MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1095547 views

Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF subway guru

Am ghicit-o si p'asta!
:)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

mcosmin wrote:
..., in afara de barele de sustinere, unde situatia este discutabila (ok, prima serie de bombardiere a avut probleme, insa cred ca la CAF deja s-a exagerat)....

Nu s-a exagerat, s-au pus exact cate bare erau necesare . Doar ca cele de pe centru nu trebuiau sa fie "inflorite".

Re: Trenurile CAF Cristy

Scriu din trenul Prut 1303-2303. Nu functioneaza difuzoarele in vagonul 4 sens Pipera si cred ca si in 5 deoarece sunetul abia se aude dinspre vagonul 3.

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Exista situatii cand unul dintre amplificatoare se reseteaza. Un AR deserveste o semirama.
Cu noua versiune SW ce se va instala week-end-ul acesta, aceasta problema v-a fi remediata printr-o functie de autoreset fortat.
De Luni incolo sa ne mai spuneti daca mai intalniti fenomenul.
Toate cele bune.

Re: Trenurile CAF Rathgeber2523

1316-2316 Suceava intra in PROBE in Decembrie, pentru ca....a cam fost chelit pentru celelalte

Re: Trenurile CAF Metamorph

Chiar in acest moment,in statia C-tin Brancoveanu sens spre Pipera au fost coborati din "Arges" toti calatorii datorita "unor probleme tehnice".
Din informatiile mele nu ar fi,totusi,vorba de probleme ale trenului in sine asa ca mesajul cred ca ar putea fi mutat la sectiunea de incidente ale metroului.

Re: Trenurile CAF Budy187

Astazi in rama Tisa, vagon 4, era un suierat groaznic la viteza medie spre mare

Am inceut sa sigilam cu sika spatiul dintre pragul usii si ghidaje. In vreo 2 luni cred ca terminam toata flota.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

shoppy wrote:
Daca se puteau inclina corpurile de iluminat la 45 de grade ca la BM era ceva, asa par cam intunecate.

Am studiat chestiunea sumar azi. Sistemul de iluminat ce consista din sirul ala de neoane dispus la nivelul plafonului (stanga si dreapta) este gandit in asa fel incat daca esti in picioare si te uiti in lungul vagonului geamul oglindat de la afisajul cu leduri din zona unde plafonul coboara reflecta sirul de neoane in asa fel incat el pare continuu, iar neoanele din zona de capat a vagonului unde plafonul este coborat efectiv par a fi inseriate in acelasi sir  :)  Este clar o treaba gandita chiar sunt surprins placut.

Re: Trenurile CAF Metamorph

Suceava e la datorie,efectuand probe cu opriri in statii si deschiderea usilor pe partea opusa peroanelor.

Daca merge totul bine, saptamana viitoare predare. Astazi doar CAF pe M2. Au fost grele chinurile facerii dar acum pruncii zburda prin tunele.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

De ce nu mai au afisaj interior si exterior unele trenuri ? Am mers azi cu trenurile 5 si 11 si ambele erau "in bezna", inclusiv afisajul de directie din fata.

Alea trebuiesc setate la activarea trenului. Daca nu se baga date in ecranul PIS, evident ca sistemul nu este asa de inteligent sa ghiceasca de unde pana unde merge trenul si pe ce magistrala circula. Aceste date se baga manual. De exemplu trenul care doarme peste noapte in Pipera, are o alta configurare PIS decat cel care pleaca de la Berceni.

Re: Trenurile CAF Celestin Draganescu

Referitor la PIS,de unde stie un tren unde este pe traseu si cand se apropie de o statie?

Se calculeaza cat a parcurs de la cap sau preia date din balizele ATP/ATO?

Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”