Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)

563 posts, 3130523 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 41

📖 Pagination options
Re: Reconstructie Calea Victoriei zapacitu

Nightwolf wrote:
@zapacitu -- citeste TOT paragrafu` nu trunchia citatele dupa bunul tau plac, nu suntem la piata aci. Ti-am explicat dupa punct (.) ce OBLIGA acel indicator. Indicatoarele nu marcheaza NIMIC, pt MARCARE sunt folosite MARCAJE. Pentru A INDICA sunt folosite INDICATOARE. E ca la mintea cocosului, trebuie doar gandit un pic ....

Aceasta polemica nu isi are rosul. Iti inteleg punctul de vedere si prefer sa il respect, desi nu sunt de acord cu el.

Eu consider ca in comparatie cu orasele mari de la noi si multe orase "de afara" (prin care am condus sau m-am plimbat), ce avem acum pe Victoriei in zona salii palatului este un exemplu marcaj prost. Subiectiv sau obiectiv, e parerea mea.

Tu consideri ca zona e ok marcata, fiind suficient indicatorul care precizeaza existenta unor benzi de biciclete. Cam asta e esenta, just?

Daca e in regula, as prefera sa inchid discutia asta aici - poate vine cineva cu informatii mai interesante.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Nu intru in polemica, cu tine (scuze de cacofonie). N-am de ce. Doar incerc sa-ti explic, dpdv legislativ, o chestie tehnica. E strict problema ta (no hard feelings) daca o accepti sau nu. Din punctul MEU PERSONAL de vedere, marcarea atat verticala cat si cea orizontala sunt ok pe Cal. Victoriei. DAR! Se puteau monta pe acele borduri niste catadioptrii fotovolaici (parca asta e termenul) cu led-uri, care au o durata de viata de aprox. 100.000 h (aprox. 11 ani) sau din aia mai ieftini pt 3-4 ani. Cred ca astia montati din 2 in 2 m cu aglomerare pe zonele de intrerupere a bordurii ar fi fost mult mai de ajutor decat o semnalizare verticala. Si la bani am fi iesit mai ieftin decat 7 km de termoplast pt separarea benzilor de biciclete :))

Re: Reconstructie Calea Victoriei bercenicity

Vad ca pe Victoriei multi stalpisori la intrarea in benzile de biciclete sunt acum indoiti/aproape culcati

Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

Din pacate, la cum se respecta regulile la noi, e oarecum de asteptat. Nu ma astept prea tare sa ramana intacti. Sper, insa, sa fie inlocuiti mereu cand e cazul.

Re: Reconstructie Calea Victoriei URANUS

Ar trebui pusi stalpisori care sa avarieze grav fieratanile care intra in ei.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Reconstructie Calea Victoriei ADY881

Adica din metal (pur), cum au pus la intersectia Titulescu cu Banu Manta, unde exista linia tramvaiului 1 si erau "morcovii lui oprescu", dar albi si mai inalti, ei erau mereu culcati de soferii profesionisti. Dupa au fost instalati primii stalpi de metal.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Ady tu ai idee din ce e facut un stalpisor d`ala??

Re: Reconstructie Calea Victoriei Budy187

S-a terminat lucrarea in zona parcarii de la Ateneu ?

Re: Reconstructie Calea Victoriei Serba

Nu...in momentul de fata, lucrarea arata ca si cum ar fi finalizata, doar ca pista practic se "pierde" in parcare, reapare la trecerea de pietoni de la str. C.A. Rosetti, apoi dispare iar in dreptul BCU, la statuie. Sper totusi sa nu ramana asa, oricum este o mare tampenie solutia aleasa.

Parerea mea este ca urmeaza o reconfigurare a parcarii. Dupa aceasta reconfigurare se va finaliza si pista de biciclete. Probabil ca dupa sarbatori vor incepe lucrarile.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Radu Stanescu

La intersectia cu Elisabeta, au marcat pista de biciclete paralela cu trecerea de pietoni, numai ca in fata Cercului Militar bordura nu e coborata. Practic pista se termina intr-o bordura.  :roll:

Ieri am fost pe CV, pana la intersectia cu Gh Manu. Ce am constatat:

- mai este de lucru, lipseste tot ce inseamna mobilier urban, nu functioneaza semafoarele de biciclete, statiile de autobuz nu sunt marcate pe asfalt si nici nu sunt folosite pentru adevaratul lor scop ci pt parcare.
- la copaci ar trebui puse niste lemne din acelea care ii sprijina, vreo 2-3 erau aplecati de la vant
- pe coltul de la Victoriei sareau vreo 3-4 placi. Pe restul portiunii erau ok.
- 2 bolarzi facuti praf. Sunt curios daca dupa ce se va receptiona lucrarea vor mai fi reparati la fel de repede ca pana acum.
- la Chocolat, langa o intrare de garaj, au pus in lateral 1 singur bolard, desi ar fi trebuit doi. Logica e ca peste vara acolo era terasa barului si accesul era blocat, dar acum, cand nu mai e terasa, era un taxi intrat si parcat frumos pe trotuar

Mai departe nu am mers, astept cu interes sa vad ce se intampla dupa sarbatori. Sper sa vedem miscari serioase la parcarea de la Piata Rev

Re: Reconstructie Calea Victoriei cutter

Aseară la colțul parcării de la Hilton o doamnă bine coborîse din dreapta unui X5 și-l ruga pe parcagiu să "îndoaie mai mult" stîlpișorul care blochează accesul pe pista de biciclete pentru că "soțul nu e sigur că încape".

Am sunat la Locală și la Rutieră prin 112 (pentru că direct nu răspundeau). Din păcate mă grăbeam și nu am făcut poze.

Poliție sau o administrație funcțională mai avem și noi în țara asta? @Nightwolf?

Cum s-a terminat pana la urma?

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 41

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2427 forum members have written 434207 posts in 5406 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”