Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 401296 views

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 143

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Acum un an, pe 24 august 2009 a fost montata prima grinda a podului Grozavesti, lucrarile erau undeva la 35% realizate, acum lucrarea este in etapa finala, realizata peste 90%.
DSC04463.JPG (223.89 KB; downloaded 2241 times)
DSC04465.JPG (207.46 KB; downloaded 2249 times)
DSC04472.JPG (208.06 KB; downloaded 2249 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Au cam avansat lucrarile nu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

Ca parere personala, noua locatie a macazului dublu de pe Calea Giulesti mi se pare foarte prost aleasa. Nu inteleg de ce nu au pastrat pozitia veche, si sa prelungeasca curbele spre/dinspre Grozavesti pana sub pod, unde sa se uneasca cu linia de la sol. Abia astept sa vad cum vor bloca tramvaiele toata intersectia cand se va defecta patina de comanda si vom auzi soferii cu expresii de genul "Ma f*t in ele de tramvaie" si alte amabilitati.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

Utilizator anonim wrote:
IDe asemenea se fac eforturi pentru a redeschide in luna septembrie toata zona Grozavesti - Vasile Milea, in functie de mersul lucrurilor de vom plimba cu tramvaiul in zona Pod Grozavesti pana la sfarsitul lui octombrie.

Sincer, îmi vine să râd (dar nu pot din cauza unei operaţii). E drept, unii cred toate termenele, uitând pentru o clipă cum se cheamă ţara în care trăim. Rămân la estimarea mea anterioară.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Unii cred termenele, altii nu-i pot critica pe cei care-i lasa sa intre pe santier.
Deci si luna septembrie o sa ma umplu de draci cu facut stanga la Ciurel, macar sa se dea drumu la sol pe Grozavesti si Orhideelor pe 1 octombrie.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

mindmasster wrote:
Au cam avansat lucrarile nu?

Parca da, mi se pare ca a aparut ceva in plus  :lol: , total contrar estimarilor pesimistilor si carcotasilor  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului catalinm

macazul a fost mutat spre nord est pentru ca trebuia sa fie incadrat de viitorul giratoriu care la randul lui, pe de-o parte, incadreaza 2 linii de pile si pe de alta trebuie sa fie aliniat cat de cat pe directia plevnei - giulesti; circulatia se va reglementa printr-o buna semaforizare - nu cred ca-i mare smecherie

cat despre pesimismul legat de termenul de finalizare: astia suntem noi, romanii: ne place sa ne dam cu parerea despre orice fara a avea un minim de informare asupra subiectului

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Pai Orhideelor e la stadiul jumatate pat beton jumatate neatacat, adica trebuie jumate asfaltat si apoi cealalta jumatatate sapat, balasatat, betonat si asfaltat.
Apoi sub Podul Grozavesti e adevarat ca au terminat cu tevile, dar dincolo de pod spre Orhideelor nu e facut absolut nimic, nu-mi dau seama in ce directie pleaca tevile alea spre Orhideelor dar tot trebuie sa li se faca un camin din beton armat care vad ca nu exista(sau exista doar ceva din parter, mai trebuie facut si etajul), probabil ca fix de aia nu ataca si cealalta jumatate din Orhideelor, ca trebuie in primul rand sa rezolve tevile astea, cine vrea informare studiaza poza 6810 si o sa aiba un maxim de informare.

Si Catalin, stai calm, o sa avem o lunga lista de succesuri specialitate made in Romania de genul "s-a deschis traficul!(pe o banda din 3)" sau "se circula pe Podul Grozavesti!(pe jos, ca pe sus oricum nu va ajuta cu nimic)" sau "am inchis lucrarea!(auto, ca tramvaiele e la alta firma)" sau "am terminat de construit pasajul!(mai dureaza 2 luni sa-l tensionam ca sa fiti in siguranta)", atunci sa vezi in ce necunostiinta de cauza o sa carcotim  :D .

