MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2629 posts, 788960 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente mcosmin

Daca o tinem asa, vor trebui sa reconditioneze sistemul de semnalizare pe M2 pentru a fi mai primitor cu "calea libera". Aseara CAF-urile mergeau pe manual. BM-urile cu ATO.

Re: Accidente / incidente andrei11

Ba eu zic ca semnalul asta e cel mai bun,nu consuma electricitate si nu se ard becurile.
Aceasta postare e un pamflet si trebuie tratata ca atare !
1-17-2015 10-15-30 AM.png (109.35 KB; downloaded 3424 times)

Re: Accidente / incidente shoppy

Azi dimineata au reusit sa umple si 1 Mai de fum si miros de frana incinsa, deci nimic extraordinar.

Re: Accidente / incidente alexm

De pe site-ul AFER, legat de incidentul de la statia Tineretului:

"Perturbatii în circulatia trenurilor de metrou:
- La data de 14.01.2015, ora 19:43, pe raza de activitate a S.C. TMB ,,METROREX” S.A. Bucuresti, în statia Tineretului, s-a spart o teavă în statia de pompare, fapt ce a dus la o scurgere de apă si conturnarea a circa 20 izolatori sină cu degajare de fum pe firul I de circulatie pe distanta Tineretului – Piata Unirii 2. La ora 20:42 s-a închis pentru circulatie firul I de circulatie pe distanta Tineretului – Piata Unirii 2. Între orele 21:20 – 21:40, trenurile electrice de metrou - TEM nu au oprit în statia Tineretului si nu s-a permis intrarea călătorilor în statie, din cauza fumului. La ora 23:43 s-a repus sub tensiune firul I de circulatie pe distanta Tineretului – Piata Unirii 2. Urmare a situatiei produse au fost înregistrate depăsiri de interval de 10, 12 si 14 minute. "

Re: Accidente / incidente shoppy

Azi dimineata nu mai mergea semnalizarea pe M4, toate semnalele erau rosi(sau rosu clipitor :) ) si se circula dupa statie, totusi se repecta programul.

Pe M1 e a doua zi la rand in care prind stationare in Crangasi, Petrache Poienaru, Grozavesti, in tunel inainte de Eroilor si Grozavesti - Eroilor facut la pas cu  10km/h. Totul din cauza alternantei de la Eroilor, ca celalalt metrou de pe M1 era la 7min in fata...

Re: Accidente / incidente satanistu

Astazi la ora 14, am asteptat aproximativ 15 minute sa vina metroul (Piata Victoriei 1), noroc ca nu a fost ora de varf ca era ditamai inghesuiala. In plus am vazut ca paznicii nu isi fac bine treaba, in statia de metrou Piata Victoriei 1, inspre Berceni, in fata de tot, unde sunt automatele de Chipsuri/Sucuri/Mancare, in spatele lor dormea bine mersi un boschetar.

Spune si tu Piata Victoriei / M 2, ca e mai clar decât Piata Victoriei 1. Incep sa apara confuzii, de genul Unirii 2 e pe M 2, dar tot pe M 2 e Victoriei 1. Bine macar ca la NG si Basarab au renuntat la denumirile de 1 si 2.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

La NG si Basarab chiar avem de a face cu o singura statie. Restul era...numaratoare a la Pristanda .

andrei11 wrote:
Spune si tu Piata Victoriei / M 2, ca e mai clar decât Piata Victoriei 1. Incep sa apara confuzii, de genul Unirii 2 e pe M 2, dar tot pe M 2 e Victoriei 1. Bine macar ca la NG si Basarab au renuntat la denumirile de 1 si 2.

De fapt la Basarab pe monitoare scrie destul de clar Basarab 1 respectiv Basarab 2.

:lol:  :lol:  :lol:
Tu crezi ca ma uit pe monitoare vreodata la denumirea statiei ?

Re: Accidente / incidente florin

satanistu wrote:
Astazi la ora 14, am asteptat aproximativ 15 minute sa vina metroul (Piata Victoriei 1), noroc ca nu a fost ora de varf ca era ditamai inghesuiala. In plus am vazut ca paznicii nu isi fac bine treaba, in statia de metrou Piata Victoriei 1, inspre Berceni, in fata de tot, unde sunt automatele de Chipsuri/Sucuri/Mancare, in spatele lor dormea bine mersi un boschetar.

10 minute la ora 19 la Piața Victorie / M1 spre Obor. E drept, următorul a venit la 2 minute, dar totuși. Oamenii ăștia sunt incapabili să sincronizeze 2 linii de metrou, or fi angajat rude și pile și la dispecerat?

Un BM a pus din nou o frana de urgenta, azi dimineata cand a iesit de la Grozavesti. Nu a apucat sa faca curba intreaga. Fiind in plina accelerare, trenul a franat destul de violent, deduc, din cauza ATP.

Fiind in primul vagon langa cabina mecanicului, am putut auzi cateva discutii.

M: Aici rama XXXX, mi-a franat trenul in tunel.

D: nu prea am inteles, dar cred ca a intrebat ce tren, pentru ca mecanicul a raspuns iar, mai tare

M: RAMA XXXX.

D: Va rugam asteptati
...vreo 10 secunde mai tarziu

D: Calea este libera pana la Eroilor

M: Am plecat!

Trenul a mers cu 10-20Km/h pana in zona supratrecerii cu M3. Apoi a prins viteza obisnuita.

Problema de semnalizare? Dristor 2 pe celalat fir nu a avut nici o problema. Ne-am intalnit cu 2 pe parcurs.

Re: Accidente / incidente Costin

Venea o IVA pe M3, cine stie...

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463821 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”