MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

3330 posts, 686454 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 238

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului Adrian Rosca

Putul era proiectat pentru scut semi-mecanizat iar acum trebuie adaptat la gabaritul TBM-ului.

Am trecut azi pe acolo si momentan se pregateste o dublare a peretelui putului dinspre Laminorului. Nu imi dau seama daca se si largeste putul :?:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului URANUS

Multumim Adrian Rosca pentru poze. Sa intelg ca lucrarile la PM - statia Laminorului s-au incheiat si la PM - Straulesti mai e foarte putin.

URANUS wrote:
Sa intelg ca lucrarile la PM - statia Laminorului s-au incheiat si la PM - Straulesti mai e foarte putin.

E taman invers.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului SniperGuy

Ieri, era activitate intensa pe toate santierele cu exceptia depoului unde nu am ajuns deci nu ma pot pronunta.

La statia Laminorului erau aproximativ 4 macarale ridicate muncitorii misunau pe santier excavatoarele scoteau pamant si-l incarcau.
La centrala de ventilatie s-a cofrat bucata de armatura care nu era turnata; probabil in curand se va turna
La statia Straulesti iarasi, foarte multi muncitori de-a lungul statiei, multe macarale si utilaje lucrand cu spor.

Daca la suprafata era asa mare agitatie, ma gandesc ca si in subteran ar fi trebuit sa fie cel putin tot asa avand in vedere ca treaba la suprafata in mare s-a terminat (correct me if i'm wrong)

Ca si concluzie, pe magistrala 4 se lucreaza sustinut. Great Job!  8-)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului SniperGuy

LE: Azi la ora 19, era deja turnat betonul la centrala de ventilatie.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Update 14.12.2014:

La Laminorului:
- sapatura sub planseul intermediar a avansat, in momentul de fata mai fiind un singur excavator la capatul dinspre Straulesti;
- la accesul "B" (gogoserie) se armeaza rampa;
- la accesul "D" (strada Miercani, pe partea spre OMV) s-a turnat planseul si partial rampa;
- la accesul "C" (strada Miercani, pe partea spre Cris Tim) s-a armat radierul;
- s-a turnat sapa de protectie a hidroizolatiei verticale la planseul superior pe toata partea statiei spre OMV.

La centrala de ventilatie:
- s-a turnat partea supraterana a peretilor prizei de ventilatie si radierul rampei din capatul catre bulevard.

La Straulesti:
- s-au mai turnat niste pereti la accesul "A" (Trusesti);
- a inceput cofrarea planseului la accesul "C" (Godeanu);
- se lucreaza in continuare la accesul "B" (cimitir);
- nu mai sunt excavatoare ci doar macaraua cu senile cu bena, semn ca fie excavatiile sunt finalizate sau mai e foarte putin de sapat.

La Depoul Straulesti:
- se lucreaza la armarea radierului dinspre capatul autobuzelor.

Re: Discutii: statia Laminorului andreimetrou

La Bazilescu am observat ca de ceva timp s-a pus calea de rulare spre Laminorului

Re: Discutii: statia Laminorului andrei11

:?:
Era acolo de când s-a dat in functiune statia.  :roll:

Re: Discutii: statia Laminorului subway guru

Era doar pe 150m, cat sa parchezi un tren...

Re: Discutii: statia Laminorului survola

Și acum e montată șină în continuare?

Numai cineva "din interior" poate sa stie, # andreimetrou e posibil sa fi vazut cei 150 metri, mai ales ca spune :
<< La Bazilescu am observat ca de ceva timp s-a pus calea de rulare spre Laminorului >>
Daca stia sigur ar fi formulat altfel.

Re: Discutii: statia Laminorului andreimetrou

Sa mergi la Bazilescu sa vezi

:?:
Explica mai bine, e vorba de Bazilescu sau de PLS Zarea ? Ca la Bazilescu nu prea am ce sa vad, poate niste şine intre sinele actuale care sunt destinate inlocuirii unor portiuni din sinele actuale. Vino cu amanunte.
Asa cum a precizat si guru si stiam si noi, de la inceput statia Bazilescu a avut linie  inspre PLS  Zarea. Nu cred ca ai vazut tu 150 metri dupa peron ce se intampla, mai ales ca acolo tunelul e si in curba.

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 238

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463829 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”