MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425415 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 URANUS

Pe utilajele care lucreaza pe partea cu spitalul (langa splai) scrie Verta-Tel deci mai e pana la acces sau ce o sa fie acolo. Ar fi foarte bine sa faca repede accesul acolo pentru a deservi deocamdata E1 (M1/M3).

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Si Verta Tel cu ce se ocupa, ca-mi scapa. Sau le-o fi inchiriat cei care lucreaza la metrou.
Si oricum parcarea nu intră in lucrarea metroului, pana una alta nici noul acces propriuzis pentru ca se lucreaza peste galeriile existente, cum ar veni  la nivelul vestibulului actual ( Eroilor 1 ).
Oricum altceva nu cred ca fac acolo, nu prea au ce face, poate numai vesnica problema cu devierile de conducte ?
Eu am un PUZ, nu mai stiu daca e de actualitate.  :cry:
2-6-2015 7-12-20 PM.png (748.96 KB; downloaded 2677 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 URANUS

Verta-Tel a lucrat in cadrul M5 numai la devieri de retele apa, canal, etc.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Verta lucreaza la devierea de canal si racordarea lui la A0.
Parcari, buncare, baze NATO...bancuri!
:)

Adica nu se mai face parcarea ? Eu am treaba cu spitalul asta de nspemii de ori, o parcare acolo ar fi super, ca tot ma invart ca bezmeticul in jurul spitalului acum pentru un loc de parcare, inclusiv in "padurice" dar acolo e vesnic noroi.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Radu,
Sparge Verta la vechiul perete mulat de la M1 ca sa ajunga la A zero, deasupra galeriei de metrou in functiune...in zona de rascracanare si ramificare spre Militari/Crangasi...
Andrei,
A cui parcare fraticule???
A spitalului nu, ca astia n-are nici macar bani de vata, plasturi, tifoane si pansamente... :twisted:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 shoppy

Verta-Tel este o firma axata pe devieri de retele sau instalare de retele noi, altceva nu i-am vazut facand pe nici un santier.

Off topic :
Acum ce ai cu mine ?  :lol:
Aş fi parcat  si eu masina acolo, in subteran, ca  am treaba cu spitalul asta tot timpul.
Ce, nu e voie ?
Acum o parchez in padurice, dar e noroi si la un moment dat s-ar putea sa interzica parcarea in padurice, sa nu dai peste animale salbatice.  :D

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Parca nu era treaba Metrorex subtraversari de bulevarde si altele in folosul calatorilor ;) .
Cum de aici se face subtraversarea bulevardului ? :o

Nu mi-am dat seama, ai dreptate cu parcarea.
Stai ca inca nu s-a facut subtraversarea, poate se renunta la ea, e discriminare fata de statiile Titan / Brancoveanu --> etc.  unde accesele dau in parc, trebuie omul sa traverseze sa ajunga la blocuri  :!:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Umor negru...Aici este justificat accesul, ca daca omul este bolnav, trebuie sa ajunga repede la spital, nu sa piarda timp la semafor :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Radu Stanescu

@subway guru: dacă sparg peretele spre M1, vor putea sa lucreze fără sa întrerupă circulaţia metroului?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 realistul

Am trecut acum prin zona si se lucra.

:?:
Nu sparg nici un perete de deasupra lui M 1 ( adica cum ar veni plafonul galeriei M1 / M 3 -> ca si M 3 e tot acolo ). Vor lucra  la nivelul de deasupra plafonului ( cum ar veni la nivelul vestibulului, desi evident ca acolo nu e nici un vestibul ).
subway guru wrote:
Sparge Verta la vechiul perete mulat de la M1 ca sa ajunga la A zero, deasupra galeriei de metrou in functiune...in zona de rascracanare si ramificare spre Militari/Crangasi...

Evident ca iar o sa dam de zona"strict secret" dar mie nu-mi da neam ca acolo ar fi zona de rascracanare si ramificatie.
2-6-2015 8-52-45 PM.png (1.04 MB; downloaded 2522 times)
18.png (409.11 KB; downloaded 2508 times)

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433273 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”