Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2575 posts, 899702 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 184

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Statii, case de bilete, microdispecerate 133 313

Vai, asta este un adevarat miracol de Craciun. Dar fix acum nu imi mai trebuie.  :evil:

Re: Statii, case de bilete, microdispecerate alchimistul

Sunt de parere ca RATB ar trebui sa demareze, impreuna cu o companie de salubritate ori cu primariile de sector, o campanie sustinuta de dotare a tuturor statiilor cu cosuri de gunoi pentru calatori. Unele statii poate chiar au avut cosuri in trecut, insa nu a mai ramas nimic (de exemplu, statia de tramvai Calea Rahovei de pe sos. Progresului, sens Razoare).

S-ar putea lua exemplu de la primaria oraselului Slanic Prahova si s-ar putea lipi pe fiecare cos un afis de genul celui din poza. Poate in acest fel,  macar o mica parte a cocalarilor si a nesimtitilor ar arunca gunoiul la cos. Cosurile bucurestene sa ramana, totusi, de plastic :twisted: cu mentiunea ca modelul actual ar trebui dotat cu un "cioc" de plastic ignifug pentru chistocuri.
20130728_153028.jpg (423.75 KB; downloaded 4428 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

În stația de tramvai de pe pasajul Basarab s-au gândit să facă economie și să nu mai aprindă neoanele, că tot e la modă promovarea ecologiei. Astfel poți considera că aștepți tramvaiul într-o grotă! Măcar escalatoarele și lifturile încă funcționează...

Statia Pasaj Basarab - 21.01.2015 (1).JPG (105.86 KB; downloaded 4629 times)

Statia Pasaj Basarab - 21.01.2015 (2).JPG (106.03 KB; downloaded 4628 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate alchimistul

Nu stiam ca statia Pasaj Basarab are acoperis retractabil!

On topic : statia Piata Arsenalului. Observati in imagine si o mostra a efortului depus de carmaciul orasului nostru, vesnic preocupat de informarea concetatenilor cu privire la realizarile sale.
Piata Arsenalului.jpg (334.87 KB; downloaded 4417 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate andrei11

Nu stiam ca statia Pasaj Basarab are acoperis retractabil!
N-are, de unde ai dedus ca ar avea ?

Nu imi amintesc sa fi vazut vreodata "semisfera" inchisa in partea de sus, ca in poza lui Gabi. De aici am dedus asta :) Ori poate nu am fost atent in trecut sau am facut o asociere cu statia de la Obor.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Stația ”Podul Dâmboviței”, pe traseul liniei 162, situată pe Drumul Săbăreni, a fost redenumită din această săptămână ”Muzeul Culturii Romilor”.

Muzeul Culturii Romilor - 12.02.2015.JPG (81.43 KB; downloaded 4285 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

Statia "Tricodava" a devenit "Parcul Drumul Taberei".
DSC_1955.JPG (162.81 KB; downloaded 4254 times)

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate V2A

Statia Pridvorului de pe Calea Vacaresti, sensul spre centru a fost reamplasata cu 2 stalpi mai aproape de trecerea de pietoni.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cris_m

De joi, statia Ion Tuculescu (linii: 70;79;311) pe sensul spre Dristor a fost mutata cu 20 metri mai in fata. Inca nu imi dau seama de ce, intrucat era mai bine cun era inainte... in fine sper sa fie de scurta durata :roll:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate 133 313

"Grivita" Linii:42.
PICT0082.JPG (91.88 KB; downloaded 3923 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

De aproximativ 3 saptamani, tramvaiele liniei 41 opresc la Piata Presei DOAR pe linia 1, iar cel repartizat pe linia 42 ii revine a doua linie de la capat. Decizia a fost luata din cauza uzurii pe care o prezenta culoarul pe care tramvaiele liniei 41 opreau inainte.

Cu aceasta ocazie, au fost montate si placute noi de statii.
Piata Presei 42.JPG (169.28 KB; downloaded 3761 times)
Piata Presei 105,449.JPG (154.89 KB; downloaded 3763 times)
Piata Presei 149,261,304.JPG (140.97 KB; downloaded 3763 times)

Am remarcat schimbarea numelui statiei SC Utilaj Transport, de pe traseul lui 102, in Tandarei

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate georgica2704

De ceva vreme statia ,,Resita,,(fosta Rosiori ) de pe str.Luica ,sens spre Grand Arena, a fost mutata dupa intersectia cu strada Resita in preajma supermarketului Penny. Asa ca pe langa liniile 116,202 si 220 si N103 mai are statie si linia 216.

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 184

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464150 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”