Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2042 posts, 529657 views

Go to page:  1  ... 120 121 122 123 124 125 126  ... 146

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

E groazic rau. Dimineata era unul cu un Matiz cu o roata rupta acolo...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

De câteva zile pe devierea de la Fântână spre Big se sta si douazeci de minute dimineata iar băieții în costum de sticlete freacă menta stand în Logan la căldură.  Rușine!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Si-a bagat Dorel picioru in timpii de semaforizare...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

georgica2704 wrote:
Se poate , de la Piata Sudului pana la Dudesti green track. Dar totul sa se vrea.   :x

Si eu as vrea asta, dar tehnic cred ca e imposibil... avand in vedere sa sina e incastrata pana aproape de suprafata. Stratul de asfalt are doar 2 cm. Nu e destul de adanc. Nu stiu. Vorba ta, doar sa se vrea,...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^ Nu are cum sa se vrea, e prea proaspata lucrarea. Ce facem, ne apucam si stricam ceva pe care s-a mers putin???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Tin minte "modernizarea" ce s-a facut pe Mihai Bravu prin 2007-2008, ce mizerie a fost. Lucrare de mega mantuiala

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Cand se razuieste pana la urma asfaltul dintre sine si se pune un strat nou? Asta este lucrul pe care l-am detestat mereu. Se finalizeaza repede ceea ce bate cel mai mult la ochi (in cazul nostru pasajele), dupa care las' asa. Largirea podului peste Dambovita face parte din acest contract sau este o lucrare separata?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Se lucreaza la niste prinderi in consola pe pasaje pentru sustinerea retelei de contact pentru tramvai (dar anevoios). Probabil ca dupa refac si carosabilul. Sau poate asteapta zile insorite si de la 10 grade in sus  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Sper ca n-au uitat si fac integrat si pentru troleu, ca daca tot termina Sudului ar trebui sa dea drumul la tram. 34 si la troleu 76.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Aia pentru troleu e refacuta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neaguionutu

Buna ziua !

A aparut pe Google Stret View imagini din august 2014 cu primul pasaj aici si aici  

Informatii aici, aici si aici

Daca nu am postat unde trebuie , rog administratorii sau moderatorii sa mute acest !
Multumesc frumos !
pasajul 1 mihai bravu 1.jpg (169.79 KB; downloaded 2909 times)
pasaju 1 mihai bravu 2.jpg (188.38 KB; downloaded 2908 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Tarziu... mai bine asteptau si le puneau pe aman2 odata..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neaguionutu

S-au actualizat imaginile pentru câteva oraşe din România.
Masinile Google Street View România s-au plimbat in Romania in  lunile iunie-septembrie 2014.
Al doilea pasaj inca nu era gata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Masina Google e parcata in parcarea privata de la Sofitel (fost WTC), in spate. Acolo au un punct de lucru mi se pare. Dar nush daca e doar pt RO sau si pt BG, MD si restul tarilor vecine ... are numere de Germania btw...

Go to page:  1  ... 120 121 122 123 124 125 126  ... 146

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433537 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”