Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 624323 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
andrei11
N-au decat sa repare strada si s-o lase fix cum e acum, acolo nu se produc ambuteiaje. Daca ar fi asfaltul ok chiar nu ar fi nici o problema. Parerea mea, trec cu auto destul de rar pe acolo.
N-au decat sa repare strada si s-o lase fix cum e acum, acolo nu se produc ambuteiaje. Daca ar fi asfaltul ok chiar nu ar fi nici o problema. Parerea mea, trec cu auto destul de rar pe acolo.
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Daca este asa cum spune colegul de mai sus ,trebuie sa ne invatam sa mergem pe jos ,iar cu masina sa uitam drumul pe acolo.
Acum le tremura fundul ca ii dau in judecata proprietari "" chipurile "".Si astfel nu se mai face nimic.
Am mai spus de nenumarate ori pe acest forum, de ce se apuca de lucrari cand nu au terenul liber de orice obligatie ????
Doar asa ca sa nu zicem ca nu se modernizeaza Bucurestiul.
Probabil ca nepoti nepotilor nostri vor trai intr-o capitala moderna.
Daca este asa cum spune colegul de mai sus ,trebuie sa ne invatam sa mergem pe jos ,iar cu masina sa uitam drumul pe acolo.
Acum le tremura fundul ca ii dau in judecata proprietari "" chipurile "".Si astfel nu se mai face nimic.
Am mai spus de nenumarate ori pe acest forum, de ce se apuca de lucrari cand nu au terenul liber de orice obligatie ????
Doar asa ca sa nu zicem ca nu se modernizeaza Bucurestiul.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Berlin, cumva?
serbanandrei wrote:
Berlin, cumva?
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
cris_m
Legat de expropierile care au fost in sfarsit aprobate: inca din decembrie am vazut ca pregateau timid terenul... curatasera niste boscheti de pe acel teren viran, scosesera niste garduri, parcasera Telemac-ul acolo, dar din cauza zapezii au sistat activitatea...
Nu mai zicem de asfaltul care e ca dupa razboi in zona respectiva, special ca sa nu mai incurajeze soferii sa treaca prin zona si sa mai strice bunatati de Citaro de pe 330
Si cum ziceam si in decembrie: incepem primavara in forta cu vesti bune si elan muncitoresc (speram...
)
Legat de expropierile care au fost in sfarsit aprobate: inca din decembrie am vazut ca pregateau timid terenul... curatasera niste boscheti de pe acel teren viran, scosesera niste garduri, parcasera Telemac-ul acolo, dar din cauza zapezii au sistat activitatea...
Nu mai zicem de asfaltul care e ca dupa razboi in zona respectiva, special ca sa nu mai incurajeze soferii sa treaca prin zona si sa mai strice bunatati de Citaro de pe 330
Si cum ziceam si in decembrie: incepem primavara in forta cu vesti bune si elan muncitoresc (speram...
)
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Hai sa vedem ce urmeaza !!!!
Normal ar sa se apuce hotarat de lucru ca doar nu-i mai opreste nimic.
Cristy wrote:
Exproprieri de 1,3 milioane euro pentru lărgirea Bd. Liviu Rebreanu, aprobate de CGMB
Consiliul General al Municipiului București a aprobat, joi, 12 februarie, proiectul de hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitatea publică "Reabilitarea sistemului rutier şi a liniei de tramvai pe B-dul Liviu Rebreanu".
Conform hotărârii CGMB, Primăria Capitalei va plăti 6.109.497 lei (1,366 milioane euro) pentru exproprierile necesare continuării proiectului de reabilitare carosabil și linie de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu. În total, vor fi expropriate terenuri cu o suprafață de 3.951 metri pătrați și construcții de 167 metri pătrați.
- See more at: http://www.b365.ro/exproprieri-de-1-3-m...iWx9r.dpuf
Hai sa vedem ce urmeaza !!!!
Normal ar sa se apuce hotarat de lucru ca doar nu-i mai opreste nimic.
- clt
-
Posted:
-
clt
In continuare bulevardului, dupa intersectia cu 1 Decembrie 1918, dupa sensul giratoriu de la intrarea in Auchan Titan, chiar in fata complexului Rasarit de Soare, incepusera sa se lucreze cu sapaturi (era o pancarda din care reiesea ca se construiesc noi blocuri acolo). Nu am putut opri sa intreb ce se face si nici sa citesc afisul pentru ca idiotii care lucrau au reusit sa sparga o teava de apa si era inundata toata strada.
