MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1810524 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 239 240 241 242 243 244 245  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Florinds

inseamna ca nu ai citit atent, la Muncii statia mai utilizata (este mai apropiata de statiile de tramvai) este inchisa de peste o jumatate de an ca sa schimbe acoperisul si n-am vazut pe nimeni macar sa batatoreasca zapada de acolo.
de pe Calarasilor, trotuarul de vis-a-vis de Enel, ca sa ajungi la metrou trebuie sa traversezi 3 strazi. si nu orice strazi, au ceva trafic.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

N-are nici o legatura accesul inchis de juma* de an    de la Muncii cu noile accese ale statiilor de pe M 5. Oricum daca nu sunt constrângeri de ordin tehnologic, accesele se fac ultimele.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) URANUS

Primele statii la care sa inceapa lucrarile pentru accese ar trebui sa fie Orizont, Favorit si DT34. La depoul/statia VI e alta mancare de peste, accesele sund direct din PS, cred ca exista si o exceptie la un acces din Valea Oltului pe partea cu Kaufland (daca se mai face).

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Se freaca menta pt ca trebuie devieri pt intrari... :popa:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Florinds

bine ar fi sa fie asa, dar din ce am vazut pana acum se spun numai minciuni si doar ce mi le amintesc pe cele recente.
parca trebuiau ridicate restrictiile de trafic pe DT la Orizont de la 1 ian.?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

Eu cred ca o sa-l reinventam pe Ceausescu. Un acces pe statie e chiar suficient.  Vezi de exemplu Tineretului sau Brancoveanu sau Aparatorii Patriei sau chiar Republica, Costin Georgian. Mai sunt si altele ?
http://www.dailymotion.com/video/xqzyin...shortfilms

Re: Stiri despre proiect URANUS

"Cartitele vor fi aduse azi la Razoare" si "pana in martie se va circula normal pe str. DT" sunt 2 fraze comice rau.

Re: Stiri despre proiect zapacitu

"Cartitele vor circula normal pe Drumul Taberei si pana in martie vor fi aduse la Razoare" - cred ca asta era fraza originala, insa nu avea rezonanta publicitara!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

Vedea-le-as circuland pe la Orizont, pe deviere.
Cred ca titlurile sunt puse de sef ca tema de lucru urmand ca articolele sa fie scrise de subalterni. Si daca sefu' spune o prostie... asta ie, doar nu corectezi din burta, ca-ti risti scaunul.  :twisted:

Re: Stiri despre proiect icee

Mai bine le lasau sa sape inapoi spre centru.  :lol:

Re: Stiri despre proiect subway guru

Bai, voi nu v-ati saturat sa tot citati din marii comici ai ecranului?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) zapacitu

Are cineva vreo informatie referitoare la cele doua statii prezenta in documentatia tehnica la care nu s-a lucrat deloc? Raul Doamnei va fi statie terminus? Daca "s-a modificat schimbarea", exista vreo versiune mai "la zi" a documentatiei tehnice?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Tind sa cred ca era ideal sa se ajunga cu TBM la Ghencea. Din ce cauza logica au renuntat nu prea inteleg.  :?

Go to page:  1  ... 239 240 241 242 243 244 245  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2721 forum members have written 466638 posts in 5825 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”