Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5

302 posts, 123549 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 22

📖 Pagination options
Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 ByOnu

Propun mutarea intregului sub-forum la lucrari finalizate.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Costin

Nu chiar, tot aici postam cand vor lucra la strapungerea din sud, e aceeasi lucrare... Doar ca mai dureaza pana atunci.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Serban

In seara asta am avut parte de cea mai frumoasa surpriza din ultima vreme.

S-au montat stalpisori pe Buzesti, trotuarele fiind acum doar pentru pietoni. S-a terminat, in sfarsit, cu mizeria de nedescris care era acolo.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 ADY881

Serban wrote:
In seara asta am avut parte de cea mai frumoasa surpriza din ultima vreme.

S-au montat stalpisori pe Buzesti, trotuarele fiind acum doar pentru pietoni. S-a terminat, in sfarsit, cu mizeria de nedescris care era acolo.

Din pacate nu este gata marlania, sa nu uitam ca stalpisorii din plastic sunt demontabili(o parte chiar furati)=> agentii de paza tot vor demonta stalpisorii pentru tovarasii sefi, sa parcheze langa birou, ce dacu.
Insa este de apreciat ca PMB totusi face ceva, adica asta este inca un pas spre un oras civilizat.

PS Va fi gata atunci cand imitatiile alea din plastic(ce au rolul sa desparta banzile pentru bicilete de bizoni), vor fi inlocuite cu niste borduri, ca pe Victoriei.

Poate nu m-am exprimat bine. Ma refer ca s-au montat stalpisori pe trotuare, nu la pistele de biciclete. Stalpisorii de pe trotuare nu sunt demontabili.

Stalpisorii de la pistele de bicicleta sunt in continuare rupti, dar nu prea se parcheaza pe pista pentru ca Politia isi face bine treaba in zona (de fapt, de-aia si erau trotuarele calamitate, pt ca toti urcau pe ele, pista fiind eliberata de politie).

Am faut o esizare la primarie in ceea ce priveste pista de biciclete si am propus montarea unei borduri. Astept raspuns.

Aa ceva nu mai exista acum.

IMG_4552 %28Medium%29.JPG (80.75 KB; downloaded 4786 times)

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 ADY881

Atunci este chiar foarte bine (cum ai scris mai sus), ms pentru sesizare.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 neder

Stalpisori sunt doar in zona McDonalds si vis-a-vis. In rest aceeasi mizerie pe trotuare. Nici in Luanda nu vezi asa ceva.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 neder

La Victoriei trotuarele sunt inutilizabile. Efectiv erau masini peste tot. In capat de treceri, pe trotuar in doua randri. Nu se putea circula.

Mi-ai luat-o inainte, tocmai vroiam sa pun si eu niste poze.

Intr-adevar, mi-a scazut din entuziasm azi, cand am luat-o la picior pe Buzesti (aseara trecusem doar pe la Mc cu masina). Eu raman optimist si sper ca daca s-au apucat de montat o sa o faca pana la capat, doar ca inca nu au terminat.

Pista este praf, intr-adevar, eu sper ca asteapta schimbarea solutiei. Dupa cum spuneam, am trimis o sesizare la PMB, astept raspuns

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 andrei11

Până la primăvară au tot timpul sa găsească o soluţie, pe anul ăsta cam gata cu bicicletele.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Nightwolf

Revin dupa o pauza maricica (s-a bulit pc-ul) ... Deci, s-a aprobat montarea de stalpisori pe tot Bd. Buzesti INSA lucrarea merge greu intrucat, din cate am inteles, aprobarile se iau pe "cvartale" ... In principiu pana la 01.12.2014 ar trebui sa fie montati stalpisori de la P. Victoriei pana la Rond Vulcanescu ...

Excelent! Adevarul e ca era chiar culmea sa monteze doar pe acea portiune. Sper a acopere si coltul de la Victoriei, care e parcare mereu.

Inca nu s-a avansat cu motnarea stalpisorilor. Situatia e din ce in ce mai nasoala in zona, loc pentru pietoni deloc, pista de biciclete aproape nu mai exista, tot ce inseamna spatiu verde este distrus, copacii plantati au fost loviti de masini...ce sa mai discutam, cu adevarat rusinos arata. Si de abia a trecut 1 an de la inaugurare.

Cred ca cei din Primarie ar trebui sa-si dea seama ca au dat gres cu solutia pentru pista, cu toate ca politia isi face treaba cat se poate de mult. Trebuie schimbata solutia, sau altel va fi o pista de biciclete doar pe hartie.

Re: Stiri si articole din presa someone

http://www.b365.ro/s-a-decis-unde-va-fi...15443.html
Interesanta a treia parte. Din cate vad, singura varianta sa duca pana la cfr Progresul este pe amplasamentul liniei de tren, plecand de pe strada Inclinata. Spatiu ar fi, si cu cateva exproprieri de maghernite, s-ar putea obtine o sosea decenta, o alternativa buna la Soseaua Giurgiului si Prelungirii Ferentari.

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433571 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”