MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 374103 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 59

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei andrei11

Da, multumesc de sugestie. Eu cred ca in foto avem doar 1/2 ( o jumatate ) de PSS. Asta e parerea mea de până acum. Acolo in desen e o latime de cel putin 14 - 15 metri la iesirea din tunel, ori in foto nu ai 14 - 15 metri latime... Oricum inca putin si ne vom da seama.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

Ieri am văzut ca se monta armatura si azi(ca in poza de la topixcul cu poze)se turna beton. Când o sa apăra si big bertha...e clar ca e pe final aventura cu PSS-ul

PS... In 2012 speram alt termen de finalizare...am greșit doar cu.....1 an

Sep 11, 2012 10:46 pm

Eu le-am pus la inspiratie, apreciind ochiometric. Daca merg tot babeste sa "prezicem" ca TBM vor fi asa...aproximativ
Ac.Militara-Oct 2012
Orizont -ian 2013
Favorit- martie 2013
Tud>Vlad(DT34)-mai 2013
Parc DT -iul 2013
Romancierilor-sept 2013
V.Argesului-Nov 2013
Raul Doamnei-dec 2013

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei subway guru

Radier turnat.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei laur_visan

La PSS astazi se spargea PM din fata Filofteei.Deocamdata acesta este singurul marcat pe unde va iesi TBM-ul.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei survola

Multumim pentru update.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

Si poza ce intareste informatia
DSC02092-1.jpg (53.44 KB; downloaded 3636 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei andrei11

Ok, si celalalt TBM pe unde iese, ca mie nu mi-e clar deloc.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei icee

Mie îmi place că TBM-urile stau în pământ cu săptămânile pe loc și nu se scufundă. Ori le mută zilnic cate un metru?

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei laur_visan

Andrei11...la fata locului se vede mai bine,cat este acum cercul facut pe PM pt Filofteia, atat este si in partea dreapta cum te uiti spre tunele.Dar din ce se vede intre tunele pare sa nu ramana decat aprox 2m.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Florinds

parca se pierdeau bani daca stationau?... sau acum e OK si avem bani de penalizari.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei URANUS

Oricum dupa ce le vor extrage din PSS vor stationa minim 6 luni la AM. La E2 e foarte mult de lucru pana sa ajungi cu structura la radier.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei George

Poate nu chiar 6 luni...am vazut ca la Eroilor 2 trag tare, apoi oricum o luna tot fac intre AM si Eroilor 2...

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei icee

În maxim 4 luni vor fi la Eroilor.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei 133 313

Raspunsul la intrebarea "cand pleaca de la Rau" vine numai dupa elucidarea dilemei "pe unde pleaca de la Rau".  :twisted:

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 464394 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”