Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 425206 views

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

mindmasster wrote:
Si uite asa am mutat coada de la Baneasa acum 4 ani , am adus coada la PPL, o mutam din nou la anul la Arcul de Triumf. Acolo probabil o sa urmeze un nou pasaj subteran in cativa ani. Si tot asa . Astept solutia pentru Piata Victoriei.

Supratraversare!!  :roll:

..de fapt daca la Arc am avea pasaj, aglomeratia va fi mult mai mica, pentru ca exista multe intersectii intre Baneasa si Arc - mari chiar - ce ar putea prelua o buna parte din cozi. Mai mult, semaforul de pe Kiseleff de la Victoriei e foarte generos.

Insa pana cand vom avea la Arc pasaj, probabil vom avea si centura utilizabila in jurul Bucurestiului, facand ruta de acces mult mai putin impotranta.  In vremurile alea aglomeratia va fi probabil pe Petricani :D

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ADY881

Domnilor, ganditi prea local, haide-ti sa-i propunem lui Oprescu sa faca o suspendata N-S prin centru.
Asa nu vom mai avea nevoie de pasaje subterane pietonale, nici de gunoiste (caci se poate depozita gunoiul sub autostrada) :lol: .
Si desigur sa desfiintam transportul public, ce tot atatea autobuze, incurca domne masinile. Va inchipuiti cate locuri de parcare pe trotuar se pot face in loc de pavilioanele statiilor de RATB? Si in cazul liniilor de tramvai sau se pot organiza benzi in + pe sens, sau parcare in spic(pe gratis firesc).

ADY881 wrote:
Domnilor, ganditi prea local, haide-ti sa-i propunem lui Oprescu sa faca o suspendata N-S prin centru.
Asa nu vom mai avea nevoie de pasaje subterane pietonale, nici de gunoiste (caci se poate depozita gunoiul sub autostrada) :lol: .
Si desigur sa desfiintam transportul public, ce tot atatea autobuze, incurca domne masinile. Va inchipuiti cate locuri de parcare pe trotuar se pot face in loc de pavilioanele statiilor de RATB? Si in cazul liniilor de tramvai sau se pot organiza benzi in + pe sens, sau parcare in spic(pe gratis firesc).

Deci o diametrala N-S si una E-V, intersectate deasupra Catedralei Neamului?  :lol:  :popa:

...o sa arate ca la Nurnberg!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

Sper sa se sincronizeze cele 3 pasaje si asa o sa poti sa mergi pana la Arc fara sa intampini nici macar un stop ceea este foarte bine. O intrebare . Deasupra la PPL cum o sa fie configuratia? Ramane sens giratoriu sau nu?

mindmasster wrote:
O intrebare . Deasupra la PPL cum o sa fie configuratia? Ramane sens giratoriu sau nu?

DIn PUZ-ul de pe topicul asta: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=191&t=2027(vezi ultimul post), rezulta ca da.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Urmeaza 2 zile de foc, Incepand de vineri seara montarea pasajului pietonal de la pavilionul H. Cine trece pe acolo(mai ales noaptea) va avea ce sa pozeze. Se va opri circulatia pe rand in cele trei cai de rulare pentru montarea celor 3 chesoane. Totul condimentat cu deviere retea apa si gaze. Mi-ar placea sa poata sa faca cineva un time-lapse.

Mini vacanta de 1 Decembrie va fi perfecta pentru a nu se crea probleme in trafic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Deci pana la urma il face subteran... Interesant... eu sunt curios cum vor monta chesoanele alea asa de repede cu tot cu spart, sapat, bagat astupat, compactat, asfaltat + ce s-o mai gasi p`acolo...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Da' ce chiar credeti in termenul ala? Nu mai este nimeni asa naiv.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Perioada de executie este foarte bine aleasa. Bafta!
Mi se pare fezabil termenul si sper sa nu dea constructorul de vreun obuz, schelet sau oala sparta pe acolo ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex230ro

Tavi wrote:
Asa este. Toata nebunia a inceput in urma cu muti ani cu "cocoasa" de la Otopeni si au urmat cele de la Carrefour si Ikea, apoi subtraverasare la Baneasa iar acum la PPL. Traficul se dilueaza insa pe masura ce aceste contructii apar pentru ca vor fi destui care vor iesi din axa N-S. Si probabil ca or sa mai apara astfel de constructii (ingropate de data asta si nu sub forma de cocoase, pasarele etc) pana se ajunge la ring. Asta ar mai insemna un pasaj pe sub Arcul de Triumf... si cam atat. Vedem ce va urma.

umm nu chiar dimineata dupa ora 8 respectiv seara dupa ora 18 coada incepe pe sensul de intrare in oras de la "cocoasa" de la IKEA,acolo de altfel au loc lunar accidente mai mi mult sau mai putin grave,cei care fac stanga(pe desupra pasaj) in general blocheaza 2 din cele 3 benzi apoi se merge bara la bara de la intrarea in pasaj.Ar fi bune niste panouri inainte de "cocoasa" de la IKEA care sa zica atentie trafic blocat,majoritatea vin in blana si cand incep sa coboare spre pasaj franeaza in ultimul moment deoarece nu au vizibilitate buna.pentru cei care fac stanga pe deasupra pasajului ai trebui gasita  o solutie sa aiba 2 benzi mai devreme decat sunt acum.

Re: Noiembrie 2014 fuscobal

ubu.roi wrote:
Și o întrebare: la ce folosesc...cuburile de beton din ultima imagine?

Cuburile de beton sunt probe pentru laborator in vederea determinarii rezistentei la compresiune abetonului la un anumit numar de zile (verificare standard si obligatorie la orice turnare de beton pentru a vedea daca betonul are rezistenta minima impusa prin proiect)

Re: Noiembrie 2014 danutzu_2910

@fuscobal
Raspuns corect!
Nota 10, ai trecut examenul :P

Re: Noiembrie 2014 zapacitu

danutzu_2910 wrote:
@fuscobal
Raspuns corect!
Nota 10, ai trecut examenul :P

Eu zic mersi ca mi-a soptit, ca habr nu aveam ce-i cu galetusele alea!  :oops:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Foarte interesante si apreciate pozele, daca se mai poate si apar noutati atunci primim si altele cu placere.

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”