MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 594713 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 127

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei URANUS

Activitate slabuta aici. Nu au inceput defrisarile iar sub-statia electrica e in aceasi stare pe care o stiti.
Se pregatea un panou de armatura care cred ca e pentru bareta nu pentru PM (era imbracat in lemn).

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei George

Azi dimineata vazui ceva miscare pe la Parc, se tot agita muncitori pe acolo, se sudau niste armaturi pentru PM...actiune?!  :o

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei aztec

da, incet incet se mai sapa cate un PM sau introduce o armatura, pe partea cu substatia se compacteaza pietrisul si praful ala de ciment...dar nu e graba, ca mai e pana la craciun....

actiune in reluare, deci!  :lol:

Hm, azi am vazut ca au turnat o coaja de beton peste substatie(pe o parte de santier).. deci teoretic este posibil sa se apropie de turnarea asfaltului in zona si sa inchida santierul....substatiei

Inseamna ca e chiar actiune, nu doar in reluare... :)

Daca iei doar ce s-a intamplat in ultimele 3-4 zile da,...
Daca iei in considerare ca  a trecut peste un an de cand trebuiau sa faca asta... :twisted:

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei GGD

In sfarsit se cimenteaza substatia pentru asfaltare. Sper sa circulam cat de curand pe o deviere dreapta :)

In conditiile in care utilajul Kelly sapa, e limpede ca in curand are nevoie de un nou front de lucru si atunci e vitala devierea rapida peste substatie... :)

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei GGD

Din pacate lucrariile la PM se misca greu. Sa zicem ca sunt de vina copacii care ar trebui taiati. Modificari spectaculoase aici poate la anul ca tot vine craciunul curand.

Azi au terminat deturnat betonul peste substatie, mai au de asfaltat,marcat si gata...

Pana la urma se va face amorsa pt legatura cu inelara? Si daca da, unde va fi plasata?

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei andrei11

Unde e si acum ( in proiect ).

Am vazut schema dar in zona aia nu s-a realizat inca ghidajul, nici pomii nu au cazut. Tot aveam impresia ca amorsa va fi mai inspre intersectie iar acolo am vazut ca transeele nu indica o amorsa, dar acum m-am lamurit cu schema.

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”