Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5225 posts, 1499159 views

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110  ... 374

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente Rathgeber2523

215 este cel implicat

Re: Accidente / incidente andrei11

Nu-i suport pe astia care trec pe linia de tramvai in Pasajul Victoria.

Re: Accidente / incidente Florinds

dar pe aia de la Pta Muncii ii suporti?
sau de la Apaca?
sau de pe Stefan cel Mare?

faceti si voi sesizari care sa nu fie anonime la Politie, sunt obligati sa inregistreze si sa ia masuri. din proprie initiativa nu fac nimic.

Re: Accidente / incidente cornel001

As face eu sesizari. Dar ar fi atat de multe ca ar trebui sa iau o saptamana concediu ca sa am timp sa sesizez cat mai multe. Si apoi as primi raspunsuri in care sunt pasat intre puzderia de bugetari care freaca menta, cum s-a intamplat deja cand mi-am permis tupeul sa le fac sesizari.
E nevoie de o revolutie , nu de sesizari !

(ps nu m-am referit la toti bugetarii, stiu ca sunt o parte care nu freaca menta, le doresc salarii mai mari !)

Re: Accidente / incidente cris_m

Azi la ora 14:00, a avut loc un accident cu victima pe strada Baba Novac sens spre Campia Libertatii chiar in statia Ion Tuculescu.
Vinovatul a fost un sofer al unui Peugeot rosu care a acrosat victima, iar autobuzul 311 care era de-a curmezisul soselei probabil a incercat sa evite victima (nu am fost martor).
Cert este ca din cauza accidentului, in coloana au fost surprinse 6 troleibuze (3 de pe linia 70 si restul de pe 79), alt autobuz de pe 311, astfel afectand aproape un cartier intreg... Pe scurt, a fost un haos total!
Coloana de troleibuze
14182207562080.jpg (376.35 KB; downloaded 4649 times)
Troleibuzele si cel de-al doilea autobuz de pe 311
14182207775341.jpg (218.69 KB; downloaded 4642 times)
Autobuzul implicat indirect in accident
14182208055952.jpg (220.82 KB; downloaded 4640 times)
Urmele accidentului
14182208215183.jpg (254.39 KB; downloaded 4640 times)
Peugeot-ul vinovat de accident si autobuzul care bloca circulatia
14182208356684.jpg (287.55 KB; downloaded 4642 times)

Re: Accidente / incidente Rathgeber2523

Sava_6115-6315 wrote:
Accident in pasajul  Victoria la iesirea spre Iancu de Hunedoara. Un "destept" a "aterizat" intre tramvai  si  stalpul  de sustinere al catenarei! :shock:

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/accident-in-pasajul-de-la-pia-a-victoriei-din-capitala-un-tramvai-a-ie-it-de-pe-ine-97804.html

Cine a redactat stirea asta e dus:  Un tramvai a ieșit de pe șine la ieșirea din pasaj, cel mai probabil în încercarea de a evita un autorurism. :popa:  
Inteleg ca tramvaiul a vrut sa traga dreapta??

A coborat spre Dr Felix dar fiind prea aglomerat a intors la capatul pasajului sa urce spre Dorobanti si cand a intors cu simtul raspunderii, din pasaj ce sa vezi surpriza a venit tramvaiul si tot cu simtul raspunderii la indrumat catre stalp!

Re: Accidente / incidente georgica2704

Desi circula de mai bine de un an tramvaiul pe str. Dristorului, soferi nu prea stiu asta si parcheaza fix pe linie . Azi la ora 15.30 un astfel de ,,sofer,, a parcat chiar in curba dinspre M.Bravu . In blocaj au fost prinse cel putin 2 tramvaie,  iar circulatia rutier dinspre Dudesti spre Baba Novac desfasurandu-se cu mare greutate.

Re: Accidente / incidente Cristy

Blocaj în Pasajul Mărășești, pe linia de tramvai

Pe Bd Marasesti, la intrarea in Pasajul Marasesti, un autoturism a derapat si a ramas suspendat pe linia de tramvai tip CF (cale ferata). Din cauza acestui incident, tramvaiele din liniile 23 si 27 au fost blocate pe sensul spre 11 Iunie in intervalul 10.40 - 10.55. In prezent, in zona se circula in conditii normale.

- See more at: http://www.b365.ro/blocaj-in-pasajul-ma...NtwGg.dpuf

Re: Stiri, noutati, perspective PaulIP

"Metroul usor" are parte si de momente "grele"...
Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată, luni dimineaţă, în intersecţia Bd. 1 Mai - Strada Braşov, din cauza unui semafor defect.

În jurul orei 9:40, la faţa locului a fost trimis un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru a debloca traficul rutier.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/circulatia-tr...z3ObKpzElH
Follow us: @realitatea on Twitter

De pe http://www.realitatea.net/circulatia-tr...ign=trkweb

Re: Accidente / incidente Robert24

@PaulIP
Exista topic pentru accidente / incidente. Te rog sa fii mai atent!
Acum ti-am mutat mesajul. Data viitoare nu o sa mai am timp! Multumesc!

O femeie a fost prinsă sub un tramvai, în București .

O femeie de 80 de ani a fost prinsă sub un tramvai, sâmbătă dimineața.
Incidentul s-a petrecut pe strada Delea Veche, sectorul 2.

Persoana este conștientă și a fost extrasă de sub tramvai de echipajul de prim ajutor SMURD. Femeia a fost rasportată la Floreasca și nu prezintă fracturi la prima evaluare.
http://www.b365.ro/o-femeie-a-fost-prinsa-sub-un-tramvai-in-bucure-ti_223279.html

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente 133 313

In atentia bre365: pe strada Delea Veche NU circula tramvai. Mai repede troleibuz. Prin zona maxim Calea Calarasilor are tramvai.
P.S. Nu mai citati mistocarii.

Asa e , stirea e incompleta. Accidentul s-a produs la intersectia strazilor Calarasi cu Delea Veche , iar tramvaiul implicat era de pe linia 40.

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110  ... 374

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2442 forum members have written 435949 posts in 5435 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”