MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 594698 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 127

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei andrei11

1) Stii cred ca statia e usor modificata fata de schita, in realitate linia 3 acum e pe partea blocurilor.
2) Amorsa pentru inelara nu are cum sa fie in alta parte pentru ca altfel nu s-ar putea lua curba respectiva.
3) Evident ca amorsa este la ora actuala pur ipotetica, dar oricum nu costa o caruta de bani. Amorse "ipotetice" mai sunt la Crangasi / Eroii Revolutiei. O amorsa veche, datând din epoca primului tronson este cea de la Eroilor care va fi reactivata in curand pentru legatura cu M 5. Amorse exista si in apropriere de Unirii ( M 2 ) - este deja o amorsa istorica, precum si la linia de legatura M 1 / M 2 de la statiile Victoriei care nu mi-e clar la ce foloseste.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei andrei11

A, mi-am mai amintit de o amorsa celebra, M 5 / M 7 de la Mosilor, desi  M 7 e o fantezie la ora actuala. Si M 5 tine de SF* azi, dar evident  ca amorsa exista ! ( In proiect  :roll:  )

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei URANUS

Apropos de corectitudinea schitelor, cele pt Orizont si Favorit nu corespund cu realitatea din teren, dar in ceea ce priveste statia Parc DT (ma rog, exceptand pasajul pietonal) schita pare corecta.
o1.jpeg (38.47 KB; downloaded 4681 times)
02.jpg (447.14 KB; downloaded 4683 times)
f.jpg (553.53 KB; downloaded 4684 times)
DT.jpg (451.69 KB; downloaded 4685 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei sab

Schita asta este cea initiala, intre timp s-au mai schimbat lucrurile. Nu este corecta, asa cum spune andrei11, linia de garare este pe partea cu blocurile.  Sa nu se defriseze prea multi copaci ;)
Vezi la pag 7 a acestui topic ce a scris Utilizator anonim.
2-28-2012%25208-16-58%2520AM.jpg (171.39 KB; downloaded 4616 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei aztec

Ieri am vazut si un utilaj de asfaltare...la substatie.

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei GGD

Avem astfalt peste substatie.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Atal

De azi se circula peste substatie.

O zi istorica! :roll:
Acum au front de lucru dar pomii inca sunt la locul lor.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei aztec

Nu numai ca se circula peste substatie, ci au ingradit si vechiul zig-zag si au inceput lucrarile la spargerea asfaltului

2014-11-22 15.18.44-1.jpg (161.9 KB; downloaded 3608 times)

Aici se lucra la barete.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

Ia intrebati-o pe madam Oana Grigore de ce ia salariu degeaba de la primarie si nu da ok la defrisarile aprobate de Agentia de Mediu?
:twisted:
Astia sunt oamenii nostri care sunt 'in slujba cetateanului', iau bani degeaba din impozitele noastre ca sa taie frunza la caini si sa nu faca nimic, iar daca se invrednicesc sa faca ceva, baga doar strambe... :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei 133 313

Mare scula si asta. "Smecherimea"" defrisaza fara aviz de nicaieri.  :twisted:  Poa' ma fac al dracu' si le dau de lucru cu ce-am pozat prin oras.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Atal

Dar asta vara s-au taiat deja 3-4 tei, unde s-au facut peretii din capetele statiei. Atunci aveau autorizatia?

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

A iesit si avizul de defrisare...mai bine mai tarziu decat niciodata!
:)

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463829 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”