MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425400 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 URANUS

Sa nu uitam ca aici, inainte de a se apuca de PS, va fi nevoie si de Jet-grouting, eu parca asa imi amintesc de la AM.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

laur_visan wrote:
@subwayguru aici care este sup.totala a PM?Pe celelalte le-am gasit,aici nu am gasit.

Pai...cam tot aia, ca s-au turnat doar sase panouri...cca 1300mp

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 laur_visan

Fara sa fiu sacaitor...1300mp din cat?...multumesc frumos...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Iti dau un pont destul de exact, vezi cati metri cubi au fost la Academia Militara si inmulteste si tu cu 1,7. E cu aproximatie, dar merge.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

E mai simplu, aduna cat s-a facut cu ce am zis ca mai ramane de facut...procente, chestii, trestii...va distrati si singuri!
:)
Pai ce, chiar asa fara un pic de 'transpiratie', pica para malaiata...in gura lu' UE mUE!
:) :) :)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Lixandru Dragos-Liviu

Aici, din ce ştiu eu, adâncimea pereţilor mulaţi va fi undeva la —25-30 metri, mai ales că linia va subtraversa M1/3 şi Dâmboviţa.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

E (aproape ) la fel ca la Academia Militara...( ca si adâncime ).

Ieri la ora 21 intr-o parte a santierului se betona un panou de PM, iar in coltul opus se sapa pentru PM. Sunt curios daca se lucreaza toata noaptea. Nu am trecut prin zona niciodata mai tarziu de 21 de cand a inceput si aici treaba.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Cristian

Nu stiu daca toata noaptea, dar tot ieri pe la 23.30 inca se auzeau "zgomote si piuituri" de acolo si se spala o basculanta care care urma sa iasa din santier. Asta am vazut cu ochii mei, insa "piuiturile" alea (genul ala de mers cu spatele) se aud destul de des pe timpul noptii, noaptea insemnand ora 22-23. Nu deranjeaza, sau nu pe mine oricum. Insa n-as putea spune daca se lucreaza si la 3-4 dimineata.
In plus, miercuri m-am dus spre Drumul Taberei si am observat la Academia Militara, undeva pe trotuar aproape de garajele de acolo, un fel de "sonda" care a dat o gaura/put pe acolo, iar ieri era mutata pe partea cealalta, pe trotuarul de langa caminul ala, un pic mai departe de statie. Habar nu am daca are vreo legatura cu metroul, insa "ochiometric" vorbind era cam pe traseul viitoarelor tunele.

100% are legatura cu M5.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 icee

Nu prea mă prind cum sapă cu utilajul acela cu cupă la -20 metri în sol nisipos și îmbibat de apă. :-\

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 shoppy

Lichidul ala din groapa nu e apa sau noroi chior, are in el chimicale care il fac mai dens decat apa din panza asa ca groapa isi mentine forma.

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433266 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”