Topic: Februarie 2015
2 posts, 2538 views- georgica2704
-
Posted:
-
Februarie 2015
georgica2704
Despre asta este vorba ?
WP_20150201_001 by popa george, on Flickr
WP_20150201_002 by popa george, on Flickr
Inseamna ca zilele lui 11 la P.Sudului sunt numarate. Bonus o poza cu santierul de pe N.Vasile.
WP_20150201_003 by popa george, on Flickr
realistul wrote:
Am trecut prin zona si am văzut sensul giratoriu parca cu ceva banda îngrădit si părea ca era pregătit de începerea unor lucrări. Sau era așa si nu am observat eu pana acum?
Despre asta este vorba ?
WP_20150201_001 by popa george, on Flickr
WP_20150201_002 by popa george, on Flickr
Inseamna ca zilele lui 11 la P.Sudului sunt numarate. Bonus o poza cu santierul de pe N.Vasile.
WP_20150201_003 by popa george, on Flickr
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Re: Februarie 2015
Lixandru Dragos-Liviu
Bună noapte, dragi colegi ! Deoarece nu am mai postat imagini de aici, am trecut prin Big de unde am adus 7 imagini realizate în după-amiaza zilei de 13 februarie, după cum urmează:
Pompa-elefant la lucru, turnând o porţiune la planşeul superior al pasajului pietonal, de pe partea cu Agip-ul.
La şantierul III (Văcăreşti), observăm tranşeele pereţilor mulaţi executaţi, pe partea cu Sun Plazza, iar în dreapta buldo-excavatorului, se observă carcasele de armătură ale pereţilor mulaţi ce urmează a se executa.
În primul şantier de lângă Agip, mai mulţi muncitori lucrau la realizarea unei porţiuni de planşeu superior la pasajul pietonal. Sunt depozitate pe margini şi multe armături pentru restul lucrării (vezi imaginea DSCN7376).
Aici, câţiva salariaţi RCV Global Group, lucrau la împrejmuirea unui spaţiu de vis-a-vis de Mega Image, în suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi.
Tranşeele pereţilor mulaţi turnaţi (şantierul II - Niţu Vasile), latura dreaptă cum mergem către intersecţia Niţu Vasile-Obregia-Racoviţă.
Imagine cu tranşeele aceloraşi pereţi, însă latura dinspre piaţă.
În concluzie, aici lucrurile merg destul de bine, şi se constată că forţele sau mutat în şantierele I şi III, în primul lucrându-se la structura pasajului pietonal, iar în al treilea, la pereţii mulaţi.
Bună noapte, dragi colegi ! Deoarece nu am mai postat imagini de aici, am trecut prin Big de unde am adus 7 imagini realizate în după-amiaza zilei de 13 februarie, după cum urmează:
Pompa-elefant la lucru, turnând o porţiune la planşeul superior al pasajului pietonal, de pe partea cu Agip-ul.
Se toarnă beton,după cum observăm prezenţa pompei (vedere de pe partea cu SunPlazza).
DSCN7373.jpg (249.52 KB; downloaded 1859 times)
La şantierul III (Văcăreşti), observăm tranşeele pereţilor mulaţi executaţi, pe partea cu Sun Plazza, iar în dreapta buldo-excavatorului, se observă carcasele de armătură ale pereţilor mulaţi ce urmează a se executa.
Şantierul III (Văcăreşti) - poarta de la Piaţa Sudului.
DSCN7374.jpg (286.83 KB; downloaded 1857 times)
În primul şantier de lângă Agip, mai mulţi muncitori lucrau la realizarea unei porţiuni de planşeu superior la pasajul pietonal. Sunt depozitate pe margini şi multe armături pentru restul lucrării (vezi imaginea DSCN7376).
Şantierul I (Văcăreşti - Agip)
DSCN7375.jpg (303.49 KB; downloaded 1860 times)
Acelaşi şantier.
DSCN7376.jpg (311.22 KB; downloaded 1859 times)
Aici, câţiva salariaţi RCV Global Group, lucrau la împrejmuirea unui spaţiu de vis-a-vis de Mega Image, în suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi.
Împrejmuire vis-a-vis de Mega Image.
DSCN7377.jpg (299.85 KB; downloaded 1859 times)
Tranşeele pereţilor mulaţi turnaţi (şantierul II - Niţu Vasile), latura dreaptă cum mergem către intersecţia Niţu Vasile-Obregia-Racoviţă.
Şantierul II (Niţu Vasile) - pereţii mulaţi de pe partea cu Mega Image.
DSCN7378.jpg (307.87 KB; downloaded 1861 times)
Imagine cu tranşeele aceloraşi pereţi, însă latura dinspre piaţă.
Imagine a şantierului II, cu pereţii mulaţi de pe partea cu Big-ul.
DSCN7379.jpg (305.75 KB; downloaded 1859 times)
În concluzie, aici lucrurile merg destul de bine, şi se constată că forţele sau mutat în şantierele I şi III, în primul lucrându-se la structura pasajului pietonal, iar în al treilea, la pereţii mulaţi.