Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694715 views
📖 Pagination options
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Nightwolf
Joaca joaca dar nefiind atacat amplasamentul ma face sa cred ca vbim de alt contract
)))
Joaca joaca dar nefiind atacat amplasamentul ma face sa cred ca vbim de alt contract
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Asta seara s-a finalizat asfaltarea portiunii de la linia de cale ferata pana la S. Noul asfalt este "racordat" la actualul drum si asta ma face sa cred ca se va devia traficul pe noua portiune asfaltata.
Nu am fost atent la zona de cale ferata daca e ceva asfalt... dar parca nu.
Asta seara s-a finalizat asfaltarea portiunii de la linia de cale ferata pana la S. Noul asfalt este "racordat" la actualul drum si asta ma face sa cred ca se va devia traficul pe noua portiune asfaltata.
Nu am fost atent la zona de cale ferata daca e ceva asfalt... dar parca nu.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Buna seara.
Va pun aici link-ul de la poze facute de mine in urma cu doua saptamani pe malul drept, pe strada Iuliu Hateganu, care coboara din Vitan-Barzesti de la IML si Romstal.
Se pare ca pe noua bucata de drum e facuta si canalizarea, judecand dupa tuburile de beton pentru gurile de canalizare care sunt deja instalate.
Am pus link-ul pentru ca abia m-am inregistrat si nu am reusit inca sa ma prind cum se incarca pozele....
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=37.msg57956#msg57956
Nightwolf wrote:
Pfuu.... fac strapungerea pana in splai, fac podul ... si pe urma???) Ramanem in boscheti?
))
Buna seara.
Va pun aici link-ul de la poze facute de mine in urma cu doua saptamani pe malul drept, pe strada Iuliu Hateganu, care coboara din Vitan-Barzesti de la IML si Romstal.
Se pare ca pe noua bucata de drum e facuta si canalizarea, judecand dupa tuburile de beton pentru gurile de canalizare care sunt deja instalate.
Am pus link-ul pentru ca abia m-am inregistrat si nu am reusit inca sa ma prind cum se incarca pozele....
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=37.msg57956#msg57956
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Foarte interesant. Deci nu s-au impotmolit in exproprieri? (adica nu trebuie facute sau au fost facute deja) Sincer, cred ca este o noutate absoluta...
PS: am mutat ultimele doua mesaje ale lui TibiV in topicul Noiembrie 2014 pentru ca aveau fotografii interesante si era pacat sa ramana in topicul acesta, acoperite de alte discutii.
TibiV wrote:
Bdul Nicolae Grigorescu a ajuns si pe malul drept al Daqmbovitei. Am coborat de la Vitan-Barzesti (de la IML) pe strada I.Hateganu (o strada foarte proasta, betonata, dar betonul este tandari...) pana la viitoarea intersectie.
Foarte interesant. Deci nu s-au impotmolit in exproprieri? (adica nu trebuie facute sau au fost facute deja) Sincer, cred ca este o noutate absoluta...
PS: am mutat ultimele doua mesaje ale lui TibiV in topicul Noiembrie 2014 pentru ca aveau fotografii interesante si era pacat sa ramana in topicul acesta, acoperite de alte discutii.
- Nightwolf
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu... forumul le redimesioneaza automat la afisare, dar ele tot mari raman (adica tot greu se incarca pe conexiuni lente / mobile).
Nu... forumul le redimesioneaza automat la afisare, dar ele tot mari raman (adica tot greu se incarca pe conexiuni lente / mobile).
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Thks God for that !
Gasisem o solutie sa deschid pozele in Paint, apoi sa le reduc la 40%, si sa salvez cu alt nume.... Mi-a trebuit o ora sa fac pozele si ar trebuit sa iau zi libera sa fac nebunia asta cu toate...
Dar ma bucur, pentru de desi incet, lucrurile se misca.
In ritmul asta in cel mult 5 ani e gata ....
Thks God for that !
Gasisem o solutie sa deschid pozele in Paint, apoi sa le reduc la 40%, si sa salvez cu alt nume.... Mi-a trebuit o ora sa fac pozele si ar trebuit sa iau zi libera sa fac nebunia asta cu toate...
Dar ma bucur, pentru de desi incet, lucrurile se misca.
In ritmul asta in cel mult 5 ani e gata ....
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
TibiV, multumim pentru poze, dar varianta aleasa de tine nu e chiar ok.
Mi-a luat foarte mult, si mai ales mi-a consumat o groaza de date pe conexiunea mobila sa vad aceste imagini.
Rugamintea ar fi sa le pui pe flickr, unde se redimensioneaza automat.
Sigur nu le lasam asa pe forum.
TibiV, multumim pentru poze, dar varianta aleasa de tine nu e chiar ok.
Mi-a luat foarte mult, si mai ales mi-a consumat o groaza de date pe conexiunea mobila sa vad aceste imagini.
Rugamintea ar fi sa le pui pe flickr, unde se redimensioneaza automat.
Sigur nu le lasam asa pe forum.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
O sugestie: programul IrfanView care are optiune de "batch processing" - redimensioneaza toate pozele intr-un minut. Are toate setarile posibile, o sa dureze ceva sa te obisnuiesti cu el, dar e relativ intuitiv. Incearca-l, ca e gratis
O sugestie: programul IrfanView care are optiune de "batch processing" - redimensioneaza toate pozele intr-un minut. Are toate setarile posibile, o sa dureze ceva sa te obisnuiesti cu el, dar e relativ intuitiv. Incearca-l, ca e gratis
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
La trecerea la nivel cu calea ferata a CET-ului au fost montate placile de betron, atat intre sine cat si in exterior. Singurul impediment ca sa se dea drumul la trafic pe portiunea asta, este ca sa se faca racordul intre asfalt si placile montate. (cu beton sau asfalt).
Dar de ce sa ne grabim?
Sunt stocuri suficiente de pivoti, bucse si amortizoare pentru masinile noastre. (cine circula pe acolo stie la ce ma refer)
La trecerea la nivel cu calea ferata a CET-ului au fost montate placile de betron, atat intre sine cat si in exterior. Singurul impediment ca sa se dea drumul la trafic pe portiunea asta, este ca sa se faca racordul intre asfalt si placile montate. (cu beton sau asfalt).
Dar de ce sa ne grabim?
Sunt stocuri suficiente de pivoti, bucse si amortizoare pentru masinile noastre. (cine circula pe acolo stie la ce ma refer)
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
La trecerea la nivel cu calea ferata a CET-ului a fost facut racordul intre asfalt si placile montate.
Deci cat de curand se va putea circula pe noul carosabil.
La trecerea la nivel cu calea ferata a CET-ului a fost facut racordul intre asfalt si placile montate.
Deci cat de curand se va putea circula pe noul carosabil.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Dimineata si la splai parea sa fie activitate, pe partea cu cet-ul, asa prin toata ceata si viteza. Mai spre centura lucreaza si Apa Nova, probabil pe la caseta.
Dimineata si la splai parea sa fie activitate, pe partea cu cet-ul, asa prin toata ceata si viteza. Mai spre centura lucreaza si Apa Nova, probabil pe la caseta.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Nu stiu ce asteapta sa cofreze armatura aia de pe mal....
Cofrajul exista si e disponibil.
Nu stiu ce asteapta sa cofreze armatura aia de pe mal....
Cofrajul exista si e disponibil.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination