Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096288 views

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 328

📖 Pagination options
  • MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Cum adica "prin fostul capat al troleibuzelor"? Le desfiinteaza sau le duce in jos pe Vacaresti?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

georgica2704 wrote:
-bonus taxiurile de la Sun Plaza au locul lor special

Cu locul lor special si tot parcheaza in ....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Pai sa-i ia niste echipaje (sper ca nu e datoria localilor) la intrebari de toate actele, verificari la sange pa aia care stationeaza aiurea, plus o mica amenda pentru stationare aiurea, plus amenda pentru orice chestie descoperita, si toate astea sa mai dureze vreo 2 ore  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

La ora 18, astazi, coada de la Palatul Copiilor pana la Piata Sudului  :lol:  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

E o poza in care apare un anunt, traversarea se face prin pasajul subteran. Care pasaj subteran ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Cred ca se refera la pasajul de la metrou spre Sun Plaza.

iliutu wrote:
Pai sa-i ia niste echipaje (sper ca nu e datoria localilor) la intrebari de toate actele, verificari la sange pa aia care stationeaza aiurea, plus o mica amenda pentru stationare aiurea, plus amenda pentru orice chestie descoperita, si toate astea sa mai dureze vreo 2 ore  8-)

Nu e, problema e din lipsa de personal aici... tu stii cati oameni sunt pe S4 pe 3 schimburi? 10 :) Se mai dau dar... e slab tinand cont ca ii tine blocati in alte zone de "importanta" a sectorului ...

E si treaba localilor ca la opriri/stationari poa` sa le dea si ei ca au competenta...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului florindara

Se circula de cateva zile in noua configuratie, dar din punctul meu de vedere se circula execrabil, mult mai prost decat inainte (cel putin pe Oltenitei si Vacaresti este groaznic, coloane interminabile). Acest lucru cred ca se datoreaza semaforizarii noi (am vazut masini UTI care pareau a se ocupa) cu  existenta prea multor timpi (secvente) de tranzit al intersectiei, crescand timpul de asteptare si favorizand acumularea de masini la intrarile in intersectie care au rosu. Cred ca s-a ignorat total faptul ca fluxurile principale sunt pe directia inainte (cu mai putine vehicule facand stanga). Astfel acum o secventa este dedicata celor care vin dinspre Vacaresti si care merg spre Nitu Vasile si Sos. Berceni/Oltenitei, in conditiile in care cei care au facut stanga spre Sos. Berceni/Oltenitei ar avea suficient spatiu de asteptare, pentru a iesi simultan cei care vin dinspre Nitu Vasile prin fostul capat al troleelor. Acestia detin acum o alta secventa de tranzit a intersectiei, pe directia Vacaresti, dar si spre stanga pe Oltenitei catre Brancoveanu ( obligandu-i pe cei de pe Vacaresti sa astepte la rosu 2 secvente: aceasta si verdele dinspre Oltenitei-Popesti Leordeni). Practic iesirile dinspre Vacaresti si fostul capat al troleelor ar putea avea verde simultan ( 1 singura secventa de tranzit in loc de 2 , mai putinii care fac stanga avand suficient spatiu pentru a astepta). In plus ar mai fi o secventa cu intrarile dinspre Oltenitei, deci am avea 2 secvente in total, in loc de 3 cred acum. Practic ar fi intr-un minut sa spunem pentru orice directie de intrare in intersectie 30 secunde de asteptare si 30 secunde de intrat in loc de, sa zicem 20 secunde de intrare acum cu 40 secunde de asteptare). Iata in imagine cum cred eu ca ar decurge mai bine lucrurile decat acum in intersectia de la Piata Sudului, cu mentiunea ca semafoarele 3 si 4 ar trebui sa se schimbe in rosu un pic mai tarziu decat 1 si 2 pentru a permite realizarea virajului la stanga si degajarea intersectiei. Cealalta secventa ar fi cu semafoarele 5 si 6 pe verde, restul pe rosu. Ce e cu negru - balize de plastic, intersectia fiind transormata intr-un fel de giratie ovala. Mentionez ca spatiul pentru a face stanga pentru cei care vin de pe Oltenitei dinspre Brancoveanu spre Vacaresti pare a fi suficient  pe bretea. Sper ca m-am facut inteles. Astept si parerile dumneavoastra.

Parerea e simpla, e o zona de conflict aflata in reabilitare/constructie. Asa o sa fie un an de zile... Cheers! ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Corect. Trebuie căutate rute ocolitoare sau coborât sub pământ, la merrou.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Imagini de azi dimineata, facute din masina pe banda din stanga (asa cum este reconfigurata zona acum) in timp se asteptam la semafor ca sa traversez Oltenitei si sa cobor spre pasajul M.Bravu.
Adica eram chiar in locul unde opreau inainte troleele, si in poza se vede MegaImage-ul de pe coltul Oltenitei-Nitu Vasile.

Se sparsese asfaltul pentru doua santuri spre giratoriul din centrul intersectiei, si 3 tipi tot verificau acest sant din loc in loc si se uitau pe niste planuri (se vede ca unul dintre ei are niste foi albe in mana).  

TE ROG EU!!! Fa un resize inainte sa le urci :) MULTUMESC!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

OK, fac resize...

Daca imi spune cineva cum... :(

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463827 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”