Topic: Refacerea infrastructurii pietonale între Unirii - Victoriei
686 posts, 262302 views
📖 Pagination options
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei
Nightwolf
Bicicletele pe partea carosabila. Nu pe trotuar!!!!!
Bicicletele pe partea carosabila. Nu pe trotuar!!!!!
- Radu Stanescu
-
Posted:
-
Radu Stanescu
Cateva poze de azi:
Aici nu au mai schimbat bordura veche, nu se stie de ce.

Cateva poze cu zona finalizata:

O pergola neutilizata momentan

Si un detaliu - gura de aerisire, proiect de exceptie

Alte poze cu zona gata:

Aici e o mica piateta, careia nu ii vad rostul. De ce nu se putea amenaja un spatiu verde, sau unul pentru copii?

Mai departe se lucreaza in aceeasi maniera:

Chiar langa magazinul Unirii ni se pregateste ceva.

Limita dintre administratii:

Si o sa avem o fantana!

Si noi elemente de mobilier:

Album complet
Cateva poze de azi:
Aici nu au mai schimbat bordura veche, nu se stie de ce.

Cateva poze cu zona finalizata:

O pergola neutilizata momentan

Si un detaliu - gura de aerisire, proiect de exceptie

Alte poze cu zona gata:

Aici e o mica piateta, careia nu ii vad rostul. De ce nu se putea amenaja un spatiu verde, sau unul pentru copii?

Mai departe se lucreaza in aceeasi maniera:

Chiar langa magazinul Unirii ni se pregateste ceva.

Limita dintre administratii:

Si o sa avem o fantana!

Si noi elemente de mobilier:

Album complet
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Mie imi place cum arata. Daca nu ar fi acele pergole si facatura aia de pietris pus la radacina copacului ar fi de nota 100 din punctul meu de vedere
Mie imi place cum arata. Daca nu ar fi acele pergole si facatura aia de pietris pus la radacina copacului ar fi de nota 100 din punctul meu de vedere
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Din puctul meu de vedere nu se compara cu nicio alta reabilitare de trotuare din Bucuresti. Chiar si Calea Victoriei, care arata bine, e departe. Ar fi mers si pe Calea Victoriei mai mult spatiu verde, elemente de mobilier, piatete.
Din puctul meu de vedere nu se compara cu nicio alta reabilitare de trotuare din Bucuresti. Chiar si Calea Victoriei, care arata bine, e departe. Ar fi mers si pe Calea Victoriei mai mult spatiu verde, elemente de mobilier, piatete.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Stai că apar acum pomii, sper să fie aceeaşi specie care s-a plantat pe mijlocul Bd. Lascar Catargiu.
Stai că apar acum pomii, sper să fie aceeaşi specie care s-a plantat pe mijlocul Bd. Lascar Catargiu.
-
- andrei11
-
Posted:
-
- florin
-
Posted:
-
-
- ovidiu
-
Posted:
-
ovidiu
Intre ce face Negoita si ce a facut/face Oprescu pe Magheru, e alta galaxie. Astia lucreaza repede si cu gust, aia se chinuie la Magheru de 100 de ani si lucrarea e de mantuiala.
Intre ce face Negoita si ce a facut/face Oprescu pe Magheru, e alta galaxie. Astia lucreaza repede si cu gust, aia se chinuie la Magheru de 100 de ani si lucrarea e de mantuiala.
- clt
-
Posted:
-
clt
Mie imi place ceea ce a realizat Negoita la Unirii, chiar si petele de culoare le ador. Fata de celalalt Negoita acesta chiar s-a ocupat momentan.. sa vedem dupa ce trec alegerile daca va mai realiza ceva.
Mie imi place ceea ce a realizat Negoita la Unirii, chiar si petele de culoare le ador. Fata de celalalt Negoita acesta chiar s-a ocupat momentan.. sa vedem dupa ce trec alegerile daca va mai realiza ceva.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Totusi sa revenim cu picioarele pe pamant. Sa nu uitam ca vrea sa betoneze cat mai mult parcul IOR cu acea mizerie de sala de spectacole, sa nu uitam de celebrele garduri tip lagar de concentrare si alte mizerii. Dar oricum, pentru zona Unirii 90% arata frumos
Totusi sa revenim cu picioarele pe pamant. Sa nu uitam ca vrea sa betoneze cat mai mult parcul IOR cu acea mizerie de sala de spectacole, sa nu uitam de celebrele garduri tip lagar de concentrare si alte mizerii. Dar oricum, pentru zona Unirii 90% arata frumos
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
E interesant in ce consta cei 10 % ramasi...
E interesant in ce consta cei 10 % ramasi...
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
In acele pietre funerare negre, colegul nu le-a tras in poza (sunt vis a vis) si acele mizerii de la radacina copaciilor.
Si inca o chestie. Puteau sa se gandeasca si la o pista de biciclete avand in vedere ca este o artera foarte mare
In acele pietre funerare negre, colegul nu le-a tras in poza (sunt vis a vis) si acele mizerii de la radacina copaciilor.
Si inca o chestie. Puteau sa se gandeasca si la o pista de biciclete avand in vedere ca este o artera foarte mare
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ok, nu te-am intrebat sa ma aflu in treaba, sa ma uit si eu dupa neajunsuri, trec de multe ori pe acolo. Nu exista piste de biciclete pe bulevard ? Esti sigur ? Din Piata Unirii sunt aproape convins ca sensul spre Alba Iulia ( pe marginea gârlei ) este pista de biciclete, chiar "dublu sens"
.
Ok, nu te-am intrebat sa ma aflu in treaba, sa ma uit si eu dupa neajunsuri, trec de multe ori pe acolo. Nu exista piste de biciclete pe bulevard ? Esti sigur ? Din Piata Unirii sunt aproape convins ca sensul spre Alba Iulia ( pe marginea gârlei ) este pista de biciclete, chiar "dublu sens"
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Sa tragi un ochi sa vezi pietrele funerare
sunt penibile. Cat despre zona garlei, exista pista dar e mizerie d-aia tip linoleu. Partea amuzanta este ca zona de trotuar va disparea in favoarea parcarii, iar trotuarul unic si principal se va muta pe langa garla. Take a look !
Sa tragi un ochi sa vezi pietrele funerare
📖 Pagination options