Topic: DLS
41 posts, 25636 views
📖 Pagination options
- Axel
-
Posted:
-
Re: Compania DLS
Axel
Probabil circula doar in ora de varf.
5:00-9:00>>Pauza>>15:00-21:00.
dj_exemplar wrote:
L-am vazut azi la stadionul Steaua...probabil acolo isi lua soferul pauza de masa, fiind venit dinspre capatul de la Ghencea
Probabil circula doar in ora de varf.
5:00-9:00>>Pauza>>15:00-21:00.
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Poate i-a DLS-ul in viitor si linia 162 cu tot cu DAF-urile din Militari. ca vad ca le aranjeaza cat de cat ok autobuzele si nu s-ar mai merge nici moca dar pun pariu ca s-ar lasa cu geamuri sparte asa ca mai bine sa ramana o parere de a mea.
Poate i-a DLS-ul in viitor si linia 162 cu tot cu DAF-urile din Militari. ca vad ca le aranjeaza cat de cat ok autobuzele si nu s-ar mai merge nici moca dar pun pariu ca s-ar lasa cu geamuri sparte asa ca mai bine sa ramana o parere de a mea.
- Axel
-
Posted:
-
Axel
B-878-DLS parcat in zona Granitul.
@dany stii cumva daca a revenit pe linia 410 deoarece eu am inteles ca numai face acea Cursa Speciala din nordul orasului care o avea pana acum.
B-878-DLS parcat in zona Granitul.
@dany stii cumva daca a revenit pe linia 410 deoarece eu am inteles ca numai face acea Cursa Speciala din nordul orasului care o avea pana acum.
B878DLS-GRANITUL,25.01.2013..jpg (102.19 KB; downloaded 7634 times)
- dany
-
Posted:
-
dany
Da a revenit pe 410.Am facut o poza cu el special ca sa o pun aici, dar am fost prea ocupat ca sa postez zilele astea.Stiu de el de 2 zile, il conduce un prieten de al meu.
Da a revenit pe 410.Am facut o poza cu el special ca sa o pun aici, dar am fost prea ocupat ca sa postez zilele astea.Stiu de el de 2 zile, il conduce un prieten de al meu.
- Axel
-
Posted:
-
Axel
dany wrote:
B878DLS-410,26.01.2013..jpg (106.49 KB; downloaded 7577 times)
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Recent compania DLS si-a achizitionat cateva autocare Mercedes-Benz Intouro.
Recent compania DLS si-a achizitionat cateva autocare Mercedes-Benz Intouro.
B115DLS-Piata Constitutiei.jpg (87.45 KB; downloaded 7559 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Daca si-au achizitionat cateva '' masini noi '' nu inseamna neaparat ca au renuntat la altele, dar oricum din cele 3 DAF-uri '' cosmetizate '' pot spune ca doar '' #869 '' este reusit acesta fiind cel mai des intalnit la strada fie pe '' conventii '' fie '' linia 410 '', ultima data l-am vazut parcat in zona Ministerului Transportului (martie), probabil o fi inchiriat undeva.
Celelalte 2: '' #849'' si '' #874 '' :
'' #874 '' a luat foc in primele zile de circulatie.
'' #849 '' a circulat doar pe linia '' 303 ''.
Ele au fost doar cosmetizate dar au acelasi motor '' obosit ''
Daca si-au achizitionat cateva '' masini noi '' nu inseamna neaparat ca au renuntat la altele, dar oricum din cele 3 DAF-uri '' cosmetizate '' pot spune ca doar '' #869 '' este reusit acesta fiind cel mai des intalnit la strada fie pe '' conventii '' fie '' linia 410 '', ultima data l-am vazut parcat in zona Ministerului Transportului (martie), probabil o fi inchiriat undeva.
Celelalte 2: '' #849'' si '' #874 '' :
'' #874 '' a luat foc in primele zile de circulatie.
'' #849 '' a circulat doar pe linia '' 303 ''.
Ele au fost doar cosmetizate dar au acelasi motor '' obosit ''
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
- DAF SB220
-
Posted:
-
DAF SB220
Garaj nu cred ca au, ei tin vehiculele la strada.
Stiti cumva daca ele mai circula?
Garaj nu cred ca au, ei tin vehiculele la strada.
Stiti cumva daca ele mai circula?
- crististeaua1312
-
Posted:
-
crististeaua1312
Garajul DLS este langa Ministerul Transporturilor (Piata Matache cu Bvd. Uranus)
Garajul DLS este langa Ministerul Transporturilor (Piata Matache cu Bvd. Uranus)
- DAF SB220
-
Posted:
-
DAF SB220
Am vazut in aceasta dimineata la ora 6 si un sfert, un autobuz DAF de la ei in fata garii Buzau. Stiti cumva ce rute fac aceste autobuze DAF?
Am vazut in aceasta dimineata la ora 6 si un sfert, un autobuz DAF de la ei in fata garii Buzau. Stiti cumva ce rute fac aceste autobuze DAF?
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Microbuz al companiei DLS transporând angajații companiei Renault, din orașul Voluntari la stația de metrou Pipera din București:
Microbuz al companiei DLS transporând angajații companiei Renault, din orașul Voluntari la stația de metrou Pipera din București:
B 132 DLS - Bd. Dimitrie Pomopeiu - 22.05.2015.JPG (163.72 KB; downloaded 6111 times)
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Fostul DAF #874 (B-11-YAX) cumparat de la RATB in anul 2012 a ajuns la fier vechi
Fostul DAF #874 (B-11-YAX) cumparat de la RATB in anul 2012 a ajuns la fier vechi
📖 Pagination options