MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1093475 views

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF mcosmin

Poate nu poti numara suruburile din tren, dar poate le poti numara pe cele desprinse din tren... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Au fost mai multe de 1 ?

Re: Trenurile CAF shoppy

Da, multe mai multe decat 1, au fost 2...
Stati linistiti, nu e nici o conspiratie, toata lumea o coace sa le-o traga astora de la CAF, doar sunt cei mai noi din curte, aia de la linii atat asteapta sa mai gaseasca vreun surub ca sa isi demonstreze utilitatea(cred ca dau si acatiste) iar aia de la Metrorex si AFER atat asteapta sa le mai dea alora de la CAF motiv sa mai dea si ei cate o masa la un restaurant bun, doar ca pana acum... cam subtire...

Re: Trenurile CAF shoppy

Cum adica "scaderea tensiunii la trenul de metrou"?, au pus reteaua la masa?

Re: Trenurile CAF survola

02 e pe traseu, la lucru.

Re: Trenurile CAF arr@w

Scuzati intarzierea, dar a trebuit sa astept activarea contului de vineri si pana acum.
Vineri, pe data de 20.02 in jurul orei 12:30, trenul 1316-2316 Suceva a plecat din Piata Romana fara a avea o usa inchisa complet. Ghiozdanul unui domn a fost agatat iar usa nu s-a inchis complet. Cu toate acestea, trenul a continuat sa plece, usa incepand sa tiuie si beculetul rosu incepand sa palpaie. Un bodgyguard a reusit sa scoata ghiozdanul si dupa aceea a impins cu forta usile. Cred ca si trenul a avut o oarecare defectiune pt ca a reusit sa plece chiar si cu o usa neinchisa complet.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Concluzia, stimati calatori nu va bazati pe tehnologie sa inlocuiasca common sense-ul dumneavoastra, ca mergeti la risc.  :twisted:
N-au invatat nimic din patania aluia terfelit bine de IVA pe M4.   :roll:

E mai grav decat realizezi...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Ba realizez, dar la cata critica a curs pe trenurile astea am ajuns sa nu-mi mai pese.  :twisted:
Una in plus sau in minus nu se mai distinge.
Intr-un final se va ajunge la licitatii 95% pret, 5% altele, ca in India.  :twisted:
Nu din saracie, din prostie. Ma uitam fix ieri prin statile de la M4 si tot nu pricepean cum nu se pot masca peretii austeri (ca sa nu zic mucegaiti, scorojiti, slinosi, tencuiti in bataie de joc). Chemi o companie-doua media sa monteze reclame, le percepi tarif modic, doar sa tapeteze de la cap la cap statia. Nu. Prostie pura.

Ar fi trebuit testate toate usile de la toate CAF-urile in urma acestui incident.

Plus teste la toate celelalte sisteme de siguranta.

Parca vad ca maine aflam ca frana de urgenta nu functioneaza...

Re: Trenurile CAF Celestin Draganescu

Faptul ca nu s-a oprit trenul in regim de urgenta la momentul constatarii defectiunii la usa este mai grav decat defectiunea propriu zisa.
Un echipament defect poate actiona imprevizibil si exista riscul ca acea usa sa se deschida si mai mult in mers.

De asemenea, un astfel de incident trebuie sa duca, asa cum s-a zis mai sus, la testarea intregului parc de trenuri.

Re: Trenurile CAF arr@w

Celestin Draganescu wrote:
Faptul ca nu s-a oprit trenul in regim de urgenta la momentul constatarii defectiunii la usa este mai grav decat defectiunea propriu zisa.

Cred ca a fost o problema cu comunicarea informatiilor, deoarece, dupa cate stiu, mecanicului i se aprinde un bec pe bord cand se închid toate usile si poate pleca in siguranta.

Re: Trenurile CAF oache81

I se aprinde dar daca se uita la vreun film tot degeaba.Mi s-a intamplat de cateva ori sa intre trenul in statie si mecanicul in timpul ala sa caute cate ceva pe jos sau sa bea apa, oricum in 80 la suta din cazuri nu stiu cum nimeresc de vorbeste la telefon (ai naibi ce mobile or avea de au semnal mereu).Odata chiar mecanicul era cu totul bagat sub bord de am crezut ca merge trenul singur fara mecanic.

Revenind la problema, e posibil sa fi deactivat protectia respectiva din cauza ca de multe ori trebuia sa inchida de cateva ori usile ca sa ii dea voie sa plece si atunci au dezactivat pur si simplu treaba.La unele metrouri (nu stiu neaparat daca e cazul aici) e de ajuns sa te sprijini de usa si se deschide singura si nu ii da voie sa plece din statie si la cum se inghesuie unii daca trenul a avut asa ceva acuma sigur nu mai are.Concluzia e ca nu avea voie sa plece sub nicio forma din statie cu o usa deschisa sau intredeschisa decat daca s-a umblat si s-a dezactivat protectia respectiva (oricum cred ca e vorba de 2-3 clickuri de mouse si gata).

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”