Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)

569 posts, 3164623 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 41

📖 Pagination options
Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

cutter wrote:
Aseară la colțul parcării de la Hilton o doamnă bine coborîse din dreapta unui X5 și-l ruga pe parcagiu să "îndoaie mai mult" stîlpișorul care blochează accesul pe pista de biciclete pentru că "soțul nu e sigur că încape".

Am sunat la Locală și la Rutieră prin 112 (pentru că direct nu răspundeau). Din păcate mă grăbeam și nu am făcut poze.

Poliție sau o administrație funcțională mai avem și noi în țara asta? @Nightwolf?

Ce intelegi prin politie sau administratie functionala? Tu acolo relatezi o infractiune de distrugere, pt asta se ocupa sectia de politie competenta in speta  sectia 1 in zona Hilton. Ce treaba are rutiera?? Era bine daca faceai doua-trei poze, asa puteai sa dai un mail cu ele si rezolvai problema cu jegosu ala care indoia stalpisorul. Ca pana la nesimtirea privind parcarea, avem o infractiune care trebuie pedepsita ca atare.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Tavi

Eu cred ca si cei de la 112 ar fi putut celera pe baza descrierii facute de Cutter ... zic.

Ar fi putut sa faca ce??

Re: Reconstructie Calea Victoriei florin

Nu sunt camere în zona aia? Se poate verifica ușor cine ce a îndoit.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

Am trecut aseara pe acolo. Exact cum am anticipat, nefiind montati stalpisori pe acea limba de asfalt (care nu e nici trotuar, nici parcare, nu stiu ce e), masinile erau parcate pe cate 3 randuri pe pista si langa ea.

Nightwolf zicea ca a auzit ca se vor monta stalpisori acolo, astept cu interes. Si mai mult astept sa se reconfigureze parcarea si sa se finalizeze pista, care in zona respectiva e o bataie de joc. Pacat.

Are cineva informatii daca vor exista lucrari la acea parcare? Nightwolf, poti sa afli ceva?

Bila alba pentru Politie.

Era un echipaj de la politia locala pus de-a latul la acea limba de asfalt. Era curat, nicio masina nici pe pista, nici pe acea portiune. Bravo!

Re: Reconstructie Calea Victoriei bekxy

Eu nu aş sta de-a latul ca să-i împiedic pe bizoni să parcheze. Aş sta după colţ, i-aş lăsa să parcheze şi i-aş amenda când dau să coboare din maşină.

Lucrarea a fost sistata iar!! De ce? Nu se stie...

Re: Reconstructie Calea Victoriei cutter

@Nightwolf

O altă problema pe noua Cale a Victoriei (în întregime previzibilă) apare la îngustarea de la trei benzi la două la intersecția de la B1 TV. Deși teoretic banda 3 este numai pentru virajul la stînga, evident că e folosită pentru mers înainte prin urmare se înghesuie două benzi (2 și 3) dinainte de intersecție pe una singură după.

Re: Reconstructie Calea Victoriei andrei11

Asa a fost acolo dintotdeauna  :!: Nu vad ce ar putea sa faca @Nightwolf.

@cutter -- aia nu e nicio problema, decat pt cei care nu stiu sa conduca. La intersectia CV cu Brezoianu asa a fost din toate timpurile, nu s-a schimbat nimic, decat ca a aparut pista de biciclete. Si asa va ramane intotdeauna!

Se lucreaza la realizarea pistei de biciclisti in parcarea de la p. Rev. Revin cu poze.

Stai pe pista - iei amenda

Distractie...

A aparut si semnul mult dorit, dar mi se pare ca incurca acolo

Acest spatiu caruia nu i-am gasit inca niciun rol era gol astazi, fara masini.

Se lucra, in sfarsit, la pista din parcare.

S-a montat stalpisorul lipsa, astfel incat nu mai intra masinile pe trotuarul de la politie

Bonus

Re: Reconstructie Calea Victoriei zapacitu

A aparut si semnul mult dorit, dar mi se pare ca incurca acolo

Le-a luat ceva... si prost l-au mai pus! In linie cu trotuarul ii durea capul sa il monteze?

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 41

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”