Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624045 views

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Baietii portocalii au fost retrasi din campul muncii deoarece la jumatatea lunii a expirat autorizatia data de politia rutiera. Pana la reinnoirea acesteia, nu mai misca nimic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Oricum pana in 2017 mai este ceva vreme.  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Nu trebuie grabiti ca se vor stresa de atata munca .
Probabil 1 km de linie si soseaua cu trotuar si stalpi .

Cum a spus si colegul mai inainte.

Pana in 2017 !!!!!

Doamne ajuta  !!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Dupa ce a stat mai bine de 2 luni in aceasta stare (foto facuta de 133 313 in decembrie), se pare ca trotuarul va fi refacut pe aceasta portiune asa cum ar fi trebuit de la bun inceput...

PICT775.jpg (116.34 KB; downloaded 3747 times)

Cand am trecut ieri seara, zona cu "pricina" era ingradita cu plasa portocalie de santier, semn ca cineva si-a adus aminte... acum nu stiu daca PS3 sau Euroconstruct se apuca de aceasta refacere, dar bine macar ca o sa o faca cineva intr-un final  :popa:

P.S: Nu am putut sa fac poza, intrucat era intuneric, bineinteles iluminatul nefunctionand pe partea aceasta a bulevardului  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Sper totusi ca toate materialele extrase (pavajul din caramida) sa fie depozitate si refolosite.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

In principiu le vor putea folosi tot acolo, dupa ce readuc la nivel terasamentul ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Si eu cred la fel ca din moment ce au pastrat pavajul intact o sa il foloseasca in continuare....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

De pe FB de la Negoita, in legatura cu zona de mai sus:

O zona amenajata de Primaria Sector 3. A fost intacta, pana cand RADET a trebuit sa faca aici niste lucrari. In astfel de situatii, cand strica o lucrare pentru o interventie la reteaua de utilitati, orice companie este obligata sa readuca zona la starea initiala.
Din pacate, asa a inteles RADET sa refaca lucrarea din intersectia strazii Liviu Rebreanu cu bulevardul Nicolae Grigorescu. Iar noi ne-am ales cu o jumatate de strada intacta, iar cu cealalta... ca dupa bombardament.
Sper ca, in luna martie, RADET sa refaca ce a stricat. Daca nu, vom reface, oricum, noi. Dar cei care nu au inteles regula lucrului in echipa vor trebui sa plateasca!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Unde pune mana RADET in urma se repara foarte prost plus ca se mișca greu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Cred ca e o gluma de-a lui Nea'Goe ca plateste RADET, tot noi platim...
Si daca repara primaria, si daca repara RADET, tot aia e... Problema e de ce platim de doua ori si nu au facut treaba cum trebuie imediat dupa reparatie. Pentru asta trebuie trasi la raspundere.

Re: Stiri si articole din presa serbanandrei

Budy187 wrote:
http://www.b365.ro/mobi/reabilitarea-unu ... 749.html Penibil

Fac pariu ca nu se vor aproba bani de exproprieri si vom ramane cu bulevardul neterminat pe termen nedefinit. Cand am vazut termenul de aprilie 2017 am crezut ca glumesc ,dar acum  probabil va fi  2020.

Daca statea un consilier pe acest traseu probabil ca terminau chiar mai repede, dar asa ce interesau au. Fraierilor care stati pe acest traseu,invatati mersul pe jos.

Re: Stiri si articole din presa realistul

De ce la noi in tara când se face ceva apare unul care cică reprezintă nu stiu ce asociație ,,Salvați gunoiul" si pune frana pentru nu stiu ce interese de gașcă iar in alte tari lucrurile atunci când e vorba de interes public merg ca unse. Pe mine de exemplu aceste asociații pline de interese de grup nu ma reprezintă. Nu am văzut unul batandu-se cu așa ardoare sa salveze parcul I.O.R retrocedat. Au behăit atunci așa de ochii lumii de vreo doua ori si gata ca era campania la ușă.Sau alte parcuri care pierd teren din cauza combinatorilor imobiliari.

Re: Stiri si articole din presa danutzu_2910

Tocmai ce am auzit ca nu s-au aproobat fondurile pentru expropieri.

Cica le e frica consilierilor sa nu fie dati in judecata de cei expropiati!
Ce justificari puierile!! Mai mare rasul.

Re: Stiri si articole din presa realistul

Să-și dea demisia daca nu sunt in stare sa lucreze pentru bunăstarea si dezvoltarea urbei.Nu avem nevoie de oameni fara sânge in instalație.

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”