MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1728214 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 248 249 250 251 252 253 254  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Deocamdata doar la Brancusi...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Nu are legatura strict numai cu subiectul M5 si de aceea nu am postat la stiri. M-am gandit totusi ca nu strica sa fie.
http://www.realitatea.net/dezastru-tota...28918.html

santier nou intre statia Favorit si DT34 p55d

De ieri au inceput sa inconjoare cu gard o zona din mijlocul bulevardlui Dr. Taberei cam la jumatatea distantei intre Favorit si DT34. Exact in zona in care acum vreun an  s-a facut o largire cu inca o banda. E drept stalpii de iluminat au ramas pe mijlocul benzii nou construite, deci largirea e inutilizabila in acest moment.

Stie cineva ce e cu acest nou santier ? centrala de ventilatie ? iesire de siguranta ? canalizare ?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) URANUS

Centrala ventilatie.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) zapacitu

La sectiunea lucrari, topicul cu tunelele ar trebui adus la zi. :)

Re: santier nou intre statia Favorit si DT34 p55d

Stii sigur ca e centrala de ventilatie sau e o presupunere ?

Pentru ca singura centrala care au mai facut-o (pana acum) este intre Academie si Orizont si acolo este o distanta mare si au inceput lucrul _inainte_ sa treaca TBMurile pe acolo. Chiar era graba mare ca trebuie sapat nu's'ce repede-repede pana sa vina cartitele. Aici sunt doar 420m si tunelurile sunt facute de mult.

Eu asa presupun. Numai domnul subway guru ne poate lumina.

Re: Stiri despre proiect Nightwolf

Noroc cu hotnews ca mai vedem si noi interiorul...

zapacitu wrote:

Adus la zi ce???

URANUS wrote:
Eu asa presupun. Numai domnul subway guru ne poate lumina.

E CV...

Nu ma pricep deloc la constructii si sunt foarte curios cum se realizeaza legatura intre CV si tunel.
Toate interstatiile vor avea CV? La interstatia AM - Orizont constructia (CV-ului) cred ca se incadreaza intre cele 2 tuneluri dar pe M4 la interstatia Laminorului - Straulesti CV nu e intre cele 2 tuneluri. Si atunci acolo cum se leaga tunelul de pe directia spre Straulesti cu CV-ul respectiv?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) zapacitu

subway guru wrote:
zapacitu wrote:

Adus la zi ce???

Adus la zi adica inlocuite posturile cu unul singur: "AM - Raul Doamnei = Tunele Finalizate" :)

Re: Stiri despre proiect laur_visan

Acum asta am nascocit....umiditate mare.Si daca vom avea un an ploios cu ploi la 4-5 zile?Ce facem asteptam anul viitor poate o fi mai bun?Oricum ce se intampla la metrou este in perfecta armonie cu ce a facut domn primar de sector in tot cartierul,dezastru,noroi,gropi,parcuri distruse,spatiu verde distrus,si nici macar o zona care sa fie inceputa reabilitarea si dusa la bun sfarsit...nimic.Deci totul este cum trebuie sa fie. :evil:

Re: Stiri despre proiect aztec

Inca de la aparitia stirii spuneam ca acest director de "produs maro" mananca acelasi produs.
Spunea 2 luni in conditile in care venea iarna...orice prost stia ca nu se poate, asta nu il impiedica sa minta. Sau doar daca aveamo iarna cu 30 grade afara timp de3 luni...

Go to page:  1  ... 248 249 250 251 252 253 254  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464041 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”