MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 437736 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 119

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) 133 313

Unknown. Momentan metrorez se confrunta cu o problema mult mai grava si anume... comanda de trenuri.  :twisted:

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) andrei11

Cum adica cum se vor face ? Prin sapatura deschisa si cu fundatie normala, adica fara PM.
Nu inteleg de ce te preocupa când. Pot sa-ti spun ca pe vremea Comunismului Triumfator accesele se faceau  fix ultimele, dupa ce se punea marmura / gresia pe jos in statii.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) satanistu

Pai teoretic ca la suprafata sa arate totul ca inainte, ar trebui sa inchida golurile tehnologice, iar accesul in statie pentru punerea gresiei/marmurei, si restul lucrurilor sa se faca prin accesele propriu-zise. Vrei sa spui ca bulevardul o sa ramana asa pana la ultima bucata de gresie?

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) andrei11

Si tu vezi coborând gresia pe scari ? Tot printr-un gol tehnologic o s-o coboare cu macaraua.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) aztec

Capetele TBM se scot la Raul Doamnei..cu macara fe 600?
O sa fie un spectacol, probabil se renunta provizoriu la reteaua de troleu..
Restul TBM-ului tot pe acolo sau se tracteaza pe bucat ptin tunel inapoi la academia militara si intoarce pe pozitie..?
Azi am vazut o "deme macarale" de min 100 t la A.M. si ma intrebam pt ce au adus-o pt ca nu am vazut-o pana la montarea celei de 600t....

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) danutzu_2910

andrei11 wrote:
Si tu vezi coborând gresia pe scari ? Tot printr-un gol tehnologic o s-o coboare cu macaraua.

Ete na cu macaraua... O  arunca direct prin golul tehnologic!

aztec wrote:
Capetele TBM se scot la Raul Doamnei..cu macara fe 600?
O sa fie un spectacol, probabil se renunta provizoriu la reteaua de troleu..
Restul TBM-ului tot pe acolo sau se tracteaza pe bucat ptin tunel inapoi la academia militara si intoarce pe pozitie..?
Azi am vazut o "deme macarale" de min 100 t la A.M. si ma intrebam pt ce au adus-o pt ca nu am vazut-o pana la montarea celei de 600t....

Pe gauricea aia scoate tot TBM-ul, macelarit in bucati.
N-are cum sa-l traga inapoi pentru ca sinele pe care merge / a mers nu sunt pe toata lungimea tunelorilor.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) realistul

Astăzi era o macara, de fapt doua dar una era din aia mare la A.M.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) URANUS

Am observat inca de acum o saptamana utilajul pentru coloane forate in incinta statiei AM. Oare au inceput si aici lucrarile la accese?

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) Atal

Mai degraba cred ca fora pt. TBM.

Re: POZE Lucrari - Statia Academia Militara (punct lansare T laur_visan

@133 313 la Academie se afla Varvara,de maine incepe sa fie demontata si Filofteia.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: POZE Lucrari - Statia Academia Militara (punct lansare T 133 313

Absolut corect.  :oops:  Varvara este la Academie.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) realistul

Aici la aceasta ora pe partea cu AM sa scos gardul si se mutaseră balizele îngustând șoseaua. Se lucra astfel la forarea probabil pentru pereți.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) Serba

Ingustarea s-a facut acum 2 zile, miercuri seara deja se lucra langa golurile tehnologice.

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433335 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”