MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2630 posts, 790874 views

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente mcosmin

Intre Crangasi si Basarab limita este intr-adevar 80Km/h.

Nu cred ca mai exista tronosane de sina care sa aibe probleme. In special nu la Eroilor.

Re: Accidente / incidente bercenicity

Pe M2 mi se pare ca sunt doua bucati cu limitare sub ce ar putea linia:
-ultima jumatate a distantei dintre Universitate si Piata Romana - se simte cum pe la jumatatea distantei trenul incetineste la vreo 50km/h, cu mult inainte de macazurile de la Romana. Celalalt sens pare neafectat.
-ultima jumataet a distantei dintre C.Brancoveanu si Piata Sudului - se simte cum trenul incetineste la vreo 50km/h cu mult inainte de curba dreapta dinainte de Sudului.

Re: Accidente / incidente shoppy

Pe M1:
- curba dintre Crangasi si Petrache Poienaru, directia Eroilor
- curba de la iesirea din Grozavesti, sens Eroilor

80 e viteza maxima la metrou pe toata reteaua, mai repede nu merge pe nicaieri.

Este normal sa aibe limitare de viteza in curba dintre petrache poenaru si crangasi. Este o curba destul de stransa, iti poti da seama dupa zgomotul infernal pe care il face metroul...

La grozavesti nu e nici o problema. Trenul este in accelerare/franare datorita departarii/apropierii de peron. La iesirea din Grozavesti, limita este 50 km/h, mai mult de jumate, deci nu prea ai cum sa spui ca este sina proasta.

Intre Basarab si Crangasi, daca binevoiesti sa mergi pana acolo, vei vedea semnul care indica viteza maxima de 80km/h, care este atinsa des de BM-uri (mai putin cand sunt pline, atunci merg mai incet ca sa nu tranteasca pasagerii).
Toate iesirile din toate statiile au acele semne...

Re: Accidente / incidente florin

E vorba de direcția Eroilor, a scris destul de clar zic eu.  :roll:

Pe direcția asta merge mai încet decât în sens invers, deși curba e mai largă. E o restricție acolo de foarte mult timp.

Re: Accidente / incidente bercenicity

Cred ca asta e pentru ca e curba la vale dinspre Crangasi spre PP si distanta de franare ar fi mai mare pentru aceeasi viteza. Ceva asemanator e si dinspre Eroii Rev spre Tineretului inainte de Tineretului.

Re: Accidente / incidente oache81

Daca e la vale e normal sa fie viteza mai mica, asa e si spre Predeal la deal are voie cu 50 si la vale doar cu 35 ca sa se incadreze in distanta de franare.
Cred ca la Romana un motiv ar putea fi si tentativele de sinucidere.

Re: Accidente / incidente freyutz

Nu exista limitari de viteza din cauza conditiei proaste a caii de rulare. Limitarile se calculeaza in functie de raza curbei, macaze, limite de gabarit, declivitate, etc

Re: Accidente / incidente Jiumbix

Astazi in jurul orei 1:50, tranul de metrou in care ma aflam, a franat brusc intre statiile grozavesti- eroilor ( sens catre eroilor) apoi a ramas pe loc cateva minute bune, intre timp pe celalalt sens a trecut alta garnitura ,dupa ceva timp dupa ce atrecut cealalta garnitura, trenul in care ma aflam accelera foarte incet si periodic cam la 10 secunde. Cu viteza foarte redusa a tinut-o pana la eroilor

Re: Accidente / incidente shoppy

Este exact asa cum zic eu, nu aveti decat sa mergeti de la Crangasi la Eroilor pe un sens si dupaia inapoi pe celalalt sens, eu merg zilnic pe acolo de 2 ani de zile. Iar viteza maxima la metrou este 80... ca asa e, nu are nici o legatura cu ce va imaginati voi la rutier, ca daca vezi o limitare de 80 inseamna ca mai incolo se poate si mai repede.

Robert, Cos, va rog vorbiti cu oamenii sa nu se mai contrazica aiurea si sa dea pe post de informatii sigure sau logice toate rezultatele rationamentelor lor de romani convinsi ca se pricep la detoate. Deja e ridicol, nu mai poti sa scri nimic la metrou ca vine mcosmin sau oache si te contrazice cu maistiueuce ineptie.

Jiumbix, acea acceleratie la 10sec este algoritmul de reglare de la ATO, ca viteza aceea in curba aceea se pare ca pica cumva intre treptele de reglaj de la invertoare. Nu are nici o legatura cu garnitura care trece in sens invers ci cu garnitura care intra in Eroilor dinspre Preciziei.

Eu merg de 5 ani pe partea aia si iti spun ca nu exista limitari de viteza din cauza sinei. Asa a fost decat am inceput sa merg pe tronsonul ala. Nu cred ca sina proasta ar rezista 5 ani.

Traseul este dificil. Este o curba stransa, este si panta. Este normal sa se mearga mai incet, tocmai ca sa protejeze sina. Nu cred ca vezi metroul luand curbe stranse la 80 km/h cand are "sina buna".

Cat despre discutia cu limitarea de viteza dintre Basarab si Crangasi, nu ai decat sa o ti pe a ta cu limita "generala". Eu iti garantez ca BM-urile prind 80km/h pe acel tronson zilnic.

Re: Accidente / incidente andrei11

Si cum stii ce viteza ai, cum o calculezi, sa nu-mi spui ca o "iei" de pe GPS - urile telefoanelor  "destepte".

Distanta / timp  :)

Re: Accidente / incidente Costin

shoppy are dreptate, nu va mai contraziceti pe deductii logice. Veniti cu documente, cu dovezi, cu informatii pe surse, cu ceva care sa sustina ca aveti dreptate inainte sa fiti atat de convinsi ca detineti adevarul absolut... :roll:

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463945 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”