Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 402206 views

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

treceam azi-dimineata prin zona pasajului si sa vezi si sa nu crezi: un dorel a spart o teava  :D . Pe locul unde e poza DSC06860.JPG din data de 25, e o mare balta mare. Era acolo un sef de santier (cred) care cu o mana suna pe unii (apanova?), am prins o fraza 'si bagati mare ca imi intra apa la fundatie' cu alta se rastea la un dorel 'cum 'mnezeii matii ai avut tu timp in 3 min sa itri sa descarci si sa iesi???' (nush despre ce era vorba) su cu cealalata nu stia sigur daca sa isi dea 2 palme sau sa inceapa sa scoata apa din groapa singur saracu.
in rest treburile merg de numa, spre giulesti de ex nu mai e deloc linia de tramvai veche, e scos tot/sapat groapa pana la statia unde 'intoarce' tramvaiul acum.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

SUPERB! :lol:  la mai multe succesuri:))))) :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Pe ~15-25 septembrie se redeschid urmatoarele...
IMG_0165.JPG (195.6 KB; downloaded 1730 times)
IMG_0169.JPG (195.71 KB; downloaded 1734 times)

• darknight
  • Posted:
  •  

In legenda nu scrie nimic de portiunile cu albastru  se stie ceva cu ele? :idea:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

gabynet wrote:
In legenda nu scrie nimic de portiunile cu albastru  se stie ceva cu ele? :idea:

Mai spre noiembrie, cand termina cu hobanele.

• darknight
  • Posted:
  •  

Aha barem sa fie asa m-as bucura foarte mult ,dar am o intrebare  pe aceea plansa pe care ai pozat-o scrie 15 septembrie ,daca nu se respecta aceasta plansa adica daca nu se deschide tot ce e cu verde pe 15 septembrie nu este penalizat nimeni?.Multumesc :?:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cristi20

Initial, cand am vazut planul am crezut ca lasa liniile de tramvai si pe Dinicu Golescu (sageata verde), dar am observat ca in plan sunt trecute si liniile de pe Calea Grivitei (sageata rosie)...  :shock:  ceva nu e bine aici.
Clar pe Calea Grivitei nu o sa mai circule tramvaiul, dar pe Dinicu Golescu o sa se circule?
IMG_0169-mod.JPG (52.33 KB; downloaded 1708 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Planul ala este doar un plan zonal general pus peste vechiul PUZ (cel nou nici nu exista), deci incercati sa va concentrati pe subiect nu pe alte detalii de acolo  :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Primaria a pus somatii pe toate obiectele din zona pasajului ce nu apartin primariei sau constructorului, panouri publicitare, tarabe, garduri, vor fi demolate.
DSC06923.JPG (202.47 KB; downloaded 1667 times)
DSC06924.JPG (217.05 KB; downloaded 1666 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Costin

cristi20 wrote:
Initial, cand am vazut planul am crezut ca lasa liniile de tramvai si pe Dinicu Golescu (sageata verde)

Pai pe alea le lasa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Goldmund

De la "taierea" marilor bulevarde din centrul Capitalei,Bucurestiul n-a mai cunoscut un astfel de proiect complex si important pt. intreaga urbe.Eu pot urmari din "departare"acest santier,datorita celor care zi de zi ne tin la curent cu stiri dar mai ales cu fotografii.Sincere multumiri de la un bucurestean care traieste in Vest.
Odata bucurestean,mereu bucurestean

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului sloppy

pe ce perioada nu circula tramvaiul 44  si dc a fost oprita circulatia acestuia uneste sinele de tramvai la intersectia Giulesti-Plevnei ??

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului massimiliano

voi chiar credeti ca in aproximativ 20 de zile termina portiunile cu verde astfel in cat sa se poata circula pe acolo? sa fim seriosi, nu vedeti in ce stagiu sunt?

• darknight
  • Posted:
  •  

massimiliano wrote:
voi chiar credeti ca in aproximativ 20 de zile termina portiunile cu verde astfel in cat sa se poata circula pe acolo? sa fim seriosi, nu vedeti in ce stagiu sunt?

Am trecut azi exact pe orhideelor pentru am merge in carrefour stadiul era acesta: pe orhideelor  este asfaltat doar un sens ,pe unul se sapa si se toarna beton(asta in fata la brico) cum faci stanga inspre splai un sens este cel vechi iar pe unul se toarna beton si se asfalteaza tin  sa mentionez ca in intersectia unde mergi spre fabrica de paine mai se vedea o bucata din sina de tramvai veche , Opinia mea personala ca 25 septembrie  este gata totul depinde cum se lucreaza daca in ritmul acesta, da pe 25  se deschide.(pe 15 nu prea cred poate doar trecre de la podu grozavesti)

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463970 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”