MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 495987 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 109

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 133 313

Lasati culoarul ala in pace ca nu se stie ce "vestigii" se gasesc pe acolo si parca vad ca nu se face.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 zapacitu

Raman la parerea mea ca o fasie de iarba lata de 4, incadrata de alei (2m fiecare, deci 4) si bancute intre alee si spatiul verde (deci inca 2m) acopera la suprafata 10m - pasajul lung de 130 va fi mai lat de 10m? Nu prea cred. Iar copacii... ii poti pune alaturi. Sa ajunga ei sa faca statia... ne descurcam pe urma cu plantatul pe unde e pamant mai mult.

In zona "lata" a pasajului, se poate amenzaja un scuar verde lat cu bancute pe margine... si nu trebuie pomi.

Eu personal nu vad o problema ca pe o fasie sub forma de acadea (lunga de 130m, lata de 10 si cu gamalie de diametru oarecare) nu vor fi copaci. Ma bazez ca vor fi in restul parcului, inclusiv deasupra statiei 1. Din punctul meu de vedere, ar putea planta flori - ca sa aiba materiale proaspete vanzatorii cu gheretele pe trotuar!

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Atal

Dispar chiscurile cu flori. De fapt se muta vis-a-vis de strada.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 URANUS

Aici se aduc cele necesare pt. noroiul bentonitic.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Serba

Aseara in jurul orei 23 era activitate pe santier, un excavator incarca pamant in basculante.

Au aparut o macara si doua bazine. La intersectia cu Eroii Sanitari au aparut 2 utilaje (nu le stiu denumirea) care se folosesc la interventia asupra firelor de contact (tramvai/troleibuz). Oare se pregateste devierea necesara extinderii santierului?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 icee

Au fost mutate cotetele florarilor vis a vis (Dar ei tot acolo se inghesuie.. nici nu ai loc sa intri in statia de metrou).

A fost instalat un rezervor destul de mare.
Nu am idee ce va contine.

Macaraua care fusese adusa aici acum 2 saptamani a fost demontata (mai precis, a ramas fara brat).

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Bogdan MD

Ni se pregateste ceva deviere de troleibuze. Am constatat cu uimire ca pe Splaiul Independentei au aparut stalpi noi de beton cu console montate!! Doar pe sensul spre Cotroceni, invers nu erau. Eu unul presupun ca vor devia troleele de la Universitate pe aici pana la Cotroceni, iar invers de vor intoarce pe Calea Plevnei. Bdul Eroii Sanitari cred ca va fi inchis complet, iar bdul Eroilor va fi deviat in intersectia cu Eroii Sanitari, ca sa aiba loc pentru santier. Astazi oricum se lucra intens la devieri de retele in zona Monumentului eroilor, cred ca vor sa pregateasca terenul pentru mutarea drumului.

NB: acestea sunt doar predictiile mele, nu raspund pentru eventuala infirmare a lor in viitor :D

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 mradulescu

Da, si pe podul Cotroceni a aparut o consola pentru linia de troleibuze, dinspre Eroilor spre Gradina Botanica...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Lixandru Dragos-Liviu

Aici am zărit două utilaje „Kelly", semn că vor începe lucrul la pereţii mulaţi.

Au adus si panouri de armatura pentru PM.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 George

Nu inteleg exact ce se va intampla aici: Se va inchide Bd. Eroilor?!
Total? Partial?

Ca inteleg ca sapatura se face inclusiv in intersectia Eroilor cu Eroii Sanitari...

Pare o desfasurare mare de forte la Eroilor 2...

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464321 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”