MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2629 posts, 789262 views

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente mcosmin

Adica hai sa distrugem si putinul pe care il avem, ca sa stim un lucru bine facut nu?

Indivizii care au stricat usa ar trebui bagati un pic la munca in folosul comunitatii, cu tot cu tine, asa, ca tot iti place ce fac ei.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente 133 313

Da, hai sa le facem praf trenurile pana vin la 3 minute la ora 08:30. Nu la ora 08:30 sa falfai trenuri fara calatori pe la Obor pe sub nasul fraierilor care trec prin taxatoarele monoflux de bani. Nu poti sa furi chiar la nesfarsit. Ca nu sunt chiar toti o turma de oi. Treburile astea or sa se indeseasca. Ori pun taxatoare care refuleaza banii daca n-ai reusit sa te urci in tren, ori baga suficiente trenuri. Poa' sa fie si IVA, nu-mi pasa. Tren sa fie sa pot sa ma urc. Nici nu vreau sa stau comod, stau ca un cartof in sac, dar sa pot sa ma urc, nu sa raman ca prostul le peron cu banii luati.
Metrorez trebuie sa se obisnuiasca de acum ca risca sa-si piarda obiectul de santaj daca nu-si corijeaza golaneala.
Ori... introduc taxatoare care iti spun politicos ca nu ai loc in urmatorul tren (SAU URMATOARELE TRENURI) si te lasa sa decizi daca mai taxezi sau nu.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sss

Cred ca exagerezi!  :oops:

Re: Accidente / incidente puidemorosan

Dar ce vrei prietene sa le faca Mtx calatorilor?  Sa le sufle in fund? Se vede ca nu prea ai vazut probleme pe la metrourile din vest. Asta este reteaua, astea sunt trenurile si astia sunt calatorii. Cu asta defilam.

Re: Accidente / incidente mcosmin

Este tehnic imposibil sa ai interval de 3 minute pe M1.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ok, exagerez eu. Nu este golaneala pe banii mei (si ai mei ca ai mei, dar astia sunt la minister si cotizeaza toata tara), este normalitate. Sa numaram usile rupte de acum incolo.  :twisted:
Clar nu este o problema ca esti furat pe fata, probabil asa se intampla si in vest. Taxezi frumos, nu poti sa utilizezi ce ai platit, du-te acasa si plange-te la protectia consumatorului. Pana iti recuperezi tu banii am mai tepuit inca  200 de persoane.
Sa dea Domnul sa cedeze numai usile. Ca poate cedeaza ciuperca sinei si iese nasol.  :twisted:

Nu cred ca este imposibil tehnic sa ai  3 minute intre trenuri de la Muncii la Crangasi. Mai degraba incapabil tehnic.

Re: Accidente / incidente ByOnu

Ti se pare ca esti tepuit daca astepti 5-6 minute in loc de 3? Unde ti-a garantat tie Metrorex cel mult 3 minute de asteptare? Exagerezi. Si cu faza cu taxatoarele, sunt putin in dubiu, nu inteleg conceptul. Adica sa zicem ca statia este aglomerata si calculatorul / cineva considera ca nu se mai poate urca in primul tren. Turnichetul ar trebui sa-ti refuze cartela? Adica ar trebui sa stau in fata lui la coada pana ce pleaca primul tren? Dar daca eu vreau sa ma sardinesc putin in primul. Nebunie! :lol: In afara de Bucuresti, am mai mers doar cu metroul din Paris. Intr-adevar, acolo vine la 2 minute, DAR majoritatea liniilor sunt independente (gen M2, M4).

Sunt de acord ca pe M1 se circula la intervale EXECRABILE (am pierdut trenul de doua ori din cauza unor intervale de ~10 min) la Victoriei. Dar nu ne putem apuca sa facem aparatele sa-ti refuze accesul in statie. Ce te faci cand nu ai alternative. Prefer oricand sa astept sa treaca unul doua trenuri decat sa fiu obligat sa iau RATB-ul. Acolo stau jumatate de ora pentru un troleu amarat.

Re: Accidente / incidente icee

Deci ce "s-a defectat" ?

PS: Asta cu intervalul de succedare e boală românească..
Dacă nu au trenuri, aș înţelege, dar nu cred că acesta e motivul.

• 133 313
  • Posted:
  •  

ByOnu wrote:
Unde ti-a garantat tie Metrorex cel mult 3 minute de asteptare?

Touche. Absolut corect. Serviciul in sine nu este grevat de garantii la cumpararea cartelei. Nu bon fiscal, nu factura.  Mereu uit ca la noi este "buy it  - try it" si nu "try it - buy it". Acum ca am si incercat... pot sa nu mai cumpar.  :D

Re: Accidente / incidente florin

Circulaţie îngreunată la metrou, miercuri, după ce uşile unui tren de pe M2 s-au defectat

Conform purtătorului de cuvânt al Metrorex, Evelyn Croitoru, un tren Bombardier a fost retras gol până la staţia Berceni din cauza unei uşi defecte. Călătorii prezenţi în el au fost debarcaţi la staţia Unirii 2, la ora 10.15, iar intervalul de circulaţie între Piaţa Victoriei şi Piaţa Unirii a crescut cu 9 minute.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nasol fratilor. Mai reactivati niste ive ca ramaneti fara trenuri.  :twisted:

Re: Accidente / incidente icee

Daca ar creste frecventa de succedare la orele de varf ar fi evitate o multime de probleme.. Zic si eu.  :popa:

Re: Accidente / incidente tedexy

Nu credeam sa o zic dar sunt in foarte mare parte de acord cu 133 313. Mai putin partea cu incurajarea vandalismului, care nu duce la nimic. Daca tot o sa stam si o sa inghitim, pe romaneste, o sa avem in continuare ceea ce meritam. Eu oricum m-am obisnuit cu atitudinea asta de vesnic "las-o asa" a romanului, care se vede si aici. Bine ca avem inca 8 sau nu stiu cate CAF-uri facute cu tabla de conserve insa, si ne mai si cearta reprezentantii firmei pe aici, tot pe noi, cei care ne exprimam nemultumirile. In rest, emigrare placuta.

• 133 313
  • Posted:
  •  

De acord de neacord, ieri am coborat la Unirii ca eram la usa urcat de la Pieptanari si am reusit sa ma mai urc in al patrulea next-train.  :twisted:
Urmeaza sfaturile cu "plecati mai devreme". Pai deja plecam mai devreme dar nu-i suficient trebuie sa plecam in functie de ziua de nastere. Zi para la ora para, zi impara la ora impara.  :lol:
Recunosc din nou, nu-i nimic garantat contractual, dar nici nu s-a privatizat feuda sa faca doi-trei ciumeti misto de sute de mii.
Nu se circula in siguranta. Nu stiu ce pazeste ISU.

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”