MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 372441 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 59

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei andrei11

Imposibil ca Iancului - Eroilor sa fie facut in continuare cu Pantelimon - Iancului pentru ca nu poti da in folosinta Pantelimon - Iancului fara Iancului - Opera. Asa ca pentru tronsonul III PLS va fi la Opera.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei 133 313

N-am vazut nimic licitat inca. Continuam la discutii generale?  :mrgreen:

Da. Referitor la Dr. Taberei ( Raul Doamnei ) am trecut pe acolo ( pe jos ) pe la ora 16,00 --> pe pariu ca se va  da drumul la Valea Ialomitei - Eroilor 2 si la statia Dr. Taberei (Raul Doamnei ) inca se va lucra ?

Re: POZE Lucrari - statia Raul Doamnei subway guru

Da' pe Dom' Ministru, nu l-ati 'tras' in poza???
E ala cu casca rosie...PSD???
:)
De oprit, s-a oprit ca sa monteze inelul, sub supravegherea atenta a ministeriabilului, care s-a deplasat pentru asta in subteran!
Mie personal mi-a parut ce a facut, de bun simtz...
Ca nu s-a jenat sa-si murdareasca pantofii si pantalonii...nu a 'batut din pinteni'...a mers sa vada 'cum se face"...la fata locului!
:)

Reiau intrebarea, stie cineva daca se mai face statia Dr. Taberei ( alias Raul Doamnei ) ? Mai intereseaza pe cineva aspectul sau trenurile vor face naveta Valea Ialomitei - Eroilor 2, iar statia Valea Argesului va fi in conservare o anumita perioada de timp nedefinita ?
Este singura statie neatacata din tot traseul. Presupun ca Parcul vor fi obligati s-o termine, dar Valea Argesului si Dr. Taberei ( Raul Doamnei ) nici nu sunt obligatorii, in fond avem troleu pe acolo. Si deocamdata nu se lucreaza la statie, ci strict la PSS - eu.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei subway guru

Cum nu?
Da' ce, noi suntem 'carpe de sters pe jos'???
Bade, despre ce vorbim noi pe aici?

Re: POZE Lucrari - statia Raul Doamnei icee

Felicitari si la mai multe!

Au iesit minerii prin scut ? :D

Re: POZE Lucrari - statia Raul Doamnei subway guru

Ca deobicei!

Vad si eu ca s-a inchis strada asta de 3 - 4 ani degeaba ca nu s-a lucrat nici o secunda acolo. Colac peste pupaza sta afisul ala scris la misto ca in 3 ani ... blablabla. Bine ca nu au spus de cand incepe numaratoarea. Mai stiu ca au spus ca statia o sa intre in vizor cand o sa fie pe drumul critic, eu am facut umila observatie ca statia nu va fi in veci pe drumul critic, parca vad ca se va lasa pe mai tarziu. Asta e parerea mea, si mai e cel putin cineva care ma sustine.
Sa nu uitam ca la statia Parc s-a renuntat la un acces aerisit si se va recurge la culoare de tip traseu de sobolani. Deabia astept sa vad cate accese se vor face la celalalte statii. Apropo, la Tineretului ce se mai aude cu accesul al II - lea, se mai faci sau ba ?

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei laur_visan

La statia propriu zisa e facuta incinta de PM si barete,aceasta se afla in totalitate pe str.Raul Doamnei.Odata cu PSS si iesirea TBM-urilor se lucreaza si la zona macazelor,zona de legatura intre PSS si statia propriu zisa.Si o sa fiti toti surprinsi,dar intre acestea nu va mai fii mai mult de aprox 1 luna de munca,ca acestea sa fie unite prin PM.Deci pt toti ,se lucreaza,sa stiti.

Daca se lucreaza e ok, imi retrag afirmatiile. Da e mai mult de munca, trebuie facute cele 2 nivele ale statiei, ca probabil nu sunt facute.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei laur_visan

Nu sunt lozinci!Doar 5 minute din timpul fiecaruia,in trecere,de curiozitate....si apoi....vedem ce va fi la sfarsit. Deocamdata Raul Doamnei si Eroilor 2 sunt cele mai sustinute santiere de pe M5. Si cu afisul de 3 ani? Asta a fost o gluma buna de la inceput. Nu cred ca cineva ar fi gandit ca asta ar fi fost realitatea. Treaba asta era foarte grea si pt. tarile potent financiare. 3 ani 6 km de metrou de la prima lopata pana la primul calator. Haideti ca nu este nimeni naiv in lumea asta. Dar cum decurg lucrurile 6 km de metrou intr-o tara de nivel sub mediu, cu economie precara, nivel politic mediocru indiferent de culoarea politica, si cu fraude fiscale de toate culorile, sa circulam pe acolo prin 2017 la sfarsit, cum suna... apoi... doar 6 ani? Cred ca bine....

Din pacate nu am treaba cu Dr. Taberei absolut de loc, dar daca ma nimeresc odata pe acolo pe la 9 - 10 sau dupa ora 13,00 cu siguranta o sa ma uit, chit ca opresc pe undeva masina ca sa nu fiu presat de trafic.

Re: POZE Lucrari - statia Raul Doamnei laur_visan

Vazut in realitate si nu doar din poze,a fost un moment foarte frumos,cei care au condus-o pe Filofteia au iesit victoriosi si i-au salutat pe cei de sus,acestia au desfacut si doua sampagnii.
Sa stiti ca aceste momente pana acum noi romanii le-am vazut doar la televizor si in alte tarii.Haideti sa apreciem momentul si oamenii.Si stiti ceva ma bucur ca s-a intamplat in timpul nostru si am luat parte la acest moment.Felicitari inca o data tuturor.

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463892 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”