Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 623979 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Corect ,se mai pot face anumite  lucrari daca se vrea ( montat lumini pe stalpi din partera stg spre LIDL ) ,dar mai bine la primavara !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Se pare ca se vor taia bani  de la acest proiect in anul urmator !!!

Asa ca vor termina nu in 2017  asa cum este trecut pe panou ci in 2019 ( la cum se lucreaza de incet)

Si uite cum 1,5 km  se reabiliteaza in 5 ani.. Pai vom avea autostrazi si drumuri civilizate in 2222 !!!!

Apropo :  LA cum este vremea de cateva zile se puteau face lucrari dar mai bine liniste  .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Am parcurs zilele trecute Rebreanu, dinspre 1 Dec.
Am ajuns la Barajul Dunării cu senzaţia că s-a demolat ceva pe stânga şi că se poate intra la lărgit drumul. Din păcate, craterele teribile din drum nu mi-au permis să mă mai uit înapoi să-mi verific... senzaţia. Mi s-a părut?

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

S-a demolat cosmelia Adama

Re: Decembrie 2014 cris_m

Situatia din teren la finalul lui 2014:

Pe tronsonul Nicoalea Grigorescu- Barajul Dunarii:
-linia de tramvai este finalizata, mai au de terminat refugiile si sa puna pamantul pt gazon
-stalpii noi de lumina sunt monatati complet (inclusiv becurile) pe sesnul spre Barajul Dunarii pana aproape de Lidl (intersectia cu strada Barajul Sadului), pe partea opusa fiind montati doar stalpii nu si becurile
-la intersectia cu Brajul Sadului este montat un semafor, asemeni intersectiei cu Aleea Lunca Bradului de la pod (primul tronson), cu deosebirea ca nu vor fi 3 benzi cum este la Lunca Bradului sens spre Ramnicul Sarat (Dristor), ci doar 2 benzi pe sens
-parcarile nu sunt finalizate pe partea cu Lidl nicaieri, din cauza lucrarilor efectuate de RADET pana acum putin timp
-carosabilul este asfaltat complet, ramand sa fie executate intrarile pe stradutele secundare care nu sunt la nivel cu bulevardul

Pe tronsonul Barajul Dunarii- 1 Decembrie 1918:
-carosabilul este praf si pulbere (evitati zona daca nu vreti suspensii distruse), idem si trotuarul langa capatul lui 335 (la fel de evitat zona)  :!:
-cosmelia Adama dupa cum stiti este distrusa de mai bine de 2 luni
-surprinzator au inceput sa dispara boschetii si gardurile pe partea cu terenul viran, Telemac-ul fiind parcat pe un damb din aceasta zona, dupa asa zisa statie Gpl :shock:
- la intersectia cu bulevardul 1 Dec au fost daramate si ultimele cladiri din fosta piata agroalimentara, iar in fata celorlalte cladiri de pe traseu au disparut gardurile, reclamele si restul balariilor care mai erau...

Din ultimele 2 puncte rezulta ca ni se pregateste ceva la primavara, ceva frumos din cate se pare... cine stie  :roll:
Cam atat am avut sa raportez in acest an, sa speram ca vor incepe in forta la primavara.  Vom fi pe pozitii la prima miscare din teren ;)  

Va doresc un an nou linistit, plin de realizari, fericire si sanatate! La anul si la multi ani!  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Exista forme de viața pe santier ? Ceva noutăți ?  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Zilele trecute cand a fost mai cald, am vazut cativa muncitori mişunând printre sinele de tramvai, aproape de Titan... probabil ca faceau verificari sau montau tampoane anti-fonice din cauciuc.
Din ce am observat mergand perpedes, la Barajul Sadului nu se vede nici o urma de refugiu de tramvai :!

Astept sa revina vremea frumoasa ca sa fac niste poze.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Gabi23

Joi erau niște muncitori care nu făceau prea multe. Se tot uitau la gurile de canal, care păreau recent betonate.

22.01.2015.JPG (321.88 KB; downloaded 2930 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

Ceva activitate pe Liviu Rebreanu?Cand merg in parcul IORE vad ca totul e in regula.Dar dupa Titan(M),cum e?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan MD

Esti constient ca fix cu o zi inainte a intrebat cineva acelasi lucru si a si primit niste raspunsuri... :roll:
Un sfat util in viata: citeste si postarile din topicul in care vrei sa intrebi ceva, asa ai sanse mari sa scutesti timpul si nervii oamenilor si spatiul de stocare pe forum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Din cate stiu eu nu se spune IORE. Numele este dat de la fabrica I.O.R( Întreprinderea Optica Romana). Chiar ar merita si acest parc botezat cu un nume normal ca acea fabrica pare sa nu prea mai existe. Poate dam noi numele. De ex: Parcul Balta Alba. :))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serba

Parcul se cheama "Alexandru Ioan Cuza" de cativa ani de zile, dar popular tot I.O.R. va ramane...

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului IK4

Mi se pare o mare imbecilitate desfiintarea trecerii de pietoni din dreptul Mega Image Titan. Practic acum exista treceri de pietoni la distanta de o statie de tramvai una de alta. Vrei, nu vrei, faci turul cartierului. Inca o lucrare fara cap, facuta doar pentru masini. Hellooooo, primaria!!! Suntem in oras nu pe camp. Ati confundat Bd-ul cu DN-ul?

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Mie mi se pare o idee buna ca au desfiintat acea trecere de pietoni si ca au pus acel semafor la o distanta mai scurta fata de trecerea de pietoni initiala. Nu de alta, dar daca ai semafor, pietonii sunt oarecum mai in siguranta.

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”