Topic: Refacerea infrastructurii pietonale între Unirii - Victoriei
686 posts, 260938 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei
andrei11
Unde sunt, sa nu merg de aiurea 1,5 km de la Unirii la Alba Iulia. Si pe ce parte ?
Unde sunt, sa nu merg de aiurea 1,5 km de la Unirii la Alba Iulia. Si pe ce parte ?
- George
-
Posted:
-
George
Se vede ca nu cunoasteti zona...intre Piata Unirii si Tribunal era o superba promenada, un trotuar lat cu 2 benzi de biciclete si alee pietonala, pe langa un superb spatiu verde cu pomi pusi tot de PS3.
Acum totul s-a betonat, acele borduri sunt oribile, benzile de bicicleta au fost distruse, s-a pierdut mult spatiu verde. 8 MILIOANE DE EURO pentru o lucrare oribila.
E aberant. Desigur, de gusturi nu se discuta...dar de spatii verzi si de utilitatea unei asemenea interventii, da!
Se vede ca nu cunoasteti zona...intre Piata Unirii si Tribunal era o superba promenada, un trotuar lat cu 2 benzi de biciclete si alee pietonala, pe langa un superb spatiu verde cu pomi pusi tot de PS3.
Acum totul s-a betonat, acele borduri sunt oribile, benzile de bicicleta au fost distruse, s-a pierdut mult spatiu verde. 8 MILIOANE DE EURO pentru o lucrare oribila.
E aberant. Desigur, de gusturi nu se discuta...dar de spatii verzi si de utilitatea unei asemenea interventii, da!
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Superba promenada ???
Cred ca cu toti stim ce cocina era zona Unirii cu tot bulevardul sau. Acel spatiu verde nu era pus in valoare cu nimic, benzile de bicicleta erau si sunt niste glume, iar de restul numai zic. Majoritatii lumii le place din cate vad noua transformare.
@Andrei11: pietrele funerare sunt la pinpointul de pe poza.
Superba promenada ???
@Andrei11: pietrele funerare sunt la pinpointul de pe poza.
Screen Shot 2014-11-07 at 19.39.24.jpg (288.67 KB; downloaded 4243 times)
- Radu Stanescu
-
Posted:
-
Radu Stanescu
Problema e că pe tot parcursul şantierului nu am văzut niciun panou cu proiectul. Din câte am auzit lucrarea nu ar fi tocmai legală.
Problema e că pe tot parcursul şantierului nu am văzut niciun panou cu proiectul. Din câte am auzit lucrarea nu ar fi tocmai legală.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Nu ma mira. Cu o atitudine de boss pe propria-i tarla: http://www.b365.ro/robert-negoita-sala-...18507.html
Nu ma mira. Cu o atitudine de boss pe propria-i tarla: http://www.b365.ro/robert-negoita-sala-...18507.html
-
- Shinkasen
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Continua marea parcarizare (nu ma deranjeaza, bine ca se face ceva, dati si cu pietre
). Oricum betoanele teoretic rutiere comuniste din zona se macinasera oribil.
Bonus: noua sala Ion Dacian.
Continua marea parcarizare (nu ma deranjeaza, bine ca se face ceva, dati si cu pietre
Bonus: noua sala Ion Dacian.
PICT0201.jpg (113.82 KB; downloaded 3980 times)
PICT0202.jpg (110.87 KB; downloaded 3939 times)
PICT0204.jpg (41.27 KB; downloaded 3937 times)
- Nightwolf
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ca sa-i enerveze pe locatari. Erau sa faca apoplexie cand au vazut-o.
Ca sa-i enerveze pe locatari. Erau sa faca apoplexie cand au vazut-o.
- Radu Stanescu
-
Posted:
-
Radu Stanescu
...si de ce seamana cu bricodepot?
Apropo de parcari, au inceput sa lucreze si pe partea cu biblioteca, unde dupa parerea mea chiar nu isi aveau rostul, plus ca sunt multi copaci care vor fi taiati, si culmea sunt stalpi de lumina noi care vor disparea.

...si de ce seamana cu bricodepot?
Apropo de parcari, au inceput sa lucreze si pe partea cu biblioteca, unde dupa parerea mea chiar nu isi aveau rostul, plus ca sunt multi copaci care vor fi taiati, si culmea sunt stalpi de lumina noi care vor disparea.

- 133 313
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Zidul berlinului nu a cazut, a plecat doar in concediu, la Bucuresti.
Zidul berlinului nu a cazut, a plecat doar in concediu, la Bucuresti.
Asta o fi zidul Unirii?
PICT0208A.jpg (154.16 KB; downloaded 3785 times)
Categoric, zidul Unirii langa Piata Unirii si magazinul Unirea.
PICT0209A.jpg (156.08 KB; downloaded 3793 times)
PICT0211A.jpg (164.59 KB; downloaded 3785 times)
Un lighean. Macar daca semana cu alea de pe mijlocul bulevardului...
Dar toata stima ca nu mai astept 123 in mocirla.
Dar toata stima ca nu mai astept 123 in mocirla.
PICT0213A.jpg (116.78 KB; downloaded 3788 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pe o parte se reface, pe alta... se distruge incet dar sigur. La Sf. Gheorghe au fost eradicati stalpisorii care impiedicau accesul din bulevardul Bratianu in bucla tramvaielor si vatmanii se tot uita sa nu agate turismele parcate din ce in ce mai "indraznet".
Pe o parte se reface, pe alta... se distruge incet dar sigur. La Sf. Gheorghe au fost eradicati stalpisorii care impiedicau accesul din bulevardul Bratianu in bucla tramvaielor si vatmanii se tot uita sa nu agate turismele parcate din ce in ce mai "indraznet".
-
- andrei11
-
Posted:
-
📖 Pagination options