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Total de acord cu tine :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

shoppy wrote:
Pai Orhideelor e la stadiul jumatate pat beton jumatate neatacat, adica trebuie jumate asfaltat si apoi cealalta jumatatate sapat, balasatat, betonat si asfaltat.

eu nu sunt de acord.Orhideelor e
- jumate pat de beton + asfalt intre plevnei si regiei; plus inca 1/4 pat de beton, deci mai au doar 1/4 pat de beton de pus, si asfaltat.
- pat de beton + asfalt (proaspat pus, ieri si azi) intre regiei si straduta aia , cum o cheama
- de ieri au inceput sa sape fundatia si in continuare, de la straduta cum-o-cheama pana la splai (o bucata , cea dinspre splai, are deja fundatia ok, asteapta betonul.
Mi se pare ca uneori suntem ca niste copii carora nu le mai place ursuletul din brate, il vor pe ala din vitrina ca e mai mare. Eu inteleg frustrarea intarzierilor, o simt si eu din plin, dar hai sa vorbim de centura (mai ales sud) de pasajul colentina si alte jde exemple, mi se pare absurd sa carcotim la basarab! Trec zilnic pe acolo, si cu riscul da a da-o in limbaj de lemn, e un furnicar de santier!! Sincer, sunt 8-9 puncte de lucru unde sunt atatia oameni care se invart (si nu degeaba :d, sau ma rog, nu f multi degeaba), dar noi ne bosumflam ca nu-s mai multe. Nustiu de ce nu s-au apucat de rampa de pe plevnei, dar lucrau bine mersi la cea de pe Milea si cele de pe Grozavesti. Good enough for me! Cand le termina si pe alea si vad ca stau, o sa fac scandal. Ca sa nu mai zic ca deocamdata prioritatea maxima nu-s rampele ci intersectiile de la sol, sa se dea odata drumul la trafic.Si acolo progresele cred ca sunt vizbile de la ora la ora, nu doar de la zi la zi

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

La sol se lucreaza si la sch. 3, am trecut ieri pe la 23.30 p`acolo si se sapa serios zona...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Nightwolf wrote:
La sol se lucreaza si la sch. 3, am trecut ieri pe la 23.30 p`acolo si se sapa serios zona...

Se lucreaza aproape non stop, este o pauza doar intre 4 si 5 dimineata. Traficul se redeschide in mare parte din zone la 15 septembrie, revin cu pozele de azi.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Am  venit din plimbare de la lucarile de la pasaj si ce credeti se lucra ,oameni se grabesc se vede si asta e bine e o bila alba pe care o primeste acest pasaj :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului catalinm

ce se intampla la santier nu este decat o mobilizare importanta de forte pentru ca ne apropiem de final; ca sa dau un exemplu, in zona intersectiei plevnei cu giulesti lucreaza simultan swietelski (tramvai), alpine (auto), verta tel (retele) si astaldi (tabliere): e departe de a fi un santier bine organizat - acuma critic constructorul :)
cu siguranta ca fiecare dintre noi ar vrea sa fie finalizat cat de curand, dar lucrarea este extrem de complicata; cei care au legatura cu santierul stiu bine de problemele legate de conductele de la grozavesti (primaria a intarziat luni de zile cu avizul) sau de toate retelele de apa, curent si altele a caror amplasare nu corespundea planurilor existente; deaceea spun ca pesimismul exagerat al unora vin din necunoastere (si nu vorbesc de cei care posteaza pe acest forum) dar si din rautate; multi dintre ei habar n-au cum arata proiectul, in ce faza este. etc, dar comenteaza ca asa le este felul.
dau exemplul cu orhideelor - unii stiu ca latimea circulabila a soselei se va reduce la aprox 13 m (dispar liniile de tramvai, raman 4 benzi de circulatie), restul devenind parcare, astfel ca partea circulabila este exact cea aflata intr-o faza avansata de pregatire (betonata, chiar asfaltata la brico), deci e mai bine decat pare la prima vedere.
asa cum se spunea mai devreme, urgenta pentru santier este finalizarea zonelor la sol  si reluarea circulatiei in septembrie; ca vor mai ramane portiuni neterminate complet sau nefinisate nu va fi dramatic, esential este sa se deblocheze circulatia in zona;
cat despre podul efectiv, cel hobanat ramane in lucru pana la sfarsit, dar acolo nu se pot comprima anumite etape asa ca finalizarea nu poate fi mai devreme de inceputului lui 2011.

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”