MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1724438 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 226 227 228 229 230 231 232  ... 613

📖 Pagination options

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Lixandru Dragos-Liviu

Referitor la ştirea: EXCLUSIV: Cum arată ACUM staţiile de metrou de pe M5 şi când ajung cârtiţele la Eroilor GALERIE FOTO
http://www.b365.ro/exclusiv-cum-arata-a...18619.html

Sunt foarte bune aceste poze, mai ales că nu am mai fost la curent cu ce se întâmplă în interiorul staţiilor, din luna mai a.c. Din ce am constatat, la Romancierilor s-au realizat pereţii casetaţi, în mare parte, la nivelul peronului, cred că sunt undeva la 50–55 %. Acelaşi lucru l-am constatat şi la V. Argeşului unde, chiar dacă este TBM-ul în staţie, pereţii casetaţi sunt deja realizaţi în mare parte, în dreptul firului săpat de „Varvara“.
Aşteptăm cu deosebit interes reportajele de excepţie ale domnului Utilizator anonim, însă când va putea dumnealui, e binevenit.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) survola

Cum ajung baietii si fetele prin santier, sa faca poze?
Sunt ziaristi sau se poate face o cerere la Metrorex pentru fotografii si pentru forumul nostru?
Stie cineva?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) George

Asadar, Favorit va fi statie cu peroane laterale?  :shock:

Inseamna ca in spatiul destul de insemnat de la terminarea tunelurilor si pana la inceperea peroanelor, liniile se apropie, apoi se departeaza din nou...

Ar fi interesant, se intrerupe putin monotonia peronului central...dar nu as fi sigur ca B365 a inteles bine!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Nu, nu va fi. Ca nu are cum si de ce. Golurile pentru coborarile la peron sunt pe centru iar "aliniamentul" tunelelor trece fix lipit de peretii casetati.
Pe bheeee365 i-a derutat abatuta pentru tren-rezerva.

Cred că această staţie va semăna cu Crângaşi, la felul cum sunt amplasate liniile, numai că acolo, în interiorul bretelei nu este şi linia pentru utilaje, aceasta fiind în continuarea abătutei (cap către Petrache Poenaru). Nu ştiu dacă va fi şi al doilea peron la Favorit, aşa cum e la Crângaşi, sau între linia ce duce spre Drumul Taberei şi cea de rezervă (abătuta) va fi un perete despărţitor ori va rămâne loc vizibil, între acestea două existând rândul de barete.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) URANUS

Parerea mea e ca va fi un singur peron, cel central.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

Evident ca va fi cu peron central, s-a aflat unul in treaba cu peronul lateral, sau mai degraba cine stie ce discutie a prins el de la mijloc si a dedus o prostie. Parerea mea oricum e ca era o blonda cu blocnotessul care n-a vazut metrou in viata ei.
Nu prea vad ce i-a derutat pe cei de la B 365, ca la cat de destepti sunt nu prea stiu ei sa se uite intr-o statie in constructie.
Din sectiunea transversala  mie imi da ca linia 3 e despartita de un perete de statia propriuzisa.
11-20-2014 6-45-30 PM.png (186.78 KB; downloaded 3122 times)

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Asa e, doar ca acum sectiunea trebuie privita in oglinda, ca ne-a fost interzis sa intram si sa defrisam ceva in parcul devastat pe fonduri europene :)

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) survola

Vorbiti despre Favorit sau despre Parc?

Mulţumim mult colegului Andrei 11 că ne-a elucidat cu schema  :) . Din ce văd, la linia de rezervă va fi un mic peron necesar personalului tehnic, pe partea peretelui mulat, iar în lungul baretelor, sunt convins că va fi realizat şi un perete despărţitor.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

Subway, e vorba de Favorit, nu de Parc.  :roll:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) aztec

Intreb si eu...
Era sitele magistrala5.ro, cont pe facebook cu magistrala 5....
Cam de la paste... nimic nou si vine craciunul. Asteptam inchiderea santierelor si o sa vadem cu okiu..?
Sau care e problema?    (ma rog, nu zic de forum ca aici e cu munca voluntara..)...dar si aici e cam "pustiu" pe partea "semioficiala". Nu ma plang,doar constat.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Până la urmă cum și când va fi abordată problema accesurilor ?

Go to page:  1  ... 226 227 228 229 230 231 232  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463922 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”