Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1101110 views

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 328

📖 Pagination options
Re: Februarie 2015 realistul

georgica2704 wrote:
Despre asta este vorba ? ;)

Da despre acea împrejmuire vorbeam.E bine ca se mișca băieții. Se putea si mai bine si aici ma refer la execuția pasajului pietonal.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@zapacitu
Atunci cand s-au reabilitat liniile nu cred ca era in plan pasajul.
Sa nu fim atat de pesimisti,  Retelele edilitare se / s-au deviat cu ocazia acestei lucrari. Nu se mai face nimic ulterior.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Mai contează acum niste metrii de linie? Important este ca se face. Speram ca in termen.Linia se reface.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

O intrebare pentru cine ma poate lamuri.
Planul final , dupa care se lucreaza, care este dintre cele gasite la documentatie?
Din cate imi dau eu seama, planul executat urmeaza PUZ-ul.
Nu-mi dau seama ce implica _SITU, este doar situatia din teren ?
(aici de exemplu exista pe planul SITU si fosta scoala speciala nr 4,acum este MEGA IMAGE in loc, probabil ca ei au alt plan).

Si m-ar interesa daca nu iese exact ca-n PUZ, ce se intampla ?
De exemplu eu nu vad unde pot ei sa bage cele 2 statii de tramvai lipsa pe Oltenitei spre IRA si spre Brancoveanu dar sa mai ramana inca 3 benzi acolo, 9 m in total , cum zice pe PUZ.
Mai ales ca in cele 2 statii trebuie sa iasa cate o rampa din pasaje.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Ce treaba au rampele din pasaj cu Sos. Oltenitei?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Rampele pasajelor pietonale (scări + bandă rulantă).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Nu e ff greu de facut... spatiu exista garla acolo, trebuie doar optimizat. Din cauza nesimtitilor pictati in galben nu ai o idee exacta a spatiului dar CREDE-MA cand iti zic ca Big e un hectar de intersectie ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Da, stiu ca e spatiu, dar ma refer efectiv la cotele actuale. Nu-mi par sa intre 3 benzi.
Probabil ca trebuie sa mai "ia la pila" sau sa mute insulele respective si/sau sa mai taie o felie din parculetul pe care-l ocoleste troleibuzul.(sau din trotuarul de acolo).
Oricum spatiul mi se pare mic, la oricare insula de acolo, pentru ca ma astept sa vina fluxul de la RATB (cel putin seara).
Din cate inteleg eu , se mai face o statie pe urcarea de pe Vacaresti, la Agip iar cea veche de la Scorusului se muta mai in fata la Secuilor.
Practic, cei ce vor dori sa mearga spre Aparatori/IRA vor cobora normal la Agip.
Deci trebuie sa traverseze fie pe la mall fie trec pasajul si apoi pe la parc.

Sa vedem ce le iese. Poate lasa timpul de semafor pe Oltenitei mult mai mare (nu ca la semaforul de sub podul de la M.Bravu) si nu se aglomereaza.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Dimineața pe la ora opt Foretis lucra la pereții mulați.Oare când vor ataca restul rămas?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

In scurt timp probabil. In mare PM e realizat 80%, facand abstractie de zona din intersectie

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului truscamihai

Azi au ingradit si portiunea de langa Mega si se apucau sa sparga :d

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Pentru accesul pietonal în pasaj?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Mi se pare mie sau se misca bine?

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464004 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”