Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624029 views

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

ce se intamla  cu stalpi de beton de  pe primul tronson care au ramas exact pe coltul intersctiei ?  Normal ar fi ca pana la sfarsitul saptamani sa intre totul in normal in intersectie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Se termina pana la anul lucrarea pana la Baraj ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Poate pana la sfarsitul anului se termina pana la Baraj.

Termenul de finalizare al lucrarii pana la b-dul 1 Decembrie este 2017 !!!!!

ASA CA NICIO GRABA 111

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Au turnat si penultimul strat de asfalt la liniile din intersectie!

Breaking news! Dupa lupte seculare, azi dimineata s-a eliberat intersectia in zona unde se lucra, circulatia revenind la normal! Chiar daca am facut poza din autobuz, nu o voi posta pentru ca nu se vede nimic prin geamurile acoperite de un strat gros de praf.... :?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

cris_m wrote:
Breaking news! Dupa lupte seculare, azi dimineata s-a eliberat intersectia in zona unde se lucra, circulatia revenind la normal! Chiar daca am facut poza din autobuz, nu o voi posta pentru ca nu se vede nimic prin geamurile acoperite de un strat gros de praf.... :?

Incerc eu sa fac una diseara!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Chiar ma intrebam dimineata, la volan fiind si facand slalom in zona, cat mai au de gand sa o lungeasca!!

S-au msicat foarte repede... cred ca au lucart noaptea. Ieri la pranz nu era turnat ultimul strat si nu era urma de muncitori in zona. Azi dimineata era turnat ultimul strat si se vedeau resturile care acoperisera sinele, zona fiind inca inconjurata de garduri. 7 ore mai tarziu, gardurile si resturile disparusera din peisaj...  :o

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

S-au miscat normal ! Doar ca nu sunt multe santiere in Bucuresti unde totul decurge normal, din pacate

Si dovada fotografica:
14160497185400.jpg (290.9 KB; downloaded 2489 times)
14160497494332.jpg (243.91 KB; downloaded 2488 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mi se pare mie sau asfaltul la liniile de tramvai este mai sus decat cel de pe bulevard ?
Adica linia de tramvai este ca o mica "cocoasa" ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

De obicei iese asa la "prima mana", apoi se niveleaza/retuseaza.

Intr-adevar straturile de asfalt nu sunt la acelasi nivel... se va rezolva pana la urma, caci dupa trecerea de pietoni de la metrou exista o diferenta intre vechiul strat de asfalt (cel turnat in 1900 toamna) si cel turnat in 2012 cand s-a terminat primul tronson. La fel si in partea cealalta a intersectiei, unde asfaltul este mai inalt cu 5 cm... practic in intersectie este "o vale"...  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Nu stiu daca se va remedia. A remarcat cineva diferenta majora de nivel de la Iancului? 311 zici ca urca Everestul cand face stanga spre Pache.

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”