In continuare bulevardului, dupa intersectia cu 1 Decembrie 1918, dupa sensul giratoriu de la intrarea in Auchan Titan, chiar in fata complexului Rasarit de Soare, incepusera sa se lucreze cu sapaturi (era o pancarda din care reiesea ca se construiesc noi blocuri acolo). Nu am putut opri sa intreb ce se face si nici sa citesc afisul pentru ca idiotii care lucrau au reusit sa sparga o teava de apa si era inundata toata strada.
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
AM o intrebare chiar daca nu are legatura cu acest subiect. La 100 m de intersectia Nicolae Grigorescu cu Liviu Rebreanu ( mai exact la Policlinica Titan) semafoarele sunt vai mama lor .
Oare nu se pot inlocui cu unele moderne cu leduri ? .Acelasi lucru este valabil in multe locuri din Bucuresti, unde semafoarele nu au mai fost inlocuite de multi ani si aproape ca nu mai intelege nimic din culori in caz ca nu sunt sparte.
AM o intrebare chiar daca nu are legatura cu acest subiect. La 100 m de intersectia Nicolae Grigorescu cu Liviu Rebreanu ( mai exact la Policlinica Titan) semafoarele sunt vai mama lor .
Oare nu se pot inlocui cu unele moderne cu leduri ? .Acelasi lucru este valabil in multe locuri din Bucuresti, unde semafoarele nu au mai fost inlocuite de multi ani si aproape ca nu mai intelege nimic din culori in caz ca nu sunt sparte.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Slabe sanse... fa si tu o sesizare la PMB desi cred ca o faci degeaba ...
Slabe sanse... fa si tu o sesizare la PMB desi cred ca o faci degeaba ...
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Sa pierd timpul si sa ma enervez ,in cazul fericit ca raspund ?
Stau si ma intreb cum isi justifica leafa si timpul cei de la ""Serviciul Semafoare"" De munca au pentru cativa ani. Nu cred ca justificarea cu lipsa banilor tine
Sa pierd timpul si sa ma enervez ,in cazul fericit ca raspund ?
Stau si ma intreb cum isi justifica leafa si timpul cei de la ""Serviciul Semafoare"" De munca au pentru cativa ani. Nu cred ca justificarea cu lipsa banilor tine
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
De raspuns vor raspunde stai linistit ...
Lasa ca le-am tras-o noi sapt asta, sa vedem rezultatele ...
De raspuns vor raspunde stai linistit ...
- clt
-
Posted:
-
clt
Pentru cei curiosi, am aflat ce se construieste, mai exact: http://www.theconcept.ro/ansambluri-rez...u-rebreanu
Ce lux pe viitori proprietari, sunt nas in nas cu cei din Rasarit de Soare si nas in nas cu ciorile din toata zona
clt wrote:
Pentru cei curiosi, am aflat ce se construieste, mai exact: http://www.theconcept.ro/ansambluri-rez...u-rebreanu
Ce lux pe viitori proprietari, sunt nas in nas cu cei din Rasarit de Soare si nas in nas cu ciorile din toata zona
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ăia din Răsărit de soare sunt f.revoltaţi si se pregătesc de proteste...
Că nu este respectată distanţa minimă dintre clădirile înalte...
Si cam au dreptate....
In loc de Răsărit de soare vor avea Răsărit de blocuri....
Ăia din Răsărit de soare sunt f.revoltaţi si se pregătesc de proteste...
Că nu este respectată distanţa minimă dintre clădirile înalte...
Si cam au dreptate....
In loc de Răsărit de soare vor avea Răsărit de blocuri....
- clt
-
Posted:
-
clt
Nu prea are rost protestul lor, pentru ca, daca te uiti atent, chiar locatarii Rasaritului de Soare se pot uita intre ei in apartamentele lor
Nu prea are rost protestul lor, pentru ca, daca te uiti atent, chiar locatarii Rasaritului de Soare se pot uita intre ei in apartamentele lor
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Dar cand si-au cumparat apartamentele acolo nu au vazut ca nu au distanta minima?
Dar cand si-au cumparat apartamentele acolo nu au vazut ca nu au distanta minima?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination