MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723432 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 227 228 229 230 231 232 233  ... 613

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Dupa ce apar si statiile. In unele cazuri...  :|

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) George

Exasperant de lente sunt toate lucrarile cu exceptia sapaturii tunelelor...acolo avansul TBM este impresionant...

In rest, intarzieri uriase la Raul Doamnei, Parc, Eroilor 2 si peste tot la accese...oare sa se termine toate aceste lucrari in doar 1 an?!

Bineinteles, acum scuza va fi zapada, insa pana acum s-a frecat menta, literalmente, doar de vreo 2-3 saptamani au inceput sa mai lucreze cate ceva...

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

Nu accesele sunt problema. Acestea se fac extrem de usor si daca ar fi facute acum ar incurca pur si simplu traficul / activitatea de la suprafata.
PS : De exemplu,  accesul principal de laPiata Iancului ( sensul spre Dristor 2 ) a fost realizat in mai putin de o luna.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) sab

Ehehe....Alti oameni, alte vremuri...
O sa repet, cu toate ca ii exaspereaza pe unii. Atunci se faceau 2 statii si 4km cale dubla pe an. Iar interstatia Romana-Universitate a fost facuta in cca 3 luni, si asta in sapatura deschisa. Si nu aveam "project management" cum avem azi...
Acum nu stim cum sa sapam dincolo de Eroilor si speram sa vina cutremurul cel mare, sa "rezolve" bulevardele pe care nu a apucat sa le demoleze Ceausescu.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Nu am întrebat când se acoperă statiile...Unele prind două ierni deja..

https://www.youtube.com/watch?v=5Vf4rW2XeGE
Stop cadru din film, sa va dati seama de amploarea santierului M 2 de pe Magheru. Fara comentarii, referitor la santierul care a durat aprox 3 luni, oricum totul a tinut o  vara :
12-2-2014 9-42-30 PM.png (481.37 KB; downloaded 2615 times)

Si ca sa va enervez inca putin, de la colegii nostri de la forumul Transira, userul aztec, aspect de pe santierul Pasajului Rutier Unirii, 45 de zile de santier.
12-2-2014 9-46-36 PM.png (577.07 KB; downloaded 2612 times)

Si ca sa nu stati sa cautati mai mult intr-un film prost, inca 2 instantanee semificative facute din acelasi loc, nu stiu la ce distanta in timp, de pe Magheru, in aproprierea Pietei Romane, aproximativ vizavi de actualul Mc Donald's :
PR 1.png (563.66 KB; downloaded 2608 times)
PR 2.png (553.07 KB; downloaded 2610 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Sa vedem cat o sa dureze pe Pache.  :twisted:
De retinut cuvantul cheie. O  V A R A. Nu iarna.
Comunismul s-a dus (din cauza fetei nemediatizate) dar de ce s-o fi dus si logica cu el...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) sab

Foarte interesant acel "pod" din prima imagine.
La Pasajul Unirii vorbim si de o sifonare a Dambovitei, nu numai de constructia pasajului propriu-zis. Dar asa cum am zis, fara nostalgie, alte vremuri. Atunci se lucra zi si noapte, in 3 schimburi, inclusiv cu armata.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Nu avem ce compara.. Acolo au lucrat o mie de oameni. Era foarte important să fie gata repede.
Dar în DR.T. se freacă menta maxim..
Și mă întreb a nu știu câta oară de ce...
Tehnică și tehnologie avem, oameni sunt destui, bani cică există...

Podul acela era pentru masini / pietoni la intersectia bulevardului cu str C.A. Rosetti.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

sab wrote:
Ehehe....Alti oameni, alte vremuri...
O sa repet, cu toate ca ii exaspereaza pe unii. Atunci se faceau 2 statii si 4km cale dubla pe an. Iar interstatia Romana-Universitate a fost facuta in cca 3 luni, si asta in sapatura deschisa. Si nu aveam "project management" cum avem azi...
Acum nu stim cum sa sapam dincolo de Eroilor si speram sa vina cutremurul cel mare, sa "rezolve" bulevardele pe care nu a apucat sa le demoleze Ceausescu.

Sab prietene, generalizezi in mod gresit...
Stii vorba aia de pe timpul lui Dej...'putini am fost, multi am ramas'???
Asa e si acum!
Si atunci era 'project management', doar ca se numea altfel si responsabilitatea era la cu totul alta intensitate!...de sus in jos si de jos in sus!
De la Vladica la Opinca si viceversa...la vremea aia era un vice-prim-ministru care raspundea direct de metrou...acum ce e???
Ti-o spune unul ce le-a trait pe viu, la maxima intensitate, si atunci si acum...mai ales faza cu Magheru...daca vrei exemplificari, am o tona!
Nu sunt nostalgic, incerc doar sa-mi explic si eu...de ce!
Toate cele bune!

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

icee wrote:
Nu avem ce compara.. Acolo au lucrat o mie de oameni. Era foarte important să fie gata repede.
Dar în DR.T. se freacă menta maxim..
Și mă întreb a nu știu câta oară de ce...
Tehnică și tehnologie avem, oameni sunt destui, bani cică există...

Au lucrat cam 3600 oameni, asa ca fapt divers...
Sab,
La metrou NU a lucrat armata, era prea ocupata cu strangerea recoltei de pe ogoare!
:)

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Robert24

Aici te contrazic. Am un caz in familie, care fiind in armata in 1986 a fost pus sa lucreze 2 luni la M2.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) aztec

Hm, ma citez pe mine...enervant, dar pt ca nimic nu s-a schimbat de o luna de cand am postat.
Deci postarea este pe 4 nov, la o stire de pe 23 oct.
Suntem pe 3 decembrie... luna cu revelion, craciun... multe zile libere...
Intreb direct. Cat rahat a mancat directorul Metrorex Aurel Radu?
Ce il califica pt a fi directorul unei companii ce areun buget de miliarde de euro(investitii, etc)?

Deci pe 23 oct aparea stirea asta....
Metrou de Drumul Taberei Constructorii Magistralei 5 de Metrou Drumul Taberei-Eroilor lucrează la refacerea covorului asfaltic de la suprafaţă, urmând ca strada Drumul Taberei, între Răzoare şi Moghioroş, să fie redată ciculaţiei pe toată suprafaţa, trei benzi pe sens. Informaţia a fost confirmată pentru ECONOMICA.NET de directorul Metrorex Aurel Radu.

"După problemele pe care le-am avut cu Astaldi în acest an, lucrurile au revenit la normal. Lucrările sunt în grafic, în două luni, până la sfârşitul anului, se reface şoseaua, o redăm circulaţiei normale", spune Radu

http://www.economica.net/drumul-taberei...z3I76IIS4C
.

Go to page:  1  ... 227 228 229 230 231 232 233  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”