MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723990 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 244 245 246 247 248 249 250  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) oache81

In acte scrie ca doar 65:P

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) satanistu

De curiozitate, cand o sa inceapa sa se faca accesele pentru stațiile de pe magistrala 5?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Florinds

Nightwolf wrote:
Si TATRA merge cu 80km/h iti garantez io :D :) (prietenii stiu de ce :) )

Mi-au placut foarte multe Tatrele... Sper sa nu dispara asa repede. Noaptea iti dau senzatia ca zboara de pe sine si par foarte solide. E posibil sa mearga cu 80 km/h.

Re: Stiri despre proiect danutzu_2910

Da, foarte interesante, in schita aia cu metroul in loc sa faca "apendicele" catre Valea Ialomitei, au pus-o pe bucla.
Si cum  :evil: sa fie gata pana in 2018 Iancului Pantelimon cand nu au nimic la mana.

Re: Stiri despre proiect laur_visan

Au iesit la suprafata?Si le arata in subteran?Mai bine decat toate prostiile de jurnalisti si termenele aberante,ar pune intrebari ce se intampla cu M5 din Drumul Taberei si de ce se bate pasul pe loc.Poate vom afla niste motive.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Goldmund

andrei11 wrote:
........
# oache81 e limpede, "chestia aia" care circula pe şine e tramvai toata ziua, nu e metrou.  Pozitionarea scaunelor nu e semificativa, parca si la New York scaunele sunt tot spate-n spate.
...........

andrei11,
Ce circula prin Porto este...metrou usor,  chiar ceea ce eu, candva(acum ani de zile) m-am zbatut aici sa demonstrez ca linia 41 NU poate fi "metrou usor". Am exemplificat atunci ca Stuttgart sau Frnakfurt au metrou usor cu adevarat(peroane inalte, cai separate in circulatie, usi pe ambele parti, asadar doua "capete" etc.), la fel si acest mijloc de transprt in comun.
Mai bine am vorbi de termenul surprinzator prin care cei de la MB anunta in continuare anul 2016 cand vom circula cu M5(care trenuri?) intre Drumul Taberei si ultra-centralul capitalei
...

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

:?:
41 nu este metrou usor, asta e o chestie evidenta, cine sustine contrariul nu stie ce e aia metrou usor.
Oricum metroul  usor poate sa aiba si un singur post de conducere si peroane numai pe dreapta, nu peroanele pe stanga si posturi la ambele capete carecterizeaza metroul usor.
2016 ? Adica 31 Decembrie 2016. Daca vrei parerea mea, cam 25 % sunt sanse sa circulam pe M 5 in ultima zi a anului viitor.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Robert24

25%? Esti optimist Andrei!  :lol:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andreimetrou

Vazand pozele cu nivelul peroanelor {latimea} si cu marimea tunelelor, mi-am dat seama ca peronul propriu-zis va fi minuscul, mai mic ca la Bazilescu. Sper sa nu gresesc.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

Si la Bazilescu ti se pare peronul minuscul ( ca si latime ) ?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) danutzu_2910

andreimetrou wrote:
Vazand pozele cu nivelul peroanelor{latimea} si cu marimea tunelelor mi-am dat seama ca peronul propriu-zis va fi minuscule,mai ca la Bazilescu.Sper sa nu gresesc.

Ti se pare. E o eroare de paralaxa.  :D

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Goldmund

andreimetrou wrote:
Vazand pozele cu nivelul peroanelor{latimea} si cu marimea tunelelor mi-am dat seama ca peronul propriu-zis va fi minuscule,mai ca la Bazilescu.Sper sa nu gresesc.

Priveste ultima statie din acest film si vezi cum arata statia Bazilescu:
www.youtube.com/watch?v=kStnGP0KlxM

Re: Stiri despre proiect Nightwolf

Pai ce ma n-au voie si ei sa zica?? Acu zic martie, in martie zic mai si pana la urma vor pleca in iunie :)

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andreimetrou

Poate putin.Mi se pare mai mic decat la Dristor 1,de exemplu.

Go to page:  1  ... 244 245 246 247 248 249 250  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”