Topic: Noiembrie 2014
8 posts, 5236 views-
- PinkyHog
-
Posted:
-
Noiembrie 2014
PinkyHog
11 noiembrie 2014
11 noiembrie 2014
2014-11-11 03.jpg (680.49 KB; downloaded 5033 times)
2014-11-11 04.jpg (620.05 KB; downloaded 5029 times)
2014-11-11 05.jpg (759.02 KB; downloaded 5034 times)
2014-11-11 06.jpg (695.64 KB; downloaded 5030 times)
2014-11-11 07.jpg (629 KB; downloaded 5041 times)
2014-11-11 08.jpg (575.14 KB; downloaded 5029 times)
2014-11-11 09.jpg (721.56 KB; downloaded 5030 times)
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Probabil ca e vorba de bucata asta de sosea de la calea ferata industriala de la CET Sud, zona pe care am pozat-o acum 5 zile. Deja de atunci trotuarul avea bordurile puse, era betonat aproape pana in capat si astepta doar asfaltul...

probabil ca e vorba de asfaltare pana aici:

de la vechiul drum spre pasaj deocamdata e sapatura...

si vedere spre pasaj/pod

danutzu_2910 wrote:
Asta seara s-a finalizat asfaltarea portiunii de la linia de cale ferata pana la S. Noul asfalt este "racordat" la actualul drum si asta ma face sa cred ca se va devia traficul pe noua portiune asfaltata.
Nu am fost atent la zona de cale ferata daca e ceva asfalt... dar parca nu.
Probabil ca e vorba de bucata asta de sosea de la calea ferata industriala de la CET Sud, zona pe care am pozat-o acum 5 zile. Deja de atunci trotuarul avea bordurile puse, era betonat aproape pana in capat si astepta doar asfaltul...

probabil ca e vorba de asfaltare pana aici:

de la vechiul drum spre pasaj deocamdata e sapatura...

si vedere spre pasaj/pod

- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Bdul Nicolae Grigorescu a ajuns si pe malul drept al Daqmbovitei. Am coborat de la Vitan-Barzesti (de la IML) pe strada I.Hateganu (o strada foarte proasta, betonata, dar betonul este tandari...) pana la viitoarea intersectie.
Pe Google Maps este aici:

Mai exact este o intersectie in Y in care drumul principal I.Hateganu merge inainte si usor in dreapta, un altul se duce inainte pe stanga iarntre ele va ajunge noua sosea care vine de la pasaj. Mai este un drum mic la 90 grade in stanga, duce la curtea unei firme.

Este trasa si canalizarea....

Vor trebui mutati cativa stalpi

zapacitu wrote:Nightwolf wrote:
Pfuu.... fac strapungerea pana in splai, fac podul ... si pe urma???) Ramanem in boscheti?
))
Dincolo de Splaiuri, la capatul podului nou, este strada Iuliu Hateganu, care intersectreaza Vitan Barzesti putin inainte de intersectia cu Oltenitei. Momentan are o banda pe sens (2 benzi total) si merge cam prin camp. Presupun ca va urma o extindere. Momentan, macar sa faca podul cu intersectia de sub el.
Bdul Nicolae Grigorescu a ajuns si pe malul drept al Daqmbovitei. Am coborat de la Vitan-Barzesti (de la IML) pe strada I.Hateganu (o strada foarte proasta, betonata, dar betonul este tandari...) pana la viitoarea intersectie.
Pe Google Maps este aici:

Mai exact este o intersectie in Y in care drumul principal I.Hateganu merge inainte si usor in dreapta, un altul se duce inainte pe stanga iarntre ele va ajunge noua sosea care vine de la pasaj. Mai este un drum mic la 90 grade in stanga, duce la curtea unei firme.

Este trasa si canalizarea....

Vor trebui mutati cativa stalpi

- TibiV
-
Posted:
-
Re: Noiembrie 2014
TibiV
Ultima poza la lui PinkyHog este drumul pozat de mine dar dinspre chei, din spatele pilonilor de pe malul drept al pasajului, adica ce vedeti in urmatoarele poze (facute pe 22 oct., acum insa pilonii sunt decofrati)

Si aici din spate, vedere spre chei:

La 10 metri in spatele lor sunt niste tevi de termoficare, care chiar acolo fac obinuitul "U". Tevile astea vor fi probabil taiate, caci ele alimentau serele Popesti-Leordeni (LeoSer), insa acum au ramasa doar decor. Directorul LeoSer mi-a spus ca ei nu mai folosesc termoficarea de 15 ani, pentru ca este prea scump, asa ca serele isi sisteaza activitatea in perioada noiembrie-februarie.

Ultima poza la lui PinkyHog este drumul pozat de mine dar dinspre chei, din spatele pilonilor de pe malul drept al pasajului, adica ce vedeti in urmatoarele poze (facute pe 22 oct., acum insa pilonii sunt decofrati)

Si aici din spate, vedere spre chei:

La 10 metri in spatele lor sunt niste tevi de termoficare, care chiar acolo fac obinuitul "U". Tevile astea vor fi probabil taiate, caci ele alimentau serele Popesti-Leordeni (LeoSer), insa acum au ramasa doar decor. Directorul LeoSer mi-a spus ca ei nu mai folosesc termoficarea de 15 ani, pentru ca este prea scump, asa ca serele isi sisteaza activitatea in perioada noiembrie-februarie.

- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Am trecut azi (25 noiembrie) dinspre Splai spre Camil Ressu si am tras cateva poze; am cateva si cu pilonii, insa nu prea pare a fi nimic nou fata de ce ati vazut deja mai sus.
Am trecut azi (25 noiembrie) dinspre Splai spre Camil Ressu si am tras cateva poze; am cateva si cu pilonii, insa nu prea pare a fi nimic nou fata de ce ati vazut deja mai sus.
Vedere spre portiunea recent asfaltata si marcata. In fundal sunt blocurile dinspre Camil Ressu.
IMG_0822.JPG (167.23 KB; downloaded 4176 times)
Langa sinele spre CET Sud, cineva lucreaza cu drag si spor. Poza facuta de pe partea dinspre Splai a sinelor.
IMG_0825.JPG (194.84 KB; downloaded 4182 times)
Asa arata in acest moment sinele, in partea cu termocentrala.
IMG_0826.JPG (219.99 KB; downloaded 4174 times)
Putin mai la nord de sina e o zona in care lucrarile nu prea au avansat. Probabil ceva legat de canalul betonat din dreapta pozei (care e facuta venind dinspre splai). Cumva ceva legat de retele de canalizare/apa/termoficare? Personal nu stiu exact.
IMG_0827.JPG (143.68 KB; downloaded 4174 times)
La jumatatea distantei dintre str. Malva si str. Marului se trece pe portiunea nou construita. Poza e facuta dinspre Splai cu vedere spre Camil Ressu.
IMG_0829.JPG (177.52 KB; downloaded 4178 times)
Grigorescu cu Prevederii, vedere dinspre Camil Ressu spre Splai, cu un indicator in prim plan; sorry de incadrare!
IMG_0830.JPG (163.9 KB; downloaded 4174 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Salut.
Am eu mai multe poze facute duminica, dar nu le-am postat pana acum, pentru ca nu reusesc sa fac resize.
Asa ca le pun oricum.
Pe malul drept, bulevardul ce va ajunge pe str.I.Hateganu
Au inaltat terasamentul fata de vizita precedenta, se vede dupa tuburile de canalizare din care au mai ramas la suprafata doar vreo 20 cm.

Ia uite ce a aparut aici.... Unde va fi rampa pasajului pe maulul drept....

Spre Vacaresti...

Tersamentul este foarte tare, bine compactat, si foarte plan. Desi pana la terasament m-am scufundat in noroi pe partea inierbata, terasamentul era foarte tare si nu a trebuit sa fac slalom printre balti.
Doar in capatul dinspre pasaj, unde au inceput sa toarne betoanele pentru rampa, acolo era in continuare noroi pentru ca acolo nu pus inca terasamentul si mai sunt ceva balti. Probabil ca abia dupa ce termina tot ce inseamna turnare de betoane vor veni cu terasamentul si se vor inalta la acelasi nivel cu restul drumului.
Salut.
Am eu mai multe poze facute duminica, dar nu le-am postat pana acum, pentru ca nu reusesc sa fac resize.
Asa ca le pun oricum.
Pe malul drept, bulevardul ce va ajunge pe str.I.Hateganu
Au inaltat terasamentul fata de vizita precedenta, se vede dupa tuburile de canalizare din care au mai ramas la suprafata doar vreo 20 cm.

Ia uite ce a aparut aici.... Unde va fi rampa pasajului pe maulul drept....

Spre Vacaresti...

Tersamentul este foarte tare, bine compactat, si foarte plan. Desi pana la terasament m-am scufundat in noroi pe partea inierbata, terasamentul era foarte tare si nu a trebuit sa fac slalom printre balti.
Doar in capatul dinspre pasaj, unde au inceput sa toarne betoanele pentru rampa, acolo era in continuare noroi pentru ca acolo nu pus inca terasamentul si mai sunt ceva balti. Probabil ca abia dupa ce termina tot ce inseamna turnare de betoane vor veni cu terasamentul si se vor inalta la acelasi nivel cu restul drumului.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Acum si avansul la pilonii pasajului, pe malul stang. S-a cam terminat chiar pe mal, cu acele structuri care vor fi pentru pod, si au fost aduse cofrajele curbe pentru pilonii pasajului care se vor ridica deasupra.

Si malul drept.

In spatele tevilor de termoficare va fi soseaua.

Acum si avansul la pilonii pasajului, pe malul stang. S-a cam terminat chiar pe mal, cu acele structuri care vor fi pentru pod, si au fost aduse cofrajele curbe pentru pilonii pasajului care se vor ridica deasupra.

Si malul drept.

In spatele tevilor de termoficare va fi soseaua.

- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Si cateva poze de duminica, cu 2 zile inainte de marcarea pe care a surprins-o zapacitu
Este clar ca vor muta circulatia pe partea asfaltata ca sa se apuce de cealalta jumatate, adica vechea sosea.
De la calea ferata spre Piata Titan

Spre chei

si iar spre Titan

Si spre chei. Aici terasamentul a ramas neatins, cu 1 metru mai jos decat nivelul soselei...

Terasamentul este inca cu 1 metru sub nivelul soselei actuale, care este clar ca va fi pastrat.

Si cateva poze de duminica, cu 2 zile inainte de marcarea pe care a surprins-o zapacitu
Este clar ca vor muta circulatia pe partea asfaltata ca sa se apuce de cealalta jumatate, adica vechea sosea.
De la calea ferata spre Piata Titan

Spre chei

si iar spre Titan

Si spre chei. Aici terasamentul a ramas neatins, cu 1 metru mai jos decat nivelul soselei...

Terasamentul este inca cu 1 metru sub nivelul soselei actuale, care este clar ca va fi pastrat.