MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723280 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 247 248 249 250 251 252 253  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) shoppy

La IVA e cate o scara pe vagon, probabil asa e si la BM/CAF, nu tin minte sa fi vazut vreun vagon cu mai mult de o scara, deci 6 pe tren.

Re: Stiri despre proiect Florinds

Nu stiu ce sa spun despre M5 cu 20 statii...
Tramvaiul circula destul de decent pe Timisoara, autobuzele la fel pe Dr Taberei. Bd Timisoara sau Dr Taberei se pot face in 15 minute. De la Razoare s-ar ajunge in 5 minute la Eroilor, pentru ca sunt multe autobuze (spre Romana sau Universitate), ca sa nu mai spunem cate ture de troleibuze s-au desfiintat.
Cam aiurea sa cobori trepte, sa astepti 7-8 minute metroul si sa ajungi mai tarziu decat RATB-ul.
Este util bineinteles, va reduce mult traficul sau aglomeratia din RATB si asta e foarte bine, numai sa nu se reduca din nou parcul din zona, astfel incat sa pastreze aglomeratia si implicit sa strice frecventa RATB-ului.

Astazi am vazut pe ambele sensuri pe M1 metrouri la 8 minute, deci cam asta e intervalul, 1-2 minute in minus maximum, dar posibil si in plus. Cam rau, daca avem si pe M5 intervalul asta cel putin in conditiile astea voi prefera RATB-ul, macar vezi ceva afara, nu pereti.
Scuze ca am amestecat subiectele, dar au legatura unele cu altele. Nu cred ca noua infrastructura va fi atat de avansata incat sa avem trenuri mai dese, iar daca avem infrastructura, nu avem bani sa le cumparam, daca avem bani luam unele proaste si tot asa. Scuze si pentru pesimism.

Re: Stiri despre proiect AdrianD

Spuneau ca desfiinteaza transportul de suprafata, dar poate totusi va fi doar o reorganizare.

Re: Stiri despre proiect Costin

Desfiintarea totala este exclusa...

Oricum, daca spunea asta Metrorex, Astaldi, Metroul SA etc, o spuneau degeaba, ca asta e strict treaba RATB-ului.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Si dupa ce au sarit calatorii parleazul cu sina a3a, pe unde merg?...ca din poza se vede ca intre sine e...sant!

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) eugen197978

BUNA SEARA
AS VREA SI EU NISTE SIMULARII  LA STATIILE DE METROU D EPE M5 . SE POATE ? CUM VOR ARATA ELE . VA MULTUMESC

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

Nu putem din cauza punctelor  8, 12  si 13  din regulament. Chiar asa, l-ai citit ? Ghici unde e  :evil:  ( regulamentul ).
In alta ordine de idei,
Simulari daca exista sunt complet fanteziste si le gasesti cu siguranta pe internet.
Nu prea pricep ce fel de poze vrei, in momentul de fata forumul e plin de poze din statii, dar o sa te dezamagesc, e santier ( inca ). Daca  peste regulament n-ai dat,  n-ai dat nici peste poze ?

# Subway, uite asa arata linia :
2-5-2015 6-40-31 PM.png (217.1 KB; downloaded 2518 times)

Capturile sunt  din urmatorul filmulet :
https://www.youtube.com/watch?v=c-8UiuKC6PY

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Pai eu ce am zis?...calatorii se evacueaza pe shantz elisee?...n-are bancheta de circulatie, isi rup nenorocitii gatul cu mare succesuri!
;)
Treaba ruseasca...ne doare-n pix de mujici...
Exemplu clasic de...asa NU! :ugeek:

O varianta pentru tronsonul Eroilor - Iancului o gasiti... la club  :!:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) shoppy

Nu-si rupe nimic ca tot omu are smartfeon cu lanterna, si daca vreo piti insista sa mearga pe tocuri o calca ailalti in picioare pana sa se impiedice ea de o traversa.

Unde dai si unde crapa  :!:
Eu am vrut sa arat ca la bulgari a mers sa "bage" un TBM din ala lat, sa intre 2 linii.
Dar probabil ca deasupra e un ditamai bulevardul, ca in Dr. Taberei.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) cris_m

ByOnu wrote:
Este ceva. Mi-a luat putin sa-mi dau seama ca ma uit la peroane  :lol:  nu de alta, dar poate vedeam in loc de usi din sticla ca in Paris, zid de beton, sa nu se arunce sinucigasii. :lol:

Si eu am stat putin sa ma gandesc daca e vreun zid sau viitorul peron... Din cate vad in poza, pe fundal se vede unul din golurile dintre nivele si tunelul, deci ipoteza cu peretele dintre linia de rezerva si statie sunt excluse.

Chiar daca pare destul de inalt pt un peron, stau si ma gandesc ca totusi ar mai trebui turnat niste beton in spatiul pentru linii, deoarece tunelul nu este la nivelul radierului, iar in tunel nu se poate monta calea de rulare pe o suprafata circulara, deci este necesar inca un strat de beton care sa permita un plan drept.
Una peste alta, mie imi iese cu aceste straturi de beton adaugate ca linia va fi la inaltimea normala (cam la 1/2 din zidul pozat), iar in caz ca ar mai fi o mica diferenta as mai pune inca un strat de beton peste cele 2, astfel incat trenul sa urce putin in statie si sa franeze gravitanional.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andreimetrou

La ce statii se executa accesele?Cand vor incepe si la restul statiilor lucrarile la acestea?

Go to page:  1  ... 247 248 249 250 251 252 253  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”