Serban

Ati luat-o razna cu betonatu' vostru...

• 133 313
  • Posted:
  •  

N-o fi tocmai betonat... dar sunt suprafete IMPERMEABILE. Si se vor simti cu varf si indesat la ruperile de nori de vara.  :twisted: Cand Unirii-Vacaresti refuleaza toata haznaua capitalei pe strazi.  :idea:

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 49

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463901 